MBA Innledning

Den MBA ved Lincoln University er en profesjonell grad. Den er utformet for å utvikle bred lederkompetanse slik at nyutdannede til å takle et bredt utvalg av forretninger situasjoner tilpasset deres ulike bakgrunner. The Lincoln University MBA-programmet opprettholder et sterkt internasjonalt fokus. For å oppfylle det overordnede oppdraget legges det vekt gjennom hele programmet på utvikling av den enkelte gjennom satsing på grunnleggende disipliner og ferdigheter samt spesifikke fagområder. Følgende mål har blitt identifisert og dømt riktig:

  1. bruk av analytiske verktøy fra de kvantitative og atferdsmessige vitenskaper,
  2. dekning av de grunnleggende funksjonelle deler av virksomheten med vekt på deres relasjonene;
  3. bygging av fleksibel tilpasning til skiftende omgivelser;
  4. utviklingen av studentens evne til å vurdere sosiale, politiske og økonomiske verdier;
  5. fremme av ferdigheter i gruppe samarbeid og beslutningstaking;
  6. utvikling av kommunikasjonsferdigheter;
  7. utvikling av en følelse av faglig ansvar;
  8. de multinasjonale aspekter som er relatert til alle fagområder.

MBA GENERELLE KRAV

MBA er designet for de som har motivasjon til å forfølge graduate-nivå arbeid i bedriftsøkonomi, uavhengig av de områder av deres tidligere studier. De nødvendige kurs er begrenset til den tradisjonelle "foundation" og "core" områder for å tillate studentene bredest mulige valgfag valg å skreddersy programmet til individuelle behov. Denne fremgangsmåten er i samsvar med de tidligere angitte pedagogiske formål. Tilgjengeligheten av et representativt utvalg av kurs i beslektede områder av informatikk, økonomi, samfunnsvitenskap og humaniora utvider mulighetene for å tilpasse læreplanen med individuelle bakgrunn og interesser.

MBA KURS SAMMENSETNING

The Lincoln University MBA er en strukturert studium som krever et minimum av 36 graduate studiepoeng for konfirmasjonen. Dette inkluderer studiepoeng for 7 sentrale kurs; 12 valgfrie konsentrasjon kurs; og et forskningsprosjekt eller praksisplass rapport eller et valgfag og omfattende undersøkelse.

  • En eller to av disse kursene kan erstattes av Program Director for å tilfredsstille en bestemt akademisk interesse av en student.

** Studentene spesialiserer seg Marketing Management konsentrasjon bør ta BA 311 "Marketing Research" kurs i stedet for BA 306. BA 311 kan erstatte BA 306 for studenter i International Business, General Business og Management Information System konsentrasjoner av sine valg.

II. MBA Konsentrasjoner

Management Information Systems (12 enheter)

The Management Information Systems konsentrasjon streker ledelse, design, utvikling og drift av informasjonssystemer. Nødvendig er

III. MBA Research Project, MBA Internship Report, eller Omfattende Eksamen (CE)

En MBA kandidat kan fullføre programmet ved å skrive en MBA forskningsprosjekt (minimum GPA på 3.2 eller Program Director tillatelse er nødvendig for dette alternativet) eller en analytisk rapport av en utdannet internship oppdrag. Både prosjektet og rapporten krever forsvar i form av muntlige presentasjoner foran en graduate komité. Prosjektets tema og valg av yrke for internship må være relatert til studentens området konsentrasjon og godkjennes av rådgiver og Program Director.

Studenter som ikke kvalifiserer for forsknings eller internship alternativer er pålagt å ta en ekstra tre (3) enhet valg graduate kurs og omfattende undersøkelse (beskrivelse er gitt nedenfor). Programmet er ferdig med ett av følgende:

Faglig fremgang KRAV

Studenter i MBA-programmet forventes å opprettholde sine karakterer som tilsvarer politikken til tilfredsstillende fremgang beskrevet i universitetets akademiske katalog og diagrammet nedenfor. Den chart spesifiserer kreves for å oppnå satisfactory faglig fremgang for heltidsstudenter (no overføringer) i University MBA program basert på det som er tillatt antall av semester studiepoeng på tale (deltidsstudenter are evaluated forholdsmessig til den deltatt på en program, studenter som forandret sitt program vil bli vurdert på alle kurs tatt).

  • Enheter forsøkt betyr kurs 'enheter som studentene har pådratt en finansiell forpliktelse eller som noen universitet stipend midlene har kommet til utbetaling.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Lincoln University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato