MBA Global Supply Chain Management

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

MBA Global Supply Chain Management

Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Vårt fremragende MBA Global Supply Chain Management kurs gir deg en virkelig livsforandrende opplevelse og en eksepsjonell mulighet til å realisere ditt fulle potensiale. Master of Business Administration (MBA) er den mest ettertraktede og internasjonalt anerkjente postgraduate degree i verden, og det er en god grunn til hvorfor. Det er allment anerkjent som et pass til en vellykket lederkarriere, som gjør det mulig for ledere med en funksjonalistisk rolle å ta en mer senior, strategisk posisjon og gi overordnede ledere mulighet til å få den grundige strategiske kunnskapen de trenger å klatre enda høyere.

MBA Global Supply Chain Management vil gi deg mulighet til å demonstrere bred kunnskap om prinsippene og konseptene som ligger til grund for organisasjonens strategiske og operasjonelle ytelse i forhold til hverandre innenfor den internasjonale forsyningskjeden. Du vil også vise en forståelse av operasjonsteoriens rolle i evaluering av strategiske implikasjoner av variasjon og usikkerhet om forsyningskjedenes ytelse.

Leveres i et verdensklasset læringsmiljø, av internasjonalt anerkjente akademikere og bedriftsledere, integrerer kurset teori og praksis for å gi deg praktisk erfaring, inspirerende undervisning og et klart internasjonalt perspektiv. Her på Nottingham Business School, er vi stolte over å ha utviklet en nyskapende og streng MBA med muligheter til å tilpasse din læring rundt dine ambisjoner. Vesentlig styrking av ledelsens kunnskap, ledelsesevne og forståelse for global virksomhet.

Våre innovative, intensive kurs forbereder deg på et bredt spekter av utfordringer som er forbundet med å administrere organisasjoner, slik at du kan se sammenhengene mellom dine handlinger. Uansett hva du velger, vil du skaffe deg den kunnskapen du trenger for å fungere effektivt som et ledende strategisk ledelsesnivå, som gir organisasjoner mulighet til å nå sine mål.

Nottingham Business School er i 1% av handelshøgskoler over hele verden for å ha både EQUIS og AACSB akkreditering.

Hva du skal studere

På Nottingham Business School kan du skape en personlig læringserfaring, noe som gir deg en unik mastergrad som gir deg den ferdighetene du trenger, for karrieren du vil ha.

Vi vurderer nå innholdet i kursene våre for å sikre at de forblir relevante og aktuelle for å utvide elevers fremtidige ambisjoner og samfunn.

Hvordan du læres

Internasjonalt anerkjente, støttende personale

Med en av de største, mest varierte læringsfakultetene i en hvilken som helst britisk handelsskole, tilbyr vi deg en verden av forretningsinnsikt, perspektiver og erfaring. Våre internasjonalt anerkjente lærerpersonale er dedikert til å øke standarder, samt inspirere og støtte våre talentfulle studenter,

Måten vi lærer

Vi har utviklet en lærekurs basert på teori, praksis, erfaring og observasjon, og refleksjon og forbedring. Så du vil ikke bare bli lært de nyeste strategiene, men også gitt alle muligheter til å sette din læring til handling i virkelige forretningsinnstillinger. Vi strukturerer våre kurs for å oppmuntre til konstruktiv læring, selvstyrt studie, kritisk tenkning og samarbeid. Du vil bruke mye av din tid i små grupper workshops og opplæringsprogrammer, diskutere og analysere din erfaring med forretningspraksis og atferd.

Karriere og ansettbarhet

Støtte til MBA-studenters karriereutvikling.

MBA-studenter får utmerket karrierehjelp fra universitetets arbeidsledighetsgruppe for å hjelpe dem med å oppnå kildeplasseringer og sikre sysselsetting etter gjennomføring av kurset. Gjennom året er det workshops og ferdigheter for å hjelpe studentene med sin faglige utvikling og karriereforvaltning.

Eksempler på disse verkstedene:

  • CV-klinikker
  • Jobbsøkende lab
  • Psykometrisk testing
  • Intervjuer i den digitale tidsalderen
  • Mock vurdering sentre
  • Employer Masterclasses

Studentene mottar dedikert og skreddersydd støtte fra NBSs utdanningsansvarlig for koordinering og videre spesialistverksteder som går gjennom hele året for å svare på studenters behov. Studentene har også tilgang til MBA-spesifikke on-line karriere ressurser som MBA Exchange, forbinder MBAs og arbeidsgivere fra hele verden og EFMDs høyere jobbsport (kun for akkreditert handelshøyskole).

I tillegg blir MBA-studentene tildelt en akademisk mentor for å hjelpe dem med å få mest mulig ut av sin tid på NBS. De akademiske mentorene støtter studentene i å utvikle og forbedre de kvaliteter og overførbare ferdigheter som er nødvendige for deres studier, karriereutvikling, faglig og personlig utvikling. MBA-studenter får også mulighet til å bli likt med en bransje mentor. Disse bransjeminorene gir studentene innsikt i sin spesielle organisasjon og sektor og kan diskutere mulige karriereveiledninger med dem.

Avgifter og finansiering

  • Internasjonal

Kursgebyret for 2018 oppføring er:

  • £ 16 500 (ett års heltid)
  • £ 17.885 (£ 16.500 i år ett og £ 1.385 i år to)

Studiekostnader og levekostnader

Å forberede seg på den økonomiske siden av studentlivet er viktig, men det er ikke nødvendig å være engstelig og forvirret om det. Vi håper at våre avgifter og finansieringsside vil svare på dine spørsmål.

stipend

Vi tildeler stipend til de studentene som kan demonstrere utmerket prestasjon, lidenskap og dedikasjon til deres studier. For å finne ut mer, besøk vår nettside for stipendiater.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert January 15, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
16,500 GBP
£ 17.885 (£ 16.500 i år ett og £ 1.385 i år to)
Information
Deadline