MBA i økonomi og administrasjon

Anna Maria College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA i økonomi og administrasjon

Anna Maria College

Tjen din MBA på nettet i så lite som ett år

Få kompetanse til å være en effektiv virksomhet leder i en avansert, høyt respektert rolle. Den elektroniske Master of Business Administration (MBA) fra Anna Maria College kombinerer dagens gjeldende, konkurransestrategier med et resultatfokusert tilnærming. Resultatet - du får kritisk kunnskap som kan brukes umiddelbart til din nåværende rolle samtidig plassere deg selv som en kandidat for utviklingsmuligheter og tjene mer. Ifølge Graduate Management Admission Council årlige undersøkelse, 2013 MBA nyutdannede fortsette å kommandere høyere begynnerlønn sammenlignet med andre masterutdannede i USA, med en median grunnlønn på US $ 95 000. De omfattende virksomhet og ledelses taktikk du erverver kan hjelpe deg og din organisasjon lykkes.

Mid-Career Track: arbeidserfaring teller

Hvis du har relevant progressive arbeidserfaring i næringslivet, kan du være kvalifisert til å frafalle en kurs eller 3 studiepoeng fra MBA sentrale krav som bestemmes av Program Director fra sak til sak. Det betyr at du kan tjene din Master of Business Administration grad i så lite som 11 kurs i stedet for 12.

MBA Spesialiseringer

Lær de grunn virksomhet som er avgjørende for å hjelpe offentlige administratorer effektivt håndtere en organisasjon, inkludert strategisk planlegging, budsjettering for ideelle organisasjoner og arbeidsledelsesforhold.

Med vår online MBA, er det ingen opptaksprøve, og programmet kan være ferdig i så lite som ett år! Det tilbyr også unike spesialiseringer, slik at du kan skreddersy din erfaring å utfylle din personlige og faglige interesser. Velg blant følgende:

virksomhet

Utvikle avanserte ferdigheter for å skille deg ut i et stadig skiftende og konkurransepreget marked. Lær vellykkede lederegenskaper, dokumenterte forvaltningsstrategier og hvordan du preemptively vurdere risiko og løse dem.

Helseadministrasjon

Som en av de raskest voksende sektorene i amerikansk økonomi, er helsesektoren et stort behov for administratorer som har avansert kunnskap om en rekke helse og administrative prosesser. Få kritisk kunnskap om planlegging, regi, forvalte og føre tilsyn med levering av helsetjenester.

Helseinformatikk

Det er anslått 5,9 milliarder helsetjenester arbeidsplasser vil bli lagt i 2020 og med at økningen kommer et behov for erfarne fagfolk som kan analysere bransjens overveldende mengde elektroniske data. Få nisje ferdigheter og slå helse analyseverktøy til globale helseløsninger.

Offentlig økonomi og ledelse

Offentlige etater er mer ansvarlig enn noen gang om hvordan de bruker sine ressurser. Lær de grunn virksomhet som er avgjørende for å hjelpe offentlige administratorer effektivt håndtere en organisasjon, inkludert strategisk planlegging, budsjettering for ideelle organisasjoner og arbeidsledelsesforhold.

IACBE Recognition

Den internasjonale Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) er den ledende utfall-baserte profesjonelle accrediting organisasjonen for business-programmer i student-sentrert høyskoler og universiteter over hele verden. Den IACBE fremmer, utvikler og gjenkjenner fortreffelighet i næringslivet utdanning.

Anna Maria College er en pedagogisk Medlem av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE). En pedagogisk medlem er en akademisk forretningsenhet som har møtt den IACBE krav til pedagogisk medlemskap som skissert i IACBE akkreditering Process Manual.

Anna Maria College MBA Fordeler

Forvent det beste i utdanning. Anna Maria College tilbyr en innbydende, student-sentrert tilnærming mot nettbasert utdanning. Vår online MBA-program kan være ferdig i så lite som ett år. Funksjoner i den elektroniske MBA-programmet på Anna Maria College inkluderer:

Ingen opptaksprøve Påkrevd

Practitioner-Based fakultet

AMC professorer er karriere veteraner fra næringslivet med flere tiårs kombinert bransjeerfaring i både offentlig og privat sektor. Vårt fakultet bruker sine virkelige opplevelser å lage foredrag og utvikle engasjerende kurs. Lære av sine utfordringer og suksesser.

ultimate Fleksibilitet

Bygg din karriere, ikke forstyrre det - Online MBA kurs er utviklet for krevende tidsplaner av arbeider voksne, særlig de i midten nivå ledelse og lederroller.

Overføre studiepoeng

Effektiv 1 juli 2014, aksepterte og immatrikulert studenter kan være i stand til å overføre opptil seks studiepoeng fra et regionalt akkreditert institusjon av de totale nødvendige kreditter for et masterprogram basert på visse vilkår. AMC alumni som ønsker å tjene en annen høyere grad kan være i stand til å overføre opptil ni studiepoeng basert på visse vilkår.

Sigma Beta Delta International Honor Society

Anna Maria College deltar med Sigma Beta Delta International Honor Society for Business, ledelse og administrasjon. Dette samfunnet er åpent for studenter som uteksamineres blant de øverste 20% av sin klasse, noe som åpner for fremragende akademiske prestasjoner anerkjennelse for en levetid. Som medlem av dette samfunnet, er du kvalifisert til en rekke fordeler, blant annet:

levetid Recognition

Muligheter for nettverksbygging mellom student og alumni medlemmer, og tilbyr en sjanse for mentorer og veiledning i næringslivet fagmiljøet. Konstant tilkobling gjennom ambisjonene Nyhetsbrev, en årlig publikasjon av samfunnets aktiviteter, arrangementer og aktuelle problemstilling. Ett års abonnement til Bloomberg Businessweek tilbudt nye inductees og en spesiell alumni sats for de neste årene.

Læringsutbytte

Lær mer om dette programmet misjon, mål og pedagogiske målsettinger skissert av Anna Maria College.

Studentene må regne med å bruke ca 17-20 timer per uke på kurs i hver tre-kreditt 8-ukers online kurs. Arbeids kan inkludere å lese, se på Powerpoints, se videoer, fullføre oppdrag, ta eksamener, jobber på prosjekter, skrive essays, og delta i ukentlige diskusjonstråder.

Bygg en bedre karriere

Ta neste skritt i å oppnå dine karrieremål. Klikk her for å be om mer informasjon om online Master of Business Administration fra Anna Maria College eller ring 877-265-3201 for å snakke med en innleggelser rådgiver.

Søkere med en lavere grad i et ikke-business store kan bli pålagt å ta forutsetning kurs i forbindelse med sin MBA-program. Ta kontakt med en innleggelser rådgiver i dag for å finne ut mer informasjon og hvordan noen av disse kursene kan fravikes ved gjennomgang av tidligere lavere kurs og / eller arbeidserfaring.

På grunn av statlige reguleringer, er Anna Maria høgskolens nettbaserte programmer ikke lenger imot søknader fra beboere i følgende tilstander: Alabama, Arkansas, Maryland, Michigan, Minnesota, Mississippi, og Wisconsin.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Worcester, Massachusetts
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Worcester, Massachusetts
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen