Read the Official Description

Dette kurset vil hjelpe deg med å utvikle en kreativ tilnærming til virksomheten som fører til sann innovasjon.

Gjennom designtanking og praktiske øvelser som bygger på teori, vil du forbedre dine ledelses- og lederegenskaper. Du vil dra nytte av støtte og kompetanse fra engasjerte og forskningsaktive lærere med utmerket faglig og forretningsopplevelse. Besøkende gjestespesialister med en rekke spesialiteter og kursets lenker til Chartered Management Institute (CMI) vil øke kunnskapen din. Studentene kommer fra et bredt spekter av bakgrunn og oppfordres til å trekke på egen erfaring, så vel som deres nyoppkjøpte ferdigheter og bevissthet. Dette bidrar til et dynamisk læringsmiljø som inkluderer forretningssimuleringer, innovativ problemløsing og blandet læring.

Å nærme seg forretningsprosesser kreativt, vil utvikle et ferdighetssett for å takle komplekse problemstillinger basert på å forstå kundens behov, samarbeidende arbeid, tverrfaglig tenkning, personlig refleksjon og rask prototyping av nye ideer. På mesterstadiet kan du fullføre en avhandling eller forretningssak, eller sette sammen en forretningsutviklingsplan for å gjenspeile dine personlige karrieremål.

Du vil få muligheten til å søke på læring og få reell erfaring som konsulent som arbeider med lokale bedrifter, og hjelper dem med å takle de utfordringene de står overfor.

Kurset vil også hjelpe deg med å endre tankegangen din til å være en gründer og utvikle dine innovasjonsferdigheter.

moduler

 • Ledelse etter design
 • Innovasjon og endring av design
 • Prosjektledelse
 • Internasjonalt ledelsesprosjekt
 • Strategisk ledelse
 • Konsulentintervensjon
 • Dissertation

Studiestil

Du vil utvikle ditt syn på ledelse og ledelse gjennom samarbeid, gruppespill, casestudier, forretningssimulering og arbeidsbasert læring og refleksjon.

Arbeidet vurderes gjennom presentasjoner, uavhengige prosjekter, essays og portefølje gjennomgang, forretningssaker og forretningsvennlige forslag.

Inntakskrav

 • Minst en 2,2 honnør grad eller tilsvarende i et relevant emne
 • Vi vil vurdere en tilsvarende faglig eller postkvalifikativ kvalifikasjon
 • Ideelt sett vil du ha minst to års ledelse / tilsynsopplevelse; Imidlertid vil søknader bli vurdert på individuell basis
 • EU og internasjonale studenter trenger IELTS 6.0 samlet (ikke mindre enn 5,5 skriftlig og i et hvilket som helst annet bånd) eller tilsvarende
 • Studenter som kommer fra et DMS-nivå på Nivå 7 vil bli unntatt fra en del av emnet.

Karriere

Dette kurset tilveiebringer studenter med lederskapskompetanse og analytiske ferdigheter til å utmerke seg i ledelses- og konsulentroller i mange forretningsområder, inkludert regnskap og økonomi, menneskelige ressurser, markedsføring og drift og programstyring. Det er også egnet for de som ønsker å drive egen virksomhet.

Program taught in:
Engelsk
Last updated June 18, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 semestre
Deltid
Heltid studier
Pris
9,000 GBP
Hjemme og EU-studenter: 9000 GBP (Heltid). Internasjonale studenter: 14.350 GBP (heltid).
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Aug. 31, 2019
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Jan. 31, 2020
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Aug. 31, 2019

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 31, 2020