MBA Bedriftsøkonomi

Generelt

Programbeskrivelse

En MBA-kvalifisering fortsetter å være flaggskipet for kvalitetsstudenter som ønsker å øke fagkunnskapene, bygge en portefølje av lederegenskaper og forbedre fremtidige karriereutsikter på en konkurransedyktig og stadig mer global arena.

MBA-pakken består av tre ruter (se ovenfor) som alle omfatter tre kjerneemner, som gir grunnlaget for en vellykket virksomhet, nemlig strategi, økonomi og ledelse.

I tillegg er det valgfrie ruter som gir muligheter for å velge mellom og inkludere transnasjonale forretningspraksis for å gjenspeile global vekst og utvikling og miljøhensyn som øker fremtredenen i bedriftsrapportering og forretningsprosedyrer.

Andre alternativer inkluderer det relativt nye emnet Asset Management som dekker styring av livssyklus og er en nøkkelfunksjon i planleggingen og vedlikeholdet av en blomstrende virksomhet. Risiko er en viktig bekymring når du evaluerer og tar forretningsbeslutninger, og er et ytterligere alternativ. Til slutt benytter det kreative endrings- og innovasjonsalternativet et bredt spekter av tilnærminger som brukes for forretningskontinuitet, vekst og relevans for markedet.

Viktige kursfunksjoner

 • Det er din tid å fokusere på karriereutvikling og kunnskap i et støttende miljø.
 • MBA-moduler er justert til Institute of Directorers Competency Framework som omfatter en rekke ferdigheter, kunnskaper og tankesett.
 • Asset Management-modulen er i tråd med Institute of Asset Management-kvalifiseringsrammen.
 • Tilgang til et nettverk av ambisiøse forretningsførere hentet fra forskjellige sektorer og organisasjoner.
 • Mulighet for å delta på Wrexham Glyndŵr universitets forretningsrelaterte arrangementer.
 • Forskningselementet i studiet gjør det mulig for studentene å identifisere, undersøke, analysere og foreslå lydløsninger i forhold til et forretningsproblem.
 • Undervisning er interaktiv og, der det er mulig, basert på moderne forretningsspørsmål gjennom programmet.

Hva skal du studere?

Programmet blir levert gjennom en serie på seks underviste fagspesifikke moduler over to trimester, emnene er skissert i oversikten over programdelen og underavsnittet Programspesifikasjon. Selv om det er et teoretisk element i hver modul, er fokuset på moderne forretningsspørsmål og problemer for å gi casestudier og muligheten for kritisk debatt for å styrke kunnskap og praktisk anvendelse.

Studentene studerer også forskningsmetoder og sender inn et forskningsforslag på slutten av tredje halvår. Studentene oppfordres til å velge et forskningsemne av moderne art, relatert til virksomhet og ledelse, som har potensiell verdi og relevans for fremtidige karriere ambisjoner. I løpet av tredje semester fullfører studentene en avhandling som involverer et forskningselement og deltakelse på en serie individuelt arrangerte veiledningsmøter.

Programleveransen på heltid er tidsplanlagt over to dager per uke, noe som gir fleksibilitet for studenter som jobber og kan fullføres over en 12-måneders periode, forutsatt at de oppnår tilfredsstillende fremgang gjennom modulær levering.

Vår deltidsrute utvider programmet til to år og krever deltakelse i en dag per uke i løpet av undervisningsuker. Heltids- og deltidsstudenter skal læres sammen for å styrke rikdommen i læringsmiljøet på flere områder, inkludert mulighetene for nettverk, kommunikasjon og gruppearbeid.

Studentene vil vanligvis forventes å delta på en tre timers blokk per uke viet til hver modul. Dette vil bestå av et foredrag og en tutorial for å muliggjøre ferdighetsutvikling og anvendelse. Flertallet av modulene har to vurderinger som studentene vil kreve å fullføre for å komme videre gjennom programmet.

Kjerne- og valgfrie moduler

 • Implementing Strategies (Core)
 • Integrert kommunikasjon (Core)
 • Moderne ledertemaer (kjerne)
 • Økonomisk innsikt, Business Intelligence (Core)
 • Kreativ endring og innovasjon (kjerne)
 • Legge vekt på miljøet (valgfritt)
 • Evaluering av risiko og beslutninger (valgfritt)
 • Forskningsmetoder og avhandling (kjerne)

Inngangskrav og anvendelse

Minimumsinngang er en klasse 2: 1.

Søkere, som ikke oppfyller universitetet i en 2: 1-grad, vil bli vurdert på individuell basis ved intervju. Relevant arbeidserfaring vil bli tatt i betraktning ved vurdering av søkere uten en lavere grad.

For alle vellykkede søkere vil det bli lagt vekt på behovet for å jobbe intenst og konsekvent gjennom hele kurset med en forpliktelse til høyt oppmøte og møte av alle frister.

Engelskspråklige krav

I tillegg til kravene til akademisk adgang, krever alle søkere som ikke har engelsk / walisisk, en UKVI-godkjent Secure English Language Test (SELT) som oppnår en samlet poengsum på 6,5 uten komponent under 6,0.

Søker på kurset

Hvis du søker som hjemme- eller EU-student, bør du sende søknaden elektronisk = "direkte via det direkte søknadsskjemaet.

En papirversjon er tilgjengelig på forespørsel fra teamet om opptak og forespørsler.

Hvis du søker som en internasjonal student, bør du sende søknaden din gjennom vårt online applikasjonssystem, Centurus.

Du vil også kunne spore søknadsstatus og motta tilbudsbrev og CAS-brev.

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om dette kurset, inngangskrav eller søknadsprosess, kan du kontakte oss.

Vurdering og undervisning

De underviste modulene vil bli vurdert overveiende gjennom individuelle eller gruppeoppgaver. Flere moduler har imidlertid en eksamen som en del av vurderingsprosedyren. Du må bestå alle modulene dine for å oppnå 120 studiepoeng og gå videre til avhandlingen.

For å bli tildelt MBA, er vellykket gjennomføring av avhandlingen nødvendig, og 180 studiepoeng oppnådd. Du blir bedt om å levere avhandlingen høsten etter en vurdering i mai. Etter progresjon, til avhandlingsstadiet, vil du bli tildelt en veileder som skal gi råd om konstruksjon og progresjon av avhandlingen.

Karrieremuligheter

Karriereveiledningen til MBA-studenter er både mangfoldig og spesialisert. Roller som krever effektiv planlegging og gjennomføring av prosjekter er imidlertid sterkt påvist, sammen med forbedret ansvar og ledelse av et team eller en gruppe der lederegenskaper og beslutningsprosesser er klart påkrevd. Andre roller kan være mer fokusert på en spesialitet som menneskelige ressurser, markedsføring og økonomi og regnskap.

Tidligere studenter har blitt Operasjonsledere, Lean Managers, Project Managers innen en rekke felt, Human Resource Managers og Marketing Managers. Denne listen er ikke uttømmende.

The Careers & Zone ved Wrexham Glyndŵr University er der for å hjelpe deg med å ta beslutninger og planlegge de neste trinnene mot en lys fremtid. Fra å finne arbeid eller videre studier til å utarbeide dine interesser, ferdigheter og ambisjoner, de kan gi deg den sakkyndige informasjonen, rådene og veiledningen du trenger.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Les mer

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Minimér