MBA i økonomi og administrasjon eller internasjonal virksomhet

Institute of Business & Management Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA i økonomi og administrasjon eller internasjonal virksomhet

Institute of Business & Management Sciences

MBA i Business Administration eller International Business:

Globalisering av virksomheten er en realitet oppleves av alle land i verden, men spesielt i USA, og Europa hvor selskapene kilde råvarer, produserer og selger over hele verden. Det samme gjelder for tjenestesektoren der alle store økonomiske og tjenester institusjoner har virksomhet i de store byene i verden.

Business Administration fagfolk i dette nye og spennende æra har enorme muligheter for hele verden yrker som er både utfordrende og givende på samme tid. IBMS`s MBA i International Business grad gir rammen for fagfolk å forstå dette spennende og komplekse globale forretningsmiljø og spesifikk kunnskap for dem å fungere effektivt i sitt valgte område av interesse.

MBA i International Business grad er spesielt designet for MBA-studenter som er interessert i internasjonale karrierer og hvordan du kan fungere effektivt som ledere i et globalt miljø i store internasjonale operasjoner. Studentene skal lære om business, handel, kulturelle og administrative spørsmål som varierer på tvers av land og regioner i verden.

Program og Kurs

MBA i International Business er en 39-58-kreditt program som gir studentene kunnskap og analytiske ferdigheter i internasjonal virksomhet. Den kunnskap og ferdigheter lært i denne graden er utformet for å forberede studentene for global karrierer i store bedrifter.

Mange av våre andre respekterte fakultet har også publisert i ulike internasjonale tidsskrifter, konsultert med internasjonale organisasjoner og sitte i styrer i internasjonale organisasjoner som fremmer internasjonalt næringsliv, handel relasjoner og forskning i internasjonal ledelse.

Karrieremuligheter

Nyutdannede i internasjonal forretningsområdet er ansatt i alle sektorer av næringslivet. Disse inkluderer finansielle tjenester, industri, detaljhandel, consulting, teknologi, menneskelige ressurser og andre områder. Internasjonal business nyutdannede kan se frem til internasjonale forretningsmuligheter som de vokser med sine organisasjoner i det globale miljøet i dag.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
18 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Sveits - Geneva, Geneva
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Sveits - Geneva, Geneva
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen