Les den offisielle beskrivelsen

presentasjon

MBA-programmet som spesialiserer seg på Hospitality

Både fokus på faglig utvikling og forbedring av lønnsomheten og konkurranseevnen til institusjonene, MBA Hospitality

Sammen med dette, MBA studentene smi sin evne til å forstå og utnytte de mulighetene som skapes av ny teknologi, Internett og sosiale nettverk. På slutten av sine kurs, elevene er i stand til å opprette og lede innovative selskaper, noe som gjør digital en reell kraft og en viktig suksess av sin virksomhet.

Paroler: Kompetanse, effektivitet og ledelse

MBA Hospitality programmet

målsettinger

MBA Hospitality

På slutten av reisen, vil ledere med ferdigheter, evner og verdier følger:

Global visjon av reiselivsnæringen gjennom sin dobling internasjonale og entreprenørskap omfang, MBA Hospitality

strategiske utviklingsplaner: gi studentene viktige verktøy i utvikling og operativ gjennomføring av strategiske planer på nasjonalt og internasjonalt nivå, i turistområdene.

Innovasjon og bærekraft: gjennom opplæring både omfattende og spesialisert, vil du være i stand til å utvikle både din kreativitet og evne til innovasjon, men også en bærekraftig sektor ledelse tilnærming.

ledelsesmessige og personlige ferdigheter: samtidig opprettholde sin internasjonale satsing, vil dette programmet utstyre deg med ferdigheter til å optimalt administrere et team innenfor en deltagende rammeverk, rolig og gunstig

I de siste trendene og verdier: analysere globale trender i bransjen, få innsikt og strategier for å bli ledere av turistorganisasjoner verden med etikk, etikk og pragmatisme.

program Sterke

Ostelea Rabat har utformet sitt treningsprogram tar hensyn til virkeligheten og behovene i markedet.

Det er ikke alt! Ostelea Rabat også avhengig av kompetansen til treningsgruppen for å utvikle et program trofast mot skolens løfte: en stor grad orientert mot virkeligheten av sektoren fra et praktisk synspunkt.

Så velger MBA Hospitality

Nettverk: med møte sykluser med turisme bedriftsledere og internasjonale eksperter innen turisme, kan elevene lage sine egne profesjonelle nettverk.

Seminar "Business": Studentene vil få mulighet til å delta på seminarer som tar sikte på å dele opplevelsen av lederne av reiselivsnæringen selskaper

Fokus på "Revenue Management" gjennom forretnings Games: dette spesialiserte innen markedsføring er gitt særlig gjennom den praktiske visjon av forretnings Games.

flerkulturelt fakultet: kursene blir undervist av nasjonale og internasjonale professorer og eksperter og næringslivsledere i reiselivsnæringen

Nedsenking i verden av virksomheten: å supplere undervisningen i enkelte moduler, studenter gjennomføre bedriftsbesøk, spesielt i hotell etableringer, bedrifter og turistorganisasjoner.

Case-studier: for å forbedre studentenes evne til å ta beslutninger, men også til å utvikle sin kreativitet, analytiske ferdigheter, muntlig kommunikasjon

Residencial Ferdigheter Management: intensiv helg der studentene utføre øvelser for å utvikle sine ledelsesmessige ferdigheter og lederskap

opplæring innhold

MBA Hospitality programmet

 • Miljø og globale markedet
 • talent management
 • Forvaltning av internasjonale selskaper
 • Internasjonalisering av virksomheten
 • Memory konfirmasjonen
 • spesialiserte seminarer
 • internship Graduation

Læringsprosessen avsluttes med en masteroppgave som vil være utvikling av en forretningsplan for en turist selskap der studentene skal beskrive prosjektet, markedsanalyse, handlinger og strategier for å implementert, mens vurderingen av den økonomiske og finansielle levedyktighet.

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

MBA Hospitality

 • Hotel manager
 • Direktør for reiselivsbedrifter
 • Leder innen viktige operasjonelle funksjoner av reiselivsbedrifter som Human Resources Director, CFO, Marketing Manager eller Director of Operations.
 • spesialiserte rådgivende organ i turistnæringen
 • Entreprenør i turistnæringen
Program undervist i:
Fransk

Se 1 flere kurs fra Ostelea Morocco »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
15,500 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato