Les den offisielle beskrivelsen

The Baltimore MBA - Kraftig, fleksibel og designet av deg.

The University of Baltimore MBA er designet med deg (og din arbeidsgiver) i tankene. Du har muligheten til å ta klasser i et tradisjonelt klasserom, online eller begge-det er ditt valg. Uansett hva du velger, vil du lære sammen med andre studenter som ønsker å utvikle deg faglig, akkurat som deg.

AACSB International akkreditering sikrer at vi kan tilby deg en kvalitet program som kan hjelpe deg i dag-men til slutt gi deg kunnskap og ferdigheter til i morgen.

Vi er fleksible når det gjelder å starte MBA-programmet.

Delta i klassen på campus eller ONLINE Du har seks muligheter til å gå inn i program ved starten av en økt-som angitt ovenfor.

En fleksibel MBA som lar deg lage din fremtid.

Din tid - er din tid.

Du jobber heltid. Du reiser et par ganger i måneden. Du trener litt league. Hva om du hadde fleksibilitet til å forfølge MBA og fortsatt kunne gjøre alle disse tingene?

The University of Baltimore har en lang historie av å ha business programmer som lar travle forretningsfolk også forfølge sine pedagogiske mål, levde sine daglige liv.

Melde deg inn i UB MBA-programmet lar deg velge:

  • hvor fort du ønsker å fullføre graden;
  • hvordan du ønsker å ta klasser (tradisjonelle klasserom, online eller begge);
  • hvor mange klasser per økt eller semester du ønsker å ta;
  • spesialiseringen eller du kan bygge en tilpasset en som passer dine karrieremål.

Hva er Fleksibel MBA?

En fleksibel MBA fordeler å arbeide profesjonelt. UB MBA-programmet er utformet slik at du kan krysse både ditt personlige liv med din akademiske liv.

Mange MBA-programmer er i full gang og kohort basert, noe som ikke alltid er lett for en arbeider profesjonelt. UB MBA-programmet er fleksibelt. Studentene kan velge å vie all sin tid til å tjene sine grad ved å gå full tid - eller de kan velge å arbeide og ta klasser, deltid.

Hva gjør en UB MBA-'flexible '?

Alle UB MBA klasser blir undervist i kveld (starter på 18:00) så det gjør det enkelt for deg å komme til klassen på campus hvis du foretrekker en ansikt-til-ansikt kurset.

UB MBA gir 50 prosent av våre kurs på nettet (alle nødvendige sentrale programkravene er online). Våre nettbaserte kurs blir undervist på en asynkron format, så selv om du er i en annen tidssone du kan fullføre oppdrag eller ta eksamener.

Du kan bestemme om du vil ta kurs deltid eller heltid - det er helt opp til deg. Du trenger ikke å varsle noen. Velg en spesialisering eller tilpasse valgfag for å forbedre din karriere, og hjelpe deg å nå dine personlige mål.

Vi har noe vi liker å kalle "Fleksibel kjernen" krav til de studentene som har en tendens til å lene seg til corporate-siden eller har en gründer tankesett. Disse fleksible sentrale kurs kan skreddersys for å passe dine karrieremål.

Flere av kursene tilbys i 7-ukers "bite-sized" formater. Disse typer kurs faktisk forbedre elevenes læring, spesielt på nettet, og tillate deg å få den kunnskapen du trenger for å gå til neste nivå i programmet.

Hva er fordelene?

Du er i kontroll av dagen og har fleksibilitet til å bestemme hva slags læringsmiljø som fungerer for deg.

Du vil ha en full-time fakultetet som vet hvordan de skal undervise fagfolk, og gi praktisk erfaring i forretningsscenarier. I tillegg leier vi forretningsfolk til å undervise kurs og bringe sin kompetanse i spesialiserte kurs.

Her er alt du ønsker å vite om University of Baltimore MBA:

Det er inspirert av virkelige verden forretningsmessige utfordringer.

Så lenge MBA har blitt tilbudt ved Universitetet i Baltimore, har vi holdt på behovene til virksomheten i tankene. Vårt program ble bygget med råd og ekspertise til Baltimore næringslivet, våre anerkjente alumni, og nåværende og potensielle studenter og lærere.

Målet var enkel og grei: Gjør det ekte. Gjør det relevant. Gjør det nyttig for våre studenter, i årene som kommer.

I høyere utdanning, noen ganger pensum er skapt bak lukkede dører-teorien ikke alltid går hånd i hånd med praksis. Vår tilnærming er forskjellig. Vi rådføre seg med bedriftsledere fra noen av områdets beste selskapene. Vi kartlegge studenter og alumni. Vi holder fokusgrupper. Vi gjennomfører videregående forskning. Det er viktig at UB MBA møte behovene til studentene vi betjener og næringslivet som ansetter dem.

Vi erkjenner at det er en sterk etterspørsel etter MBA. Enhver 21-tallet utdannet siviløkonom, men må være gjeldende for et fartsfylt, globalt skalert forretningsmiljø. Det må nå en student befolkning som er koblet via teknologi som ingen andre generasjon i historien. Vi oppfordrer våre studenter til å fyke en sti i næringslivet og samfunnet for store og som krever en MBA som er like fleksibelt som det er aktuelt.

Det er drevet av de mest relevante problemstillinger i næringslivet i dag.

Våre MBA er bygget rundt seks hovedtema:

  • Managing Innovation and Strategy
  • Ledende og Managing People
  • Grensesnitt med eksterne interessenter
  • Administrerende verdikjeden
  • Administrerende Ytelse og Risk
  • Utnytte Teknologi og Business Intelligence.

Hvert kurs i UB MBA-programmet passer inn i minst ett eller flere slike temaer.

For eksempel, vår kreativitet og Entrepreneur Mindset kurset forbereder studentene til å være innovatører, mens Business Analytics gir kunnskap om de stadig viktigere bruk av Big Data.

Det gir deg mulighet til å bygge din egen MBA.

Det er ditt valg. Vi vet at du ønsker å utvikle deg faglig-og vår "fleksibel kjerne" lar deg smi en gründer eller bedriftens banen, eller litt av begge deler.

Mens det er et sett av nødvendige sentrale kurs som alle studenter må ta, MBA er "fleksibel kjerne" lar elevene velge mellom en gründer eller en bedrifts fokus.

For eksempel kjernesekvensen i finans har elevene tar Financial Management for 1,5 studiepoeng-så de har muligheten til å velge enten Entrepreneurial finans eller Corporate Finance, hver på 1,5 studiepoeng. Denne tilnærmingen gir studentene felles grunnlag for å lære hva arbeidsgivere forventer, samtidig oppmuntre dem til å velge et fokus som passer deres behov og karriere ambisjoner.

Du kan også velge mellom en rekke valgfrie emner for å oppfylle en av 10 spesialiseringer.

Det tilbyr "bite-sized" klasse formater.

De fleste av kursene i MBA er 1,5-kreditt klasser, undervist i syv-ukers sesjoner. Vår forskning viser at ikke bare gjøre studentene ønsker raskere, mer "fordøyelig" kurs levert i forskjellige formater-, men at disse typer kurs faktisk forbedre elevenes læring, spesielt på nettet.

Klasser som passer inn i en travel hverdag.

MBA er levert i seks økter i løpet av året. Kombinasjonen av 1,5-kreditt klasser og kortere syv-ukers sesjoner bevarer kvaliteten på programmet og gjør det lettere å passe klasser i en travel hverdag. Det har også potensial til å få fart på tide å fullføre programmet.

Tradisjonelle 15-ukers semestre med tre-kreditt kurs er også tilgjengelig. Hvis du ikke har lagt merke til allerede, du har kommet i kontroll og valget er ditt.

Det er AACSB International akkreditert.

Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business er gullstandarden for handelshøyskole akkreditering-over hele verden, har mindre enn fem prosent av alle handelshøyskoler i verden blitt skjenket dette kjennemerket på dyktighet. Vi fortsetter å opprettholde standarden på denne akkreditering og er stolte av å si at endringer i vår MBA bevare-og til og med styrke-vår AACSB International akkreditering.

Visste du? Bare en tredjedel av handelshøyskoler i USA kan kreve AACSB International akkreditering utmerkelse.

Den er tilgjengelig på campus og online.

MBA gir studentene mulighet til å ta klasser på campus online på en engasjerende Web miljø. Og vi vet hvordan å undervise og levere en MBA-program online-etter alt vi var den første skolen i verden til å tilby en online AACSB akkreditert MBA-program.

1999 lanserte vi den elektroniske MBA.

Det er en fantastisk mulighet.

MBA er fortsatt en smart, høyt verdsatt grad. Faktisk er det sannsynligvis mer nødvendig enn noen gang før. Men som ethvert produkt eller tjeneste, må den tilpasses kravene fra markedet endres. Vi har en MBA som forbereder deg for en intens, globalt tilkoblet verden. Dette er MBA fra ditt lyse, givende fremtid.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra University of Baltimore, Merrick School of Business »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
840 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato