AACSB Accredited

Gå sterk for menneskelig ressursforvaltning.

Ledere i human resource management i Raleigh og videre er kritiske for enhver organisasjons suksess. De er ofte det første og siste inntrykk et selskap gjør på ansatte. Som sådan er sterke, kunnskapsrike og etiske fagfolk innen menneskelig ressursforvaltning alltid i stor etterspørsel.

For å møte behovet for dyktige fagfolk, tilbyr Meredith MBA nå en human resource management konsentrasjon . Konsentrasjonen er utformet for å utfylle MBAs kjerneplan (og å kapitalisere Merediths bemerkelsesverdige styrke i feltet). Ved å fullføre en MBA med konsentrasjon i human resource management, vil du forbedre din karriere og skape muligheter for profesjonell utvikling.

Gjennom Merediths MBA-program med HR i Raleigh, lærer du å ta strategiske personellbeslutninger og inn-og ut av arbeidstaker- og arbeidsforhold. Du vil bli dyktig på å tiltrekke, motivere og beholde det beste talentet for din organisasjon. Du blir en enda sterkere forretnings profesjonell.

For å tjene konsentrasjonen, vil du fullføre 24-kreditt-timen Core MBA - sammen med tre HRM valgfag for totalt 33 studiepoeng.

Hvorfor Meredith?

På Meredith er vårt program lite nok til å bli kjent med deg som individ. Du vil utvikle meningsfulle relasjoner med ekspertfakultet og bli en del av det pulserende menneskelige ressursforvaltningsområdet. Du møtes med å besøke høyttalere og nettverk med dine kolleger. Du vil være klar til LEaD. Med Meredith MBA med en konsentrasjon i Human Resource Management, vil du gå sterk.

Merediths human resource management læreplan er sertifisert av Society for Human Resource Management, den internasjonalt anerkjente leder innen HR-sertifisering.

Human Resource Management Concentration - læreplan

MBA Core Curriculum (24 studiepoeng)

Human Resource Management Konsentrasjon Tilleggskrav (9 studiepoeng)

  • MBA - 615: Utvikling av menneskelig kapital (3 sp.)
  • MBA - 616: Etiske og juridiske sysselsettingsproblemer (3 sp.)
  • MBA - 617: Administrere Belønningssystemer (3 sp.)

Merediths human resource management læreplan er sertifisert av Society for Human Resource Management, den internasjonalt anerkjente leder innen HR-sertifisering.

Studiekrav og kursbeskrivelser kan endres med hver katalog.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Meredith College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato