MBA Global Masters of Business Administration med Andre Pathways i Public Health eller Insurance

Generelt

Programbeskrivelse

Dette globale MBA-programmet ble levert på Glasgow Caledonian Universitys campus i London, og er designet rundt vårt engasjement for Common Good og FNs prinsipper for ansvarlig ledelsesutdanning (PRME). Dette særegne Globale MBA-programmet er designet for driftige og sosialt sinnede personer med ambisjoner om å bli en profesjonell leder med et instinkt for å skape en bærekraftig virksomhet på en samfunnsansvarlig måte.

Du vil lære å lede innenfra gjennom innovasjon og kreativ tenking, og forme deg til en leder klar for morgendagens verden. Når du er ferdig, vil du kunne identifisere dine egne kompetanseutviklingsbehov for å bli en ansvarlig fremtidsleder.

Dette unike programmet er en fleksibel MBA, og gir studentene muligheten til å spesialisere seg i deres foretrukne område gjennom et utvalg av ni unike valgfrie moduler. Studentene kan også oppgradere med en MBA (folkehelse) eller en MBA (forsikring) hvis de velger modulene som er spesifikke for den Pathway .

Dette praktiske og anvendte programmet gir innsikt i de daglige utfordringene som ledere konfronteres i en rekke næringslivsorganisasjoner og organisasjoner fra tredje sektor over hele kloden. Vi legger vekt på rolle, bidrag og integrering av de viktigste forretningsfunksjonene for å forbedre din evne til å designe og levere effektive organisasjonsdekkende strategier.

Dette dynamiske og krevende programmet krever din energiske deltakelse. Som deg vil dine jevnaldrende være ambisiøse, høyt motiverte og fast bestemt på å lykkes. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til programmet og inn i vårt globale alumni-nettverk av samfunnsansvarlige ledere.

GCU London tiltrekker seg fremragende kandidater, fra hele verden, og tilbyr en uovertruffen studentopplevelse og internasjonal ansettelsesevne.

GCU er stolt over å ha banebrytende studiesteder i hjertet av Glasgow og New York.

Du vil som en del av dette programmet ha muligheten til å gjennomføre to kulturelle fordypningsperioder på en uke på begge disse spennende stedene (underlagt visumbegrensninger).

Vår unike MBA er designet med behovene til internasjonal virksomhet og samfunn i tankene, og hjelper til med å bygge ferdighetene, kunnskapene og erfaringene som trengs for å bli en vellykket og ansvarlig leder i lederroller på tvers av alle sektorer.

Hva du vil studere

Global MBA-programmet vil gi studentene en essensiell forståelse av ledelsesteorier og praksis.

Fokuset for Global MBA er arbeidserfaring. Eksternt engasjement med virksomheten er en kjernedel av MBA-læreplanen.

Studentene kan deretter velge valgfag for å spesialisere seg i et tema etter eget valg.

moduler

MBA ferdigheter og verktøykasse (Core):

 • Ansvarlig lederskap
 • Metoder for evidensbaserte prosjekter
 • MBA-prosjekt
 • Operasjonsstyring og Analytics for beslutningsprosesser for ledelse
 • Skaper organisatorisk verdi
 • Bedriftsborgerskap i en global tidsalder
 • Strategisk ledelse

Valgemner (Velg en):

 • Product and Service Innovation og Global Logistics
 • Administrere endring
 • Rektorer og teori for folkehelsepraksis *
 • Forsikringsautomatisering, analyse, digitalisering og cybersikkerhet **

Valgemner (Velg en):

 • Innovasjon og entreprenørskap
 • Tilnærminger til samfunnshelse til folkehelse *
 • Virksomhetens kontinuitet og krisestyring
 • Global Marketing Strategy
 • Forsikringsløsninger for risiko i fremvoksende markeder **

* For å oppgradere med Global MBA (Public Health) må du velge begge disse modulene.

** For å oppgradere med Global MBA (forsikring) må du velge begge disse modulene.

Kulturell fordypningstur til Glasgow og New York

GCU er stolte av å ha campus i hjertet av Glasgow og New York. Med etableringen av Glasgow Caledonian New York College, er vi den første utenlandske institusjonen for høyere utdanning som tildeler grader i New York.

Som en del av dette programmet har du muligheten til å gjennomføre valgfri kulturell fordypningstur til Glasgow og New York. *

*Betingelser og vilkår gjelder

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

Typiske opptakskrav

Storbritannias førsteklasses eller andreklasse honours degree (eller tilsvarende).

Imidlertid vurderes hver søknad på individuell basis. Hvis søkere ikke har de typiske kvalifikasjonene for akademisk inngang, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faginstanser, kan de være kvalifisert til å delta i dette programmet via universitetets anerkjennelse av forutgående læring

For søkere med en bestemt forretningsrelatert grad eller med relevant ledererfaring, kan du også være interessert i vår MBA Luxury Brand Management.

engelske språk

En akademisk IELTS score på 6,0 (eller tilsvarende) uten element under 5,5.

Vær oppmerksom på: Hvis du er fra et flerspråklig engelsktalende land, kan du ikke bli pålagt å gi ytterligere bevis på din engelskspråkkunnskaper.

fasiliteter

Vårt campus i London gir våre globale MBA-studenter et ledende læringsmiljø og tilbyr moderne læringsplass for forelesninger, smågruppestudier og sosial læring.

Dette profesjonelle universitetscampuset, som ligger i et ultramoderne miljø i hjertet av Spitalfields, som ligger i mote- og finanshovedstaden i London, trekker frem høyskoleundervisning og bransjepartnerskap over hele kloden.

Studentopplevelse

GCU London har base i en av de mest livlige og kosmopolitiske byene i verden.

Det har det beste fra hver kultur, enhver interesse og hobby og enhver kunstform på dørstokken. Det beste av alt er at GCU London har base i et av de mest spennende og kommende områdene i London; Spitalfields, hjemmet til den legendariske Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets og mye mer.

Campus tilbyr et unikt utvalg MBA- og MSc-kurs, undervisning av høy kvalitet og koblinger til internasjonale virksomheter.

GCU London gir studentene en berikende og mangfoldig læringsopplevelse underbygget av et pulserende internasjonalt, intellektuelt og kulturelt liv. Vi tiltrekker oss studenter fra over 56 land, fra en rekke bakgrunner fra alle hjørner av verden.

Avgifter og finansiering

Studieavgiftene du betaler, bestemmes stort sett av gebyrstatus.

Studieavgift inkluderer overnattingskostnader under kursets valgfrie kulturelle besøk. Les hele vilkårene.

Studieavgift 2020/21

 • Hjem (inkludert Skottland og Europa): £ 12.500
 • Internasjonalt (utenfor Europa): £ 14 500

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Vilkår og betingelser

Disse vilkårene fastsetter forpliktelsene til GCU og registrerte studenter som studerer på Global Master of Business Administration (MBA) i tillegg til universitetets standard studentvilkår, og der det er relevant, Universitetets internasjonale vilkår og betingelser, som angir dine rettigheter og plikter, samt universitetets forpliktelser overfor deg.

Sist oppdatert November 2019

Om skolen

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Les mer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Minimér
Glasgow , London + 1 Mer Mindre