MBA BHMS grad

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA BHMS grad

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Program:

MBA BHMS grad

Varighet:

Ett år med en valgfri andre 6 måneders bransjeopplæringsperiode

Tilgjengelighet:

Dette programmet passer til kandidater som allerede har en mastergrad eller betydelig ledelseserfaring, og ønsker å komme inn eller få tilbud i en bestemt bransje eller sektor.

Oversikt

Programmet med 3 spesialiseringer Pathways i entreprenørskap og innovasjon , markedsføring og digital virksomhet eller internasjonal finansiering og investering , gir studentene muligheten til å følge en moderne læreplan for å få fokusert innsikt og ferdigheter i deres valgte Pathway i tillegg til viktige forretningspraksis. Virkelige casestudier, datahåndtering, prosjekter og en forretningssimuleringskonkurranse sikrer at læringen blir brukt og av reell karriereverdi.

Programmet består av en intensiv studieblokk på 6 måneder, heltidsstudie, med 2 kjerneledelses- og 2 spesialiseringer som studeres i hvert kvartal. Dette følges av en valgfri internshipperiode på 6 måneder i Sveits eller i utlandet, for studenter som ønsker å få videre arbeidserfaring før de går videre på karrierebanen.

Målet med programmet

En MBA-grad kombinert med sektorsspesifikke ferdigheter bærer betydelig verdi og prestisje med arbeidsgivere over hele verden.

The BHMS MBA-grad er utformet for å tillate mastergrad kandidater å ytterligere forbedre deres ledelsesmessige kunnskaper og evner gjennom anvendt læring ved hjelp av case studies, gruppearbeid og ekte virksomhetseksempler.

Sveits er verdensberømt for sin høyverdige serviceindustri, finanssektoren, og ble rangert som nummer 1 i verden i 2017 for innovasjon (WIPO, 2017). De 3 spesialisering Pathways i entreprenørskap og innovasjon, markedsføring og Digital Business eller internasjonal finans og investering, og dermed tilby studentene mulighet til å følge en moderne pensum for å få fokusert innsikt og ferdigheter i deres valgte Pathway i tillegg til viktige forretningspraksis. Virkelige casestudier, datahåndtering, prosjekter og en forretningssimuleringskonkurranse sikrer at læringen blir brukt og av reell karriereverdi.

Betalt industriplassering i Sveits

Avhengig av studentens tidligere erfaring, språkkunnskaper og profesjonalitet, kan en rekke plasseringer på tvers av de viktigste funksjonene i gjestfrihetsbransjen gjennomføres under fase 2 i programmet. Dette vil gi studentene en uvurderlig tjenesteyting erfaring og overførbare ferdigheter, avgjørende for så mange bransjer.

Bransjens treningslønn i Sveits, som er forhandlet mellom arbeidsgiverforeningen og Medarbeiderunionen, er for tiden satt til minimum 2 2 168 CHF per måned brutto. Fra denne lønnen må studentene betale for rom, bord og skatt. Gjennomsnittlig nettoinntekt per måned varierer fra 1'200 til 1'400.

Inntakskrav

  • RGU M.Sc. Internasjonal Hospitality Business Management eller Global Business Management eller tilsvarende anerkjent Masters kvalifikasjon
  • Engelskspråklige ferdigheter på et minimumsnivå lik IELTS 6.0 eller tilsvarende.

Kurstider

Akademiske kurs er holdt:

Mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 12.00 og fra kl. 14.00 til 17.00, kan lørdagskurs tilbys på noen vilkår fra kl. 11.30 til 17.30.

Studentene skal planlegge for 20-30 timer lekser og forberedende lesing per uke.

Kursinnhold

MBA i entreprenørskap og innovasjon

MBA I Markedsføring Og Digital Business

MBA I Internasjonal Finans Og Investering

plassering

BHMS, Business og Hotel Management School, Lucerne

inntak

Februar, august og november Ta kontakt med BHMS opptakskontor for neste inntaksmulighet.

Holidays

Planlegges i henhold til BHMSs ferieplan, og kan lastes ned fra BHMS-nettstedet under "Skolekalender".

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 13, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
April 2019
Juli 2019
Duration
Varighet
18 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Sveits - Lucerne, Lucerne
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
April 2019
Sveits - Lucerne, Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Juli 2019
Sveits - Lucerne, Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2019
Sveits - Lucerne, Lucerne
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen