Les den offisielle beskrivelsen

Master of Business Administration (MBA) Fyll

Opptakskrav:

Søkere må ha en apropriate nivå 7 hovedfagsutdanning. Bevis på engelsk evne på et nivå som tilsvarer IELT er 6.5. Andre kvalifikasjoner kan bli vurdert fra sak til sak. Spør om din spesifikke kvalifisering.

Aldersgrense:

19 år

Varighet:

6 måneder

Inntak datoer:

Januar, april, juli og oktober Master of Business Administration Top-up er en seks måneders program utviklet for å oppdatere dine lederegenskaper og hjelpe deg med å utvikle ferdigheter som trengs for å gjøre strategiske beslutninger.

Graden tildeles av University of Northampton og leveres gjennom vår partner LSM. Stratford College gir supplerende state of the art, kurs for å hjelpe alle elevene passere sin faglige programmet med letthet. Disse tilleggskurs er ikke en del av studiet og er ikke obligatorisk å oppnå den grad kvalifisering. Men de er levert av Stratford College til alle studenter til å bidra til å hjelpe elevene med deres studie ferdigheter.

Vi er stolte av å gi fokus og oppmerksomhet til våre studenter. Vi identifiserer sine forbedringsområder og tilby hjelp og støtte de trenger for å fullføre sine akademiske studieoppgaver med letthet! Dette omfatter opplæring studenter til å identifisere og takle viktige oppdrag krav, og gir innsikt i det aktuelle programmet ved Harvard referansesystem og andre områder som forbedrer studentens forståelse av forskning, metode og andre viktige studere ferdigheter.

kvalifisering oversikt

  • Credit Verdi 60 studiepoeng
  • Kvalifiseringsnivå 7
  • Varighet 6 måneder

Moduler i Master i Business Management Top Up-programmet er de kritiske spørsmålene i Business modul (10 studiepoeng) og Business Research Project modul (50 studiepoeng).

Modul Synopsis

Modulen har som mål: Kritisk problemstillinger i næringslivet

Modulen har som mål å utvikle læring på følgende måter:

  • Å utvikle en kritisk forståelse av det tematiske innholdet i studiet av organisasjoner og næringsliv.
  • Slik at deltakerne til å kritisk vurdere de oppgaver og ansvar bedriftsledere fra et integreringsperspektiv; gjennom innføring av moderne og gjennomgripende problemer.

Modul Mål: Forretnings Research Project

Modulen tar sikte på at eleven på følgende måter:

  • For å legge til rette for utvikling av avansert nivå uavhengig arbeidsgruppe og kritiske problemløsning ferdigheter i en stor grad ustrukturert rammeverk. Deltakerne vil bli bedt om å definere både virksomheten problemet og velge den mest hensiktsmessige datakilder. Dette vil omfatte utvikling av en forståelse av saken studieteknikk som et redskap for å forstå ledelsesmessige problemer og problemer. Særlig bør deltakerne være i stand til å forstå den gratis natur ulike forsknings tilnærminger og metoder, og verdien av triangulering i forskningsdesign.
  • Å utvikle deltaker kunnskap om og ferdigheter med en rekke management forskningsmetoder, inkludert kvantitative og kvalitative intervensjoner, inkludert innsamling av data, sammenstille, analysere og rådgivning ferdigheter sammen med evner i rapportskriving ferdigheter. Modulen har som mål ikke bare å utvikle en akademisk skrivestil, men også at deltakerne til å dyrke en profesjonell corporate stil.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Stratford College Of Business Management »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
April 2019
Juli 2019
Duration
6 måneder
Heltid studier
Pris
6,500 GBP
UK / EU studenter. International (Student besøksvisum) / London Centre (£) 7500. Internasjonalt senter (£) 5500. Fjernundervisning (£) 4850
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
April 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist