MBA I Global Styring

International Graduate Center (IGC)

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA I Global Styring

International Graduate Center (IGC)

Ett års fulltids praktisk Degree Course

Verden er globalisert, og vi er i midten av det!

Dette faktum krever en endring profil av lederegenskaper. Våre MBA Kurset tar sikte på å gi mulighet til junior ledere for å få spesifikke kompetanse som er avgjørende for vellykket global virksomhet i dag. Vi gratulere deg for å ta sjansen og utfordringen med å lære sammen med mennesker som deler de samme verdiene selv kommer fra forskjellige bakgrunner. På slutten av studiet vil du føle deg mer trygg og forberedt på å møte utfordringene i et multinasjonalt forretningsmiljø rundt om i verden. Valget du gjør i dag vil gjøre en forskjell for din fremtid.

Programmet er preget av et høyt kvalifisert pedagogisk personale, en inspirerende internasjonal og mangfoldig studentmasse, et fakultet som tilbyr et unikt miljø for intellektuell utveksling, felles forskning kombinert med faglig dyktighet, praktisk orientering og en in-selskapet utplassering.

Gjennomføring

Siden kurset strukturen er basert på ulike modulene er det ingen endelig generell eksamen. Studentene må bestå en eksamen i alle ti moduler. Etter å ha passert en modul skal studentene få bestemt antall studiepoeng. Studentene må oppnå 60 studiepoeng studiepoeng totalt.

Kursinnhold

Obligatoriske moduler

 • Mangfold Ledelse og etikk har som mål å gi studentene mulighet til å anvende tverrkulturell ledelse i forhandlinger, markedsføring, ledelse etc. I tillegg vil studentene ha utviklet ferdigheter til å identifisere, analysere og å bedre takle etiske konflikter i virksomheten og skal ha tilegnet seg faglig kompetanse til å utvikle en etisk kode for et selskap og gjøre det arbeidet etter endt kurs.
 • Global Management består av to komponenter: "strategisk ledelse og globalisering" og "organisere internasjonal og global business". Denne modulen gir elever med en dypere kunnskap om internasjonalisering strategier, konsepter og instrumenter av strategisk ledelse, og en systematisk kunnskap i internasjonal markedsføring.
 • Research & Kommunikasjon introduserer "kvantitative metoder" for å analysere data og bruke statistiske analyser.
 • I Global økonomi studentene tilegne seg kompetanse til å ta gode beslutninger om internasjonale økonomiske problemer, spesielt med hensyn til internasjonal handel og handelspolitikk. De vil være kjent med de grunnleggende årsakene til valutakursendringer, samt de viktigste faktorene for internasjonale kapitalstrømmer, og vil være i stand til å ta opp en enkelt posisjon i diskusjoner om dette feltet.
 • Operations Management, logistikk og MIS adresser adekvate løsninger for logistikkproblemer. Studentene skal være i stand til å bruke informasjonssystemer (MIS) i selskaper og forstå samspillet mellom strategi, organisasjon og informasjonssystemer.
 • Internasjonal finans og regnskap består av "Global Finance" adressering kapitalkostnad for utenlandske investeringer, internasjonal internprising og internasjonal skatteplanlegging og optimalisering, og "International Accounting" introduserer ledelsesmessige og regnskapsmessige funksjon i et internasjonalt perspektiv.
 • Lederfunksjoner i Global Business inneholder både markedsføring og HR. Målet er å gjøre studentene kjent med kravene til et godt gjennomtenkt og gjennomført markedsføring program for internasjonalt salg. I tillegg vil de lære om den eminente strategiske relevansen av IHRM for effektiviteten av MNEs og vil ha kompetanse til å utarbeide en tilstrekkelig begrepet bemanning og individuell karriereplanlegging for global business.
 • International Juridisk og Skattework introduserer grunnleggende prinsippene i internasjonal privatforretningsjuss og løser formål, slag, regulering og bruk av beskatning i internasjonal business.
 • Prosjekt- og Quality Management adresserer grunnleggende prinsipper for prosjektledelse og omhandler analyse og utvikling av prosesser fra ulike perspektiver som effektivitet, reaksjonsevne, kvalitet og produktivitet.

Fordypningskurs

 • Tyske Business Environment inkluderer "Tysk historie og kultur" og "tysk økonomi og Business". Etter ferdigstillelse av denne modulen vil studentene ha en dyp forståelse av politiske og juridiske strukturen i den tyske staten og dens historiske bakgrunn og kan vurdere sosiale og kulturelle liv i Tyskland.
 • Innovative Entreprenørskap er utformet for å gi innovative, forsvarlig risiko taker med en praktisk tilnærming for å konvertere briljante ideer i formue. Dette kurset gir et veikart for utholdenhet og utholdenhet som kreves for å lykkes med å starte en ny business venture.
 • Innovasjonsledelse fokuserer på begrepet innovasjon og dens betydning i organisasjonen, herunder forvaltningen. Emner som dekkes inkluderer teknologi innovasjonsprosessen, innovasjon i bedrifter og forskning, innovasjon utplassering i industrien, strategier for å bruke innovasjon og utvikling av ny virksomhet, og etableringen av markedet selgere.
 • Komparativ østasiatiske Ledelse undersøker de viktigste styringssystemer i Øst-Asia (dvs. Kina, India, Japan og Korea) og sammenligner ledelse stiler innen Øst-Asia, og med den vestlige verden. Etter ferdigstillelse av denne modulen elevene er kjent med innholdet i østasiatiske forretningssystemer og vet særpreg og forskjeller i nasjonal ledelse stiler.
 • Hovedelementet i Business Game: Strategic Marketing (Istanbul) er MARKSTRAT, en strategisk simulering spillet, som er utviklet for å lære strategisk markedsføring konsepter som for eksempel merke porteføljestrategi, segmentering og posisjonering strategier. Etter ferdigstillelse av denne modulen skal studentene ha lært å ta avgjørelser om fremtiden under forhold med usikkerhet.

Undervisningsmetoder

Det grunnleggende prinsippet om MBA i Global Management-programmet er forsker mens læring. Den systematiske opplæring av teknisk og sosial kompetanse her spiller en nøkkelrolle. Klassene er vanligvis holdt seminarer. Forelesere bruke selektive metoder for presentasjon, for eksempel diskusjoner blant elevene, veiledet gruppearbeid, analyse av case-studier og prosjektarbeid for å sikre overbevisende resultater.

Eksamener

Avhengig av kurset forskjellige medfølgende eksamens alternativer oppstå:

 • Skriftlig eksamen (WE)
 • Muntlig eksamen (OE)
 • Oppdraget (A)
 • Skriftlig presentasjon (WP)

Master Eksamen består av:

 • Kurset følger eksamener
 • Masteroppgaven pluss muntlig forsvar

Målgruppe

MBA kurs Master i Global Management søker å tilby junior ledere mulighet til å innhente spesifikke kompetanse som kreves for vellykket global virksomhet i dag. Målet er å gi lederegenskaper samt tankevekkende opplevelser med fokus på globale virksomhet. Dette er en viktig forutsetning for studenter som er interessert i en karriere i enten regjeringen, internasjonale organisasjoner eller bedrifter. Kurset setter elevene på en fordel når det kommer til ledelse fortreffelighet.

Mål

MGM-programmet har som mål å gi lederegenskaper samt mindexpanding erfaringer fokusert på globale virksomhet. Dette er et viktig behov for studenter interessert i å forfølge sin karriere i enten myndigheter, internasjonale organisasjoner og foretak. Dermed kurset gir studentene et fortrinn når det gjelder lederskap fortreffelighet.

Degree

MGM-program er ferdig med mastergrads Examination som er tatt etter to semestre. Studentene er pålagt å skrive sin masteroppgave ved slutten av andre semester når alle modulene er dekket fullt ut. Avhandlingen må forsvares i en muntlig eksamen. Dersom en student gjør et internship etter andre semester muntlig eksamen foregår etter tredje semester. Den samlede karakteren inkorporerer de oppnådde resultatene fra eksamen i løpet av kurset og evalueringen av masteroppgaven. Etter vellykket gjennomføring av kurset studentene er tildelt graden av "Master of Business Administration.

Entre

En akademisk, business-relatert grad (bachelor)

 • To års praktisk yrkeserfaring
 • Bevis for en meget god standard på engelsk vist av aktuelle sertifikatene:
 • (A-nivå engelskkurs, TOEFL papir basert 560 poeng, TOEFL databaserte 220 poeng, IELTS 6,0; alternativ: engelsk test)

Tilleggskrav for utenlandske søkere:

 • Godkjenningen av den akademiske graden oppnådd og tilsvarende til standarden ved MGM-faglærer og relevant myndighet.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 7, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2018
Aug. 2018
Duration
Varighet
3 semestre
Heltidsstudier
Price
Pris
12,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Ile-de-France
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Malaysia - Kuala Lumpur
Studiestart: Jan. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Russland - Moskva
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Spania - Valencia
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Hatfield, England
Studiestart: Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Tyskland - Bremen, Bremen
Studiestart: Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Wilmington, Nord-Carolina
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2018
Malaysia - Kuala Lumpur
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Aug. 2018
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Hatfield, England
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 2018
Frankrike - Paris, Ile-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Russland - Moskva
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Spania - Valencia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Wilmington, Nord-Carolina
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2018
Tyskland - Bremen, Bremen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Price
pluss semesteravgift på 290 euro