MBA i International Business

Tiffin University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA i International Business

Tiffin University

MBA i International Business

The International Business konsentrasjon gjør at studenten å bygge videre på det solide fundamentet fra kjernen kurs i MBA programmet og gir studentene kunnskap og evne er nødvendig for å fungere effektivt som ledere i dagens konkurranseutsatte og globale økonomier. Kursene i konsentrasjonen vil gi studentene en mulighet til å lære om hvordan den internasjonale økonomien og hvordan multinasjonale organisasjoner av alle størrelser, både statlige og ikke-myndighets- arbeider i en rekke kulturelle og politiske og juridiske miljøer. Kursene vil la elevene lære om internasjonal handel teorier og avtaler, globale finansmarkedene og de finansielle ferdigheter som kreves for effektiv styring av selskaper som driver internasjonal virksomhet.

International Business Konsentrasjon

The International Business Programmet er utviklet for å forbedre ledelse ferdigheter som er nødvendige for effektiv drift i internasjonalt forretningsmiljø. Studenter i International Business konsentrasjon lære å tenke globalt om næringslivet. Studentene skal utvide sin bevissthet og forståelse for de utfordringer virksomheten i en global økonomi. Kursene er utviklet for å øke kunnskap og ferdigheter utviklet i andre økonomisk-administrative fag, samt å gi ferdigheter i de internasjonale forretningsområdene for internasjonal handel, investeringer, ledelse, markedsføring og økonomi. The International Business konsentrasjonen er beregnet for de studentene som ønsker å forberede seg til skabb i bedrifter som krysser landegrenser, og for å fungere i det globale forretningsmiljø. Ferdigheter ervervet i de store kan brukes i å gi ledelse og faglig kompetanse til næringsliv, myndigheter og ikke-for-profit organisasjoner.

Tiffin Universitetet 's akkrediteringer:

Tiffin University er godkjent av styret i Regents i staten Ohio å tildele MBA-grad. Programmet er regionalt akkreditert av North Central Association of Colleges og Schools. Programmet har også fått en nasjonal og internasjonal godkjenningsstempel med en akkreditering av Akkreditering Council for Business Schools og Programs.

Ohio Department of Staff Development and Certification har godkjent elleve TU MBA kurs for Administrasjon / Ledelse / representant MR / DD-sertifisering.

Din livserfaring tilsvarer en dynamisk klasserommet erfaring

Vår satsing på kvalitet begynner med en søknadsprosess som sikrer at elevene inn vårt program har evne og bakgrunn til å være vellykket. Den gjennomsnittlige MBA student entrer Tiffin Universitetet program med nesten 10 års post-graduate arbeidserfaring. Studenten kroppen har grader i felt som spenner fra bedrift til medisin, fra samfunnsfag til engineering, fra lov til liberal arts, humaniora og mer. Den livserfaring av denne mangfoldige student body bidrar til den dynamiske og interaktive natur pedagogiske atmosfæren på Tiffin University.

Tiffin University Academic Tradisjon

Tiffin University er i sin tolvte tiår med utdanne studenter for å lykkes, og gir et solid grunnlag å bygge din egen personlige suksess. Men på samme tid, er læreplanen og pedagogiske metoder på Tiffin universitetet gjennomgår en kontinuerlig forbedringsprosess. Våre læreplanen er preget av et fokus på å utvikle kompetanse i ledelse og teamarbeid, kommunikasjonsferdigheter, og ledelsesmessige beslutninger og problemløsning.

Vi gir deg personlig Support

Vi forstår at din suksess avhenger av vår evne til å svare på dine spørsmål raskt og riktig. Nesten hver undersøkelse eller studie for å identifisere de kritiske suksessfaktorene i nettbasert utdanning bekrefte at det å holde elevene tilkoblet er en topp prioritet. Våre studenter rangere personlige støtten de fikk ved Tiffin universitetet som den primære årsaken til deres suksess, og de vil anbefale Tiffin universitetets elektroniske programmer til en venn eller kollega på grunn av det.

Din TU MBA kan lede deg til virkelige verden Suksess: Karriere!

Past TU MBA akademikere har funnet karriere-orientert posisjoner umiddelbart etter konfirmasjonen i disse typer yrker og / eller med disse typer bedrifter og organisasjoner (og disse er bare noen få eksempler!):

 • Fabrikksjef
 • Regnskapsførere
 • Finansinstitusjoner
 • Forsikringsselskaper
 • Health Care Administration
 • University / College Administration
 • bank
 • Ikke-for-profit institusjoner
 • Offentlige etater
 • Private og offentlige bedrifter
 • Hoteller og restauranter
 • Armerte styrker
 • Kollektivtransport Systems
 • Fritidsutstyr
 • Appraisal Bedriftene
 • Eiendomsmeglere
 • Utviklere
 • Self Employment
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
5 semestre
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
25,200 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Tiffin, Ohio
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Tiffin, Ohio
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen