Den MBA International Hotel & Tourism Management Det er tilpasset det europeiske området for høyere utdanning, og består av 90 studiepoeng. Programmet har som mål å utvikle ferdigheter, evner og kunnskap til å drive med suksess i et globalt miljø. Treningen er delt inn i seks måneder med faglig opplæring og seks måneders praksis i bedrifter og institusjoner i sektoren.

Den solide læreplanen gjør det mulig å utvikle lederegenskaper, evner og kunnskap som trengs for å forbedre arbeidsevne og karrieremuligheter innen gjestfrihet og turisme. Forbereder fagfolk i hotell- og reiselivs å operere i et internasjonalt miljø. Fakultetet består av fagfolk spesialisert i fagene de underviser i. I tillegg til de vanlige kjerneområder fokusert på strategi, markedsføring, business management og hotelldrift, lar programmet for spesialisering i: Markedsføring og kommunikasjon og / eller Financial Management.

teoretisk

420 timer med forelesninger fra mandag til fredag, lærte fra september til mars. Timeplanen tillater å kombinere studiet med jobb.

Praksisplasser

1000 timer opplæring i bedrifter og institusjoner sektor (6 måneder).

student Profile

Nyutdannede og / eller unge fagfolk med 5 års erfaring i stillinger kommando betyr i gjestfrihet og / eller turisme.

PENSUM

Opplæringsprogrammet MBA International Hotel & Tourism Management har 90 studiepoeng og er sammensatt pro 5 moduler (4 obligatoriske og en spesialisering i Financial Management eller markedsføring og kommunikasjon).

Opptaksprosessen

  1. Fyll ut et elektronisk forhåndsregistrering gir informasjon og dokumentasjon som kreves.

  2. Evaluering av forhåndsregistrering av Vatel Madrid. Innenfor en periode på maksimum en uke vil du bli varslet dersom kandidaten kan utføre opptaksprøver.

Tre. Gjennomføring opptaksprøver (test og personlig intervju).

  1. Innenfor en periode på maksimum 10 dager fra gjennomføringen av opptaksprøver Vatel informerer kandidaten om resultatet av opptaksprøve og prosedyren for registrering, hvis det er aktuelt.

priser

Registrering avgifter *: € 2,420 Skolepenger: € 9,960

* Single betaling ingen refusjon

betaling

Forskuddsbetaling: 3% rabatt (gjelder på skolepenger).
Utsatt: opptil 12 avdrag uten interesse.

Program undervist i:
Spansk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
12,380 EUR
årsavgift +
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato