Quantum endring og et paradigmeskifte i dagens 's turbulente verden har revolusjonert måten virksomheten skal gjennomføres. Raske utviklingen i teknologi, særlig innen elektronikk og informasjonsteknologi har vært en stor drivkraft i å gjøre denne verden nærmest et grenseløst samfunn. Hele verden er nå et marked. Denne transformasjonen av verden inn i en global landsby, som følge av endring fra industrisamfunn til informasjonssamfunnet, har store implikasjoner, som har en betydelig innvirkning på vår virksomhet scenario, som kan kreve å anskaffe et nytt sinn satt til å håndtere de nye utfordringene.

Vi trenger å ta opp ulike spørsmål knyttet til høyere produktivitet, bedre kvalitet og større effektivitet og effektivitet for organisasjoner i næringslivet, spyd ledet av unge, dynamiske og resultatorientert ledere. De må være godt utstyrt med ønsket ledelsen kunnskaper og ferdigheter. Dette er behovet for time.

I kunnskapsøkonomien i det 21. århundre, er ledelsen utdanning nøkkelen. For den unge og ambisiøse aspirantene planlegger en avgjørende karriere i Commerce, Industry & business, en godt strukturert og moderne MBA-programmet er et bevist rute til en vellykket fremtid.

Med dette eneste mål i sikte, og tilbyr TASMAC London et unikt og godt designet MBA-program som dekker ulike disipliner viz., Finans, markedsføring, Human Resource Management og Information Management.

I tillegg er alle programmene kontinuerlig gjennomgått og oppdatert for å ta hensyn til den siste utviklingen i virksomhet tenkning, verden over. Hos TASMAC, mener vi at økt styring og ledelse ferdigheter er avgjørende for organisasjonene å holde tritt med bytte og bruke det med hell. Vårt formål er å utvikle disse ferdighetene i våre studenter.

Organisatoriske verdier og etikk nå spille en dominerende rolle i drift og suksess for enhver bedrift. Mens det er vår konstante ytterste for å sikre at alle fag er behandlet med omfattende, med en passende skjevhet mot internasjonal business, vi legger også stor vekt på kulturelle bygge - opp av studenter å sette pris etiske verdier i virksomheten og dens sosiale ansvar . En egen modul, nemlig 'Organisatoriske verdier og forretningsetikk ' som fag i seg selv, har vært inkludert i pensum under et spesielt eget hode viz. , 'Value Basert Module '.

Undervisningen fakultet ved TASMAC London omfatter ledende fagpersoner fra ulike business beslektede disipliner, som videreformidler til elevene praktiske erfaringer i den kommersielle verden for studenter.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
6,950 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato