MBA i Energi Forretnings

Generelt

Programbeskrivelse

MBA I Energi Virksomhet

Det er behov for en ny rase av høyt utdannede spesialiserte fagfolk som er i stand til å administrere energiselskaper effektivt i et stadig mer globalisert forretningsmiljø. MBA i Energy Business er designet for å skape slik menneskelig kapital. Hovedfokuset på programmet er å gi studentene en grundig eksponering for moderne ledelsesstrategier, verktøy og ferdigheter som trengs for å møte utfordringene ved å endre energibesparende paradigmer og energimarkeder.

Tiltatte læringsmål

Ved vellykket gjennomføring av programmet er det planlagt at kandidatene vil kunne:

  • Demonstrere en klar og grundig forståelse av de moderne innstillingene der energibedrifter skal styres.
  • Ta tak i de komplekse samspillene mellom nasjonal økonomisk utvikling, konkurranse, teknologiske og markedsmessige mønstre og strukturen og utviklingen av interne virksomhetsegenskaper.
  • Forbedre deres evne til å analysere hvilke teknologier som skal investeres i, hvordan man strukturerer disse investeringene og hvordan man kan forutse og reagere på atferdene til konkurrenter, leverandører og kunder.
  • Forstå problemene som er involvert i prosessen med energiteknikkoppkjøp og sammenhenger mellom teknologioverføring og forskning og utvikling.
  • Bevis deres evne til å bruke ulike metoder, verktøy og teknikker for evaluering av ulike alternativer knyttet til energibedrifter.
  • Etablere sammenhengen mellom nasjonal energi og miljørelatert politikk og foretakets konkurranseevne.

Opptakskrav

Kandidater som søker opptak skal ha minst en bachelorgrad i ingeniørfag, vitenskap, økonomi, ledelse, næringsliv, offentlig forvaltning eller tilsvarende. Søkere bør også ha minst 3 års arbeidserfaring.

Programvarighet og modalitet

  • Varighet - 22 måneder
  • Internship under studietilbudet vil bli oppmuntret
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The School of miljø, ressurser og utvikling (SERD) etablert i 1993 av en sammenslåing av selskapets divisjoner av Landbruks-og matdepartementet Engineering, Environmental Engineering, Human Settlement ... Les mer

The School of miljø, ressurser og utvikling (SERD) etablert i 1993 av en sammenslåing av selskapets divisjoner av Landbruks-og matdepartementet Engineering, Environmental Engineering, Human Settlements og energiteknologi, er nå sammensatt av ti studieretninger - Landbruk Systems and Engineering, havbruk og Aquatic Resources Management, Food Engineering og bioteknologi teknologi, energi, miljøteknikk og ledelse, Pulp and Paper Technology, Gender and Development Studies, Natural Resources Management, Regional og Rural Development Plan og Urban Environmental Management. MISSION AIT 's oppgave er "å utvikle høyt kvalifiserte og engasjerte fagfolk som vil spille en ledende rolle i bærekraftig utvikling av regionen og dets integrering i den globale økonomien ".AIT vil tjene kompetansehevende utviklingslandenes behov i Asia tar hensyn til sine særegne utviklingsprioriteringer, kjønnsperspektiv og sosiale verdier. SERD aktiviteter og funksjon vil være innenfor denne rammen, som et flertall av sine kandidater tilbake og delta i utviklingsmålene av deres land. De som forfølge sine doktorgrader øker sine faglige ferdigheter og kvalifikasjoner. VISJON SERD reagerer på regionale behov ved å mobilisere og styrke kapasiteten for sosialt, økonomisk og miljømessig forsvarlig utvikling i partnerskap med offentlige og privat sektor. The School 's tverrfaglig tilnærming integrerer teknologiske, natur-og samfunnsfag. The School vil fortsette sin lederrolle i å tilby excellence akademiske programmer som er relevante for regionale behov og lydhør overfor studenter 'interesser. forskning vil bli konsentrert mot fokusområder og skal være utført av kjernen team. oppsøkende vil være community-service-orientert. vil bli konsolidert og økonomisk levedyktig. The School aktiviteter som elevene, ansatte, lærere og studieplaner vil bli gjenstand for kvalitetsvurdering. Minimér