MBA I Internasjonal Turisme Ledelse

International Graduate Center - Hochschule Bremen

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA I Internasjonal Turisme Ledelse

International Graduate Center - Hochschule Bremen

Master of Business Administration - Laget i Tyskland

Programmet MBA i International Tourism Management gir studentene spesifikke kompetanser for turisme virksomheten i en praksis-orientert og holistisk tilnærming. Det tar i betraktning at den velstående turistsektoren rekrutterer flere og flere ledere med anerkjent faglig kvalifikasjon og med høy følsomhet mot internasjonale og interkulturelle ledelsesbehov. Programmet leverer nøkkelkompetanse som kreves i reiselivsvirksomheten og bygger på tidligere studier av studenter.

Program

MBA i International Tourism Management er en tre-semester heltid kurs som fører til en spesialisert Master of Business Administration (MBA) -degree.

Programmet tilbyr ressursfull, entreprenørskap, innovativ og global nettverkskompetanse.

Dette oppnås av kvalifisert lærerpersonell, en internasjonal og mangfoldig studentgruppe, et fakultet som gir et unikt miljø for intellektuell utveksling, felles forskning kombinert med faglig kompetanse, praktisk orientering og internt internship. Kurset gir studentene en konkurransefortrinn for å sikre en karriere i reiselivsnæringen.

Målgruppen

Den postgraduate MBA i International Tourism Management tilbyr kun obligatoriske fag, som alle fokuserer på systematisk forberedelse av fremtidige ledere for de ulike oppgavene innen internasjonal turisme ledelse i et globalt miljø. For å kunne håndtere kompleksiteten i å koordinere de forskjellige turisme-relaterte næringene og for å oppfylle behovet for å oppgradere ferdigheter i denne sektoren, må trening forbedres.

mål

MTM-programmet gir studentene en forsiktig balanse mellom lederkunnskap og spesialistfag, skreddersydd spesielt mot turistsektoren. Evnen til å være elastisk og tilpasningsdyktig for endringer er et kritisk krav til overlevelse. Ledere må kunne ta ansvar og gjennomføre tøffe og avgjørende handlinger.

Dette krever innovative og omfattende nettverkskompetanse. Derfor gir denne prestisjefylte grad studentene mulighet til å ta ansvaret for disse endringene med stor tillit og benytte seg av morgendagens store muligheter.

Kjernekomponentene i MBA-programmet dekker følgende områder av kvalifikasjoner:

 • Fenomenet turisme og dets systemer
 • Økonomi av turisme og dets næringer
 • Miljøer av turisme
 • Turisme etterspørsel
 • Strategisk og operativ markedsføringskompetanse innen turisme
 • Internasjonal og global turisme ledelse
 • Spesifikke ledelseskompetanse innen turisme (blant annet prosjektledelse, e-turisme, kvalitetsstyring og prosesshåndtering)
 • Markedsundersøkelser innen turisme
 • Kultur og krysskulturforvaltning
 • Forretningspolitikk og etikk

Grad

MBA i International Tourism Management er fullført med mastergraden som er tatt etter to semestre. Studentene må skrive sin masteroppgave ved slutten av andre semester når alle modulene er fullt ut dekket. Avhandlingen må forsvares i en muntlig eksamen. I tilfelle en student gjennomfører et internship etter andre semester, foregår muntlig eksamen etter 3. semester.

Den samlede karakteren inneholder resultater fra eksamener i løpet av kurset, samt evaluering av masteroppgaven. Etter vellykket gjennomføring av emnet tildeles studentene graden av "Master of Business Administration (MBA)".

Adgang

De generelle kravene til opptak er:

 • En akademisk, business-relatert grad (bachelor). For utenlandske søkere: Kursdirektøren må godkjenne akademisk grad
 • Ett års praktisk yrkeserfaring
 • Bevis for en meget god engelskstandard vist ved passende sertifikater (A-nivå engelsk kurs, TOEFL papirbasert 560 poeng, TOEFL datamaskinbasert 220 poeng, IELTS 6,0, valg: Engelsk test)
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Sist oppdatert May 30, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
2 - 3 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
12,900 EUR
12 900 Euro inkludert maksimalt € 500 for ekskursjon (pluss semestergebyr € 325)
Information
Deadline
Contact school
Locations
Tyskland - Bremen, Bremen
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Bremen, Bremen
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school