MBA I Human Resource Management

Zagreb School of Economics and Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA I Human Resource Management

Zagreb School of Economics and Management

Nylig plassert på toppen av Eduniverals liste over de beste HRM ZSEM i Øst-Europa, ZSEM MBA i Human Resource Management det beste trinnet HRM-ledere kan gjøre i å utvikle organisasjonens sterkeste konkurransefortrinn; deres folk.

Dette programmet, fullt utlært på engelsk av lokale fakultet og mange internasjonale foredragsholdere fra velkjente universiteter over hele verden, er designet for ledere og fremtidige forretningsfolk som ønsker å lære å utnytte sitt folk til å oppnå organisasjonsmål, som ønsker å lære å rekruttere stjerne ansatte, hvordan man håndterer endring, skape en HR-strategi og mer.

Kurs innen dette programmet inkluderer rekruttering og utvelgelse, ledelse, styring av endring og menneskelige ressurser, ytelsesmålinger og belønningssystemer og andre. Klasser vil innebære praktiske eksempler på human resource management i praksis, video eksempler, case studies, og vil være svært interaktiv. I dette programmet vil studentene også ta del i en datasimulering der de skal ta rollen som Human Resource Manager, og ta beslutninger om rekruttering, kampanjer, lønnsøkninger, ansattes opplæring etc. Basert på resultatene av deres handlinger, de lærer hvordan HRM teori relaterer til praksis. Dette programmet varer i to semestre, i det andre studenten må opprette en doktorgradsoppgave.

Bill Gates sa en gang: "Ta våre beste 20 mennesker unna, og jeg vil fortelle deg at Microsoft ville bli et ubetydelig selskap". Som selskaper konkurrerer i den globale markedet med sine produkter og tjenester, konkurrerer de også med hverandre for å tiltrekke seg de beste og mest talentfulle. Bill Gates uttalelse ringer bare enda bedre i dag; Som global konkurranse intensiverer, går selskapene i lengre grad for å tiltrekke seg og beholde sine beste utøvere og verdsskapere. Tross alt er gode bedrifter laget av flotte mennesker.

Foreleserne representerer en kombinasjon av kroatiske utenlandske eksperter innen Human Resource Management. Studiegrupper er små, som de er i alle programmer som tilbys av Zagreb School of Economics and Management , og kommunikasjon mellom professorer og studenter er direkte. Forelesere i dette programmet inkluderer Dino Dogan (Croatian Telecom), Li Choy Chong og Markus Menz (St. Gallen University), Herman Lassleben (Reutlingen University), Randy Richards og Dan Ebener (St. Ambrose University) sammen med ZSEM eksperter .

Dette programmet varer i to semestre og kulminerer med opprettelsen av en doktorgradsoppgave.

Varighet på programmet: 2 semester, 60 studiepoeng.

Påmeldingsinntak: september og mars

Kursstruktur: Klasser holdes i sykluser og på ettermiddagen, etter kl. 17.00.

Opptakskrav: Søkere må ha et gjennomført fireårig faglig eller bachelorstudium, oppnådd 240 studiepoeng . Kandidater som har fullført et fireårig "ikke-økonomi" -program kan imidlertid også søke under forutsetningen for å ta for-semesteret med følgende emner: Grunnleggende om økonomi, Grunnleggende om markedsføring, Grunnleggende om økonomi, Grunnleggende om ledelse, Grunnleggende av regnskap.

Opptak til MBA-programmet vil bli evaluert i henhold til følgende skalaer:

 • Opptak til MBA-programmet vil bli evaluert i henhold til følgende skalaer:
 • Faglig suksess i bachelor- og utdannelsesprogrammet - 30%
 • Intervju med kandidat - 30%
 • 2 anbefalinger om faglige eller profesjonelle kvalifikasjoner - 25%
 • Motivasjonsbrev - 15%

Dette studiet gir mulighet til å få en dobbel master grad med følgende partneruniversiteter:

 • IIBN Business School, Internasjonalt Institutt for næringsnettverk, Studiekonsortium i Saint Petersburg, Russland (grader tilbys som del av dobbel grad med ZSEM : MBA i finans og økonomistyring, MBA i strategisk ledelse, MBA i offentlig forvaltning, MBA i olje og gass Ledelse, MBA I Tourism Management)
 • Fu Jen katolske universitetet, College of Management, New Taipei City, TAIWAN (grader tilbys som del av dobbel grad med ZSEM : MS-program i ledelse, MS-program i markedsføring, MS-programmet i Human Resources Management, MS-programmet i kvantitativ økonomi, MS-program i finans og regnskap)
 • Nagoya University of Commerce
 • Tilburg University Strategic Management, Tilburg, NEDERLAND (grad oppnådd som en del av dobbel grad med ZSEM : Master of Science i strategisk ledelse)
 • Øst-Kina Universitet for vitenskap og teknologi, Shanghai Shi, KINA (grad oppnådd som en del av dobbel grad med ZSEM : Master of International Business)
 • KEDGE Business School i Boudreaux, Frankrike (tilbys som del av dobbel grad med ZSEM : Innkjøp
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert February 14, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Kroatia - Croatia Online
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Kroatia - Zagreb
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
Kroatia - Zagreb
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 2019
Kroatia - Zagreb
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2019
Kroatia - Croatia Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen