Mål og læringsutbytte

Etter avsluttet kurs vil studentene kunne:

  1. Tolk praktisk, teoretisk og personlig ferdigheter som kreves for toppledelse roller innenfor en rekke internasjonale hotell og turisme organisasjoner.
  2. Syntese strategiske, organisatoriske og markedsføringsprosesser av et kommersielt gjestfrihetsvirksomhet i sammenheng med virksomhetens globale karakter.
  3. Dyrk en profesjonell ledelsesstilling ved å opprettholde den kreative utviklingen av innovative ideer og løsninger.
  4. Trygt, debatt og syntetiser teorier mens du vurderer organisatorisk læring.
  5. Analyser kritisk ulike multilaterale institusjoner og transnasjonale organisasjoner, inkludert og evaluering av deres innvirkning på internasjonal turisme og kulturarvsturisme.

Opptakskrav: Postgraduate Diploma i hotell og turisme ledelse eller bachelorgrad (Honours) studenter i noen disiplin, eller studenter med betydelig hotell og turisme erfaring og en høyere utdanning kvalifikasjon.
Alderskrav: 20 og over
Språkkunnskaper: Påkrevd engelsknivå ved intervju / HTMi-test eller har TOEFL 547 eller IELTS 6.0 eller tilsvarende HTMi engelsk plasseringstest.
Tidligere arbeidserfaring: Ingen eller vesentlig erfaring i gjestfrihets- eller reiselivsnæringen dersom ikke en grad eller en doktorgradsstudent.

Graduation

Studenter som fullfører programmet vil bli tildelt MBA Postgraduate Diploma i Hospitality Management av HTMi Hotel og Tourism Management Institute.
MBA Postgraduate Diploma kandidater trenger å fullføre en avhandling for å bli tildelt Master of Business Administration (MBA) i Hospitality Management av HTMi Hotel and Tourism Management Institute.

Studentene skal skrive en avhandling på mellom 10 000 - 14 000 ord på et tema av internasjonal betydning overvåket direkte av HTMi enten online eller på campus dersom studentene bestemmer seg for å gjøre masteroppgavene. Avhandlingen tillater hver MBA-student å fokusere på en bestemt del av den internasjonale hotell- og turistindustrien, der de er interessert i å starte karrieren.

Mastergradsstudenter kan velge å bli med på valgfri avhandlingskurs etter ferdigstillelse av kurset.

58866_MBA.jpg

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato