MBA I Finans Spesialisering

Concordia University Chicago

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA I Finans Spesialisering

Concordia University Chicago

Studien av økonomi er mer global sentrisk enn noensinne. De økonomiske kriser i det siste tiåret er et klare kall for MBA-kandidater som er etiske og har kunnskap og ferdigheter til å utmerke seg i økonomisk beslutningstaking. Personer med kunnskap i økonomi vil ha mulighet til å skille seg fra jevnaldrende og bygge livslang kompetanse mens de positivt påvirker verden. Alle ledende stillinger, uavhengig av disiplin, krever kunnskap om økonomi for å produsere de ønskede resultatene. En CUC MBA pluss en spesialisering i økonomi vil forberede deg til å skille deg fra dine jevnaldrende og bygge livslang kompetanse samtidig som det påvirker verden på en samfunnsansvarlig måte.


Læringsmål

Concordia University Chicago MBA-spesialisering i økonomi gir deg et solid fundament i økonomistyring og forståelse av offentlige og private finansielle prosesser, finansmarkeder, analyse og investeringer i en verden der økonomi er et internasjonalt språk. De fire kursene i denne spesialiseringen er utformet for å hjelpe deg med å forstå grunnleggende prinsipper for penger og bank, finansanalyser, bedriftsfinansiering og internasjonal finansiering. Nyutdannede vil navigere gjennom økonomiske situasjoner og problem løse med et globalt perspektiv.


Opptakskrav

Ingen appavgift, ingen GRE påkrevd


Curriculum

INTERNASJONALE STUDENTER: I tillegg til grunnprogrammets læreplan som er oppført nedenfor, er internasjonale studenter som møter ansikt til ansiktsklasser på CUC-campus, pålagt å ta seminaret i høyere utdanning, en 3-kredittkurs.

 • Grunnleggende om penger
 • Avansert finansiell analyse
 • Internasjonal finansiering
 • Intermediate Corporate Finance


Karrieremuligheter

 • Aksjemegler
 • Finansdirektør
 • Finansdirektør
 • Finansanalytiker
 • Kapitalforvalter
 • Finansiell rådgiver


Chicago

Etter New York City har Chicago det største finanssenteret i USA. PricewaterhouseCoopers rangerer Chicago som den niende i verden for topp 10 byer for finans. Dow jones


Etterspørsel etter MBA-kandidater

Ifølge Graduate Management Admission Councils undersøkelse av 185 selskaper i 33 land over hele verden, planlegger 87 prosent av arbeidsgiverne å opprettholde (43%) eller øke (43%) hovedtall for nye MBA-ansettelser. Forty-one respondents er tilknyttet selskaper i Fortune 500 og inkluderer 22 fra Fortune 100-bedrifter. Ifølge amerikanske kontor for arbeidsstatistikk (BLS) kan finansielle ledere forvente moderat til en raskere enn gjennomsnittlig vekst på 12% fra 2014-2024, sammen med seriøs konkurranse om ledige stillinger. Avhengig av spesialiseringen forventet BLS en økning i sysselsettingen på 7% -16% for finansberegninger mellom 2014-2024.

I februar 2016 rapporterte PayScale.com høy lønn for MBA-innehavere i en rekke økonomiske yrker. Finansanalyseledere oppnådde en gjennomsnittlig årlig inntekt på $ 81 250, mens en sjef finansiel sjefens medianårslønn stod på $ 121 942. PayScale.com bemerket også at erfaringen også spilte en stor faktor i hjemmet lønn, med MBA-kandidater på grunnnivå tjente en median lønn på rundt $ 61.748, mens de med fem eller flere års erfaring hadde en median lønn på $ 83,475.

Å tjene en MBA i finans gir deg muligheten til å tjene høyere lønn og kvalifisere for mer avanserte stillinger.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert April 18, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - River Forest, Illinois
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - River Forest, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen