MBA for ledere

Generelt

7 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Executive MBA

The Executive MBA gir en strategisk, tverrfaglig og systematisk syn på ledelse, metoder og innovative læringsopplevelser, utsette deltakeren til den state of the art kunnskap om ledelse problemer og utfordrende opplevelser for å fatte beslutninger.

Nyutdannede av EMBA Executive:

- Du får en større evne til å systematisere kunnskapen om de ulike funksjonelle områder av organisasjoner


- vil oppnå en helhetlig, systemer virksomhet


- Integrer skilt og ledelse informasjonssystemer som brukes til å ta beslutninger i et miljø av usikkerhet


- Identifisere forretningsmuligheter og har evnen til å trekke ut verdi fra ledelsesmessige situasjoner


- øke din evne til å bygge framtidsscenarier


- Du vil forstå verdien av innovasjon og kreativitet


- vil håndtere rollen som leder i høy ytelse team


- Du vil få ferdigheter i coaching team

Hvem bør delta:

Det er rettet mot fagfolk med mer enn åtte års arbeidserfaring, som holder middels lederstillinger, senior spesialister og eiere av små og mellomstore bedrifter.

I utvelgelsesprosessen, vil IESA fremme dannelsen av en gruppe av fagfolk med stor interesse:


- Øke deres kunnskapsforvaltning
- Forbedre deres evne til å utøve lederskap i teamene
- Identifisere forretningsmuligheter
- Lag lyd beslutninger
- Bygg rettede løsninger for å møte utfordringene i høyt nivå ledelsesmessige og profesjonell suksess.

Hvorfor studere MBA for ledere?

1. Du får tittelen Executive MBA (EMBA), unik i Venezuela for profesjonell og ledererfaring utviklet av IESA, som ligger mellom de ti beste i Latin-Amerika, som rangeres av bladet América Economía (2009). Den har tre internasjonale akkrediteringer: AACSB, AMBA og EQUIS.


2. Han vil dele med akademikere Frontline med doktorgrad ved prestisjetunge universitetene i verden, i stand til å overføre ikke bare state of the art kunnskap på ulike områder, men sin søknad til latinamerikanske og global virkelighet.


Tre. Du vil få muligheten til å få kunnskap med dynamisk deltaker-sentrert læring, med sikte på å styrke den ledende rollen i gruppen av elever i opplæringsprosessen. Materialene skal være inkluderende for å forbedre en tverrfaglig visjon av ledelsen.


4. tilhører en kohort av høyt kvalifisert næret arbeidserfaring som vil berike klassediskusjoner studenter.


5. Du kan dele jobben ansvar med studiet som strukturen tillater, klasser 4 påfølgende dager hver måned.


6. Du vil gå inn et aktivt fellesskap av studenter, lærere og studenter som vil utvide nettverket, og dermed skape forretningsmuligheter og omskolering.


7. Du kan lage en internasjonal valgfri tur under den femte kvartal, berikende den samlede virksomheten visjon.

Sist oppdatert sep. 2017

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA BI er en privat, ideell organisasjon som gir en offentlig tjeneste til hele samfunnet og er uavhengig av nåværende økonomiske ... Les mer

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administration &nbsp IESA BI er en privat, ideell organisasjon som gir en offentlig tjeneste til hele samfunnet og er uavhengig av nåværende økonomiske grupper, politiske, religiøse eller statlige. Venezuela ønsker å tilby en skole av internasjonale prestisje, og resten av Latin-Amerika, en akademisk og intellektuell produksjon som forstår dine utfordringer og realiteter av ledelsen. &nbsp Det er en av de fire skolene i ledelse og virksomhet i Latin-Amerika og 34 i verden som har de tre viktigste internasjonale akkrediteringer, som står for kvaliteten på sine akademiske, undervisning ytelse og intellektuell produksjon, i henhold til de mest krevende kvalitetsstandarder. &nbsp Blant de strategiske målene for perioden 2009-2015, blant annet: Det økende antall deltakere i videreutdanning og utøvende utdanning. Lønnsom ny generasjon modeller, etablering og formidling av kunnskap. Fordypning av den læringsmetoden Deltaker Sentrert Learning. Utviklingen av særegne undervisning og forskning i internasjonal og lokal relevans, spesielt i området entreprenørskap. Det har tilstedeværelse i tre store byer i Venezuela (Caracas, Maracaibo og Valencia), for å møte lokale markedets behov. I tillegg, gjennom Stiftelsen for Advanced Studies in Management (EGF), som ligger i City of Knowledge (Panama), styrker sin oppsøkende og service til Latin-Amerika. Minimér
Caracas , Panama City , Shanghai , Bogotá , Paris , Buenavista , New Orleans + 6 Mer Mindre