MBA I Energi Virksomhet

Det er behov for en ny rase av høyt utdannede spesialiserte fagfolk som er i stand til å administrere energiselskaper effektivt i et stadig mer globalisert forretningsmiljø. MBA i Energy Business er designet for å skape slik menneskelig kapital. Hovedfokuset på programmet er å gi studentene en grundig eksponering for moderne ledelsesstrategier, verktøy og ferdigheter som trengs for å møte utfordringene ved å endre energibesparende paradigmer og energimarkeder.

Tiltatte læringsmål

Ved vellykket gjennomføring av programmet er det planlagt at kandidatene vil kunne:

  • Demonstrere en klar og grundig forståelse av de moderne innstillingene der energibedrifter skal styres.
  • Ta tak i de komplekse samspillene mellom nasjonal økonomisk utvikling, konkurranse, teknologiske og markedsmessige mønstre og strukturen og utviklingen av interne virksomhetsegenskaper.
  • Forbedre deres evne til å analysere hvilke teknologier som skal investeres i, hvordan man strukturerer disse investeringene og hvordan man kan forutse og reagere på atferdene til konkurrenter, leverandører og kunder.
  • Forstå problemene som er involvert i prosessen med energiteknikkoppkjøp og sammenhenger mellom teknologioverføring og forskning og utvikling.
  • Bevis deres evne til å bruke ulike metoder, verktøy og teknikker for evaluering av ulike alternativer knyttet til energibedrifter.
  • Etablere sammenhengen mellom nasjonal energi og miljørelatert politikk og foretakets konkurranseevne.

Opptakskrav

Kandidater som søker opptak skal ha minst en bachelorgrad i ingeniørfag, vitenskap, økonomi, ledelse, næringsliv, offentlig forvaltning eller tilsvarende. Søkere bør også ha minst 3 års arbeidserfaring.

Programvarighet og modalitet

  • Varighet - 22 måneder
  • Internship under studietilbudet vil bli oppmuntret
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juni 2019
Duration
22 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato