Les den offisielle beskrivelsen

Opptak

En søker må angi MBA / MSET som stor på Graduate School programmet. Graduate Opptak vil sende en kopi av innsendt materiale til College of Business Administration og en annen kopi til Dr. Michael Kozak.

I de fleste tilfeller, vil studenten bli pålagt å ta bakgrunnen kurs i forretninger eller engineering-teknologi, men ikke begge. Imidlertid kan en student som ikke har en lavere grad i enten business, engineering eller tekniske teknologi har til å ta bakgrunnen kurs fra begge disipliner. Minimum opptak standarder for begge disipliner må være oppfylt, inkludert GRE score. MBA og MSET program er definert i denne planen er kun tilgjengelig for studenter som søker felles grader.

Generell informasjon


I løpet av første semester, skal studenten møte med legene. Boyd-Lillie og Kozak, og velg en større professor fra engineering teknologi. Disse to individer vil være ansvarlig for intellektuell vekst av studenten gjennom programmet, og for utvikling av avhandlingen forskning.

Den MSET 5950, er Masteroppgave nødvendig. Dette skal være en felles innsats av College of Business og Institutt for teknisk Technology. Et industrielt representant skal også være en del av komiteen og utvalget av det samme er ansvaret til felles store professorene og studentene. En muntlig forsvar er nødvendig.

Medlemmer av studentens graduate komiteen vil avgjøre om studenten er å ta en skriftlig omfattende undersøkelse i tillegg til den muntlige forsvaret av avhandlingen. Den skriftlige omfattende eksamen for MBA er oppfylt ved gjennomføring av virksom 5190 - Administrative Strategi.

Tildeling av grader


Ved ferdigstillelse av bakgrunnen kurs i både forretnings-og engineering-teknologi eller begge, vil studenten gjennomføre 24 timer utdannet kurs i business og 24 timer utdannet kurs i engineering teknologi. Tolv timer av ferdig konstruksjonsteknologi kursene vil telle som en konsentrasjon for MBA og 12 timer etter avsluttet virksomheten kursene vil telle som en mindre for MSET. En student som deltok i dette to spor program vil motta både grader på samme tid.

Se 4 flere kurs fra University of North Texas College of Business Administration »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Juli 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato