Read the Official Description

Kommunikasjons grad programmet er utviklet for å tilby læringsmuligheter som forbedrer ferdigheter og kompetanse for fagfolk som arbeider innen markedsføring, media eller kommunikasjon. Designen følger daglige virksomhet samt kommunikasjonsdisipliner mest typisk praktiseres i organisasjoner (privat / offentlig) som opererer internasjonalt og / eller globalt.

I løpet av programmet skal studentene lære ferdigheter som hjelper dem å bli troverdige rådgivere og fagfolk innenfor sine respektive lokalsamfunn. Den hands-on tilnærming med sine intensive lærings sprees som mål å gi studentene en solid basis på toppen av som de kan bygge sine karrierer og vokse inn i ledende på sitt felt.

Profil av siv.ing i Kommunikasjons

Hva gjør programmet annerledes?

  • Praktisk tilnærming til læring - læring ved å gjøre og jobber
  • Fleksibilitet i studier: kveld og helg leksjoner, intensive perioder, avstand studier
  • Mulighet for å tilpasse studiene.

Dette grad programmet er utviklet for å tilby relevante læringsmuligheter som er knyttet til daglige virksomhet samt kommunikasjonsdisipliner mest typisk praktiseres i organisasjoner som opererer internasjonalt i globale markeder. Den praktiske tilnærmingen med sine intensive lærings sprees som mål å gi studentene en solid basis på toppen av som de kan bygge sine karrierer og vokse inn i ledende på sitt felt.

Viktige læringsutbytte av Degree Programme

Målet med studiet er å utdype kommunikasjon styring og ledelse ferdigheter som trengs innen kommunikasjon i internasjonale og globale innstillinger. I løpet av programmet skal studentene lære ferdigheter som hjelper dem å bli troverdige rådgivere og fagfolk innenfor sine respektive lokalsamfunn.

Professional Vekst

Etter eksamen, studentene få en internasjonalt anerkjent grad kalt Master of Business Administration med spesialisering i kommunikasjon Management.

Balansert semester tilbud

Læreplanen av programmet har blitt utviklet for å speile hverdagen virksomheten i den grad det er mulig uten å glemme den nødvendige akademisk disiplin og rigor. Studiene er delt inn i semestre, slik at studentene har et utvalg av enheter som gjør bruk av ulike virtuelle verktøy samt selskaper med intensive studieperioder.

Valgbarhet til å søke på Master nivå grad programmet krever: en bachelorgrad (eller høyere) grad i et tilsvarende felt og minst tre år (36 måneder) av relevant arbeidserfaring for å være ferdig etter sluttføre bachelorgraden.

Arbeidserfaring

Enhver arbeidserfaring må ha blitt innhentet senest 31 2017 juli for våren søknadsperioden. Arbeids sertifikater må ha en start og en slutt ansettelsesdato og en kort stillingsbeskrivelse. Dersom søkeren har arbeidet deltid, må arbeidet sertifikatet tydelig angi antall arbeidstimer per måned. Deltidsarbeid vil bli konvertert til heltidsekvivalenter slike som 150 timer eller 20 fulle arbeidsdager (minst 7 timer per dag) tilsvarer en måneds arbeid. Arbeidserfaring trenger ikke å være sammenhengende eller innhentet jobber for samme arbeidsgiver. Arbeidserfaring vil bare bli akseptert dersom det blir bekreftet av et sertifikat fra arbeidsgiver.

Entreprenørskap vil bli akseptert som arbeidserfaring dersom en søker kan produsere et sertifikat som bekrefter at han eller hun er eller har vært omfattet av lovfestet YEL eller MYEL pensjonsordning for gründere. Ingen perioder med praktiske utplasseringer eller on-the-job læring inngår i en grad brukes til å søke skal telles med arbeidserfaring. Militær eller ikke-militær verneplikt eller barneomsorgspermisjon ikke skal telles med arbeidserfaring. Mengden arbeid erfaringspoeng tildeles for samtidige ansettelsesforhold kan ikke overstige det beløpet tildelt for heltidsarbeid. De som søker med en kvalifisering gjennomført utenfor Finland må levere arbeids sertifikater etter den 31 januar 2017 klokken 15:00.

Undervisning 9500 E
Studentboliger (inkl. Vann og elektrisitet) 300 E / mnd
Mat 150-250 E / måned
Transport 50 E / måned
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
3 - 4 semestre
Deltid
Pris
9,500 EUR
per år.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato