Les den offisielle beskrivelsen

MBA - Corporate Governance og ledelse

Til tross for sin inngående tydelig faglig kunnskap, en rekke vellykkede fagfolk med bachelorgrader i ulike disipliner som har startet sin lederkarriere eller som ønsker å bli ledere ofte mangler ledelse kunnskap som vil gjøre dem i stand til å håndtere mennesker og organisasjoner.


På grunn av en økende etterspørsel etter slik utdanning, har februar besluttet å tilby et masterprogram eierstyring og selskapsledelse, som er spesielt designet for høy oppnå fagfolk som har tjent sin bachelorgrad i sosiale, tekniske, fysiske og alle andre vitenskaper, og som ønsker å ta den neste store skritt i sin karriere.


Februar masterstudiet Corporate Governance and Management tilbys som en to-års MBA-programmet og er åpen for unge fagfolk som allerede har tjent sine lavere grader. Det er unikt fordi det dekker to viktige felt for en vellykket karriere i ledelsen, dvs. eierstyring og ledelse av organisasjoner.


Som en to-års fulltids MBA-program, Corporate Governance and Management programmet er en stor oppgave. Men fordelene ved å oppgradere fra det er betydelige. I programmet, deltakerne bygge på ferdigheter og kunnskap de allerede har ervervet i sine tidligere studier og yrkesliv.

Programmet dekker eierstyring og selskapsledelse i dybden ved å kombinere teoretisk kunnskap i begge felt med praksis-orienterte programmer. Den undersøker de mest up-to-date konsepter i alle større virksomhetsområder på avansert nivå, dvs. strategisk ledelse, forretningsjus, markedsføring, økonomi, informasjonshåndtering og andre. Deltakerne utvikler både faglig dyktighet og praktisk hands-on ferdigheter de trenger for å lykkes i sine karrierer.


Februar masterstudiet Eierstyring og ledelse er fullt undervises på engelsk. Programmet består av:

• 14 sentrale kurs, som gir en helhetlig forståelse av moderne virksomhet;

• 4 valgfrie emner, som tilbyr individuelle faglige spesialiseringer;

• masteroppgave, en prosjektbasert arbeid som setter ny læring til å fungere.


Den toårige masterprogram Eierstyring og ledelse gir deltakerne, avhengig av hva lavere (bachelor) grad de har, for å nå nye profesjonelle høyder.

Inntakskrav

• lavere (bachelor) grad fra universitet eller høyskole akkreditert av opprinnelseslandet;

• evne til å kommunisere på engelsk.Påmelding og opptaket


  • Nødvendige dokumenter for Bachelor grad anerkjennelse av University of Maribor må sendes inn innen 1. juli.
  • Søknad om opptak til høyere studier må være innsendt innen 31. august.
  • Påmelding til høyere studier er ventet å finne sted i slutten av september.

Livet i Maribor

Maribor, som har opprinnelse som en by kan spores tilbake til det 13. århundre, er i dag den nest største byen (95.171 innbyggere i januar 2011) fra Slovenia og representerer sentrum av slovenske Styria (Štajerska) region.


Maribor ligger i omfavnelse av de grønne Pohorje fjell og vin voksende åser, på begge sider av elven Drava. Pohorje er et skisenter i vinter og et sted for fotturer, sykling og rekreasjon hele året. I kommunen Maribor er det et stort antall vernede naturlige severdigheter: tre regionale / landskapsparker (Drava, Trije ribniki, Mariborsko Jezero), et naturreservat (Mariborski Otok) og andre.


Byens karakter har blitt formet av sin industri, som en gang spilte en betydelig rolle i den slovenske økonomien. Bortsett fra det, Maribor tilbyr et rikt og variert kulturopplevelse til innbyggere og besøkende. I tillegg til mange kulturelle begivenheter, kan innbyggerne nyte byens vakre og avslappende omgivelser som den ligger ved foten av Pohorje-fjellene, og tilbyr flere utendørs aktiviteter som fotturer og skiturer.


Spesielle hendelser, for eksempel den tradisjonelle gylne Fox Trophy, kvinner Ski World Cup konkurranse, samt den internasjonale flerkulturelle festivalen fastetiden og arrangementer rundt Old Vine gi en særlig animert atmosfære. Maribor er også kjent for sine gode viner, som mange vingårder omgir byen.


Dessuten, med sin University, er Maribor også en by med en fremstående intellektuelle potensial.


Det faktum at byen har valgt å kalle seg "Universitetet byen" betegner sin bevissthet om viktigheten av utdanning og forskning i sin utvikling.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Maribor Faculty of Economics and Business »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
7,800 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019