MBA i eierstyring og selskapsledelse

Programmets mål:

Programmet er utformet for å utstyre studenter og fagfolk med essensiell kunnskap og ferdigheter involvert i å dispensere funksjonene til styring i organisasjoner, samt gi råd til styret og ledende lag om beste praksis for styring. Programmet undersøker også spørsmål knyttet til overholdelse av lover og forskrifter, effektiv intern kommunikasjon og formidling av informasjon til og fra styret og ansvar for videreutvikling av selvutvikling i eierstyring og selskapsledelse som en profesjonell utøver blant annet.

Mål søkerne:

Administrasjonsledere, ledere i frivillige organisasjoner, politikere, bedrifts- og styretsekretærer, offiserer i registret for tertiære institusjoner og ledere i alle sektorer, samt kandidatstudenter som ønsker å være mer effektive i dagens utfordrende forretningsmiljø ved å anskaffe en Avansert kvalifikasjon innen corporate governance, oppfordres til å søke.

Varighet: 24 måneder

Opptakskrav:

  • Søkere som søker opptak til MBA Corporate Governance-programmet må:
  • Ha en god første grad fra et anerkjent og akkreditert universitet / institusjon, helst i andre klasse lavere eller bedre i en hvilken som helst disiplin eller,
  • Ha relevant anerkjent faglig kvalifikasjon (Chartered level) f.eks. ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB eller,
  • Internasjonale søkere med første utdanning og engelsk kunnskap kan søke om vurdering.
Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra University Of Professional Studies Accra »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
24 måneder
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato