Dyp, pågå Shift i den globale konkurransen

Med den raske veksten av nye mega-markeder og stadig mer integrert global økonomi, er den globale konkurransen i dag gjennomgår en dyptgående forandring.

Endre Leadership Global Competitive Advantage

Det er klart at bare observere og reagere på skiftet er ikke tilstrekke lig. I stedet må selskapene ta initiativ til endring for å skape konkurransefortrinn over sine rivaler. Slike tiltak er av kryss-funksjonell integrerende natur som frakoblet funksjonelle trekk kan neppe føre til konkurransefortrinn. Dermed dagens globale konkurranse nødvendiggjør en kritisk pool av globale ledere som kan jobbe på tvers av grensene for forretningsfunksjoner og mobiliserer sin virksomhet som en integrert helhet.

Hvorfor en MBA fra IUJ

Våre MBA setter topp prioritet på din karriere. Passport til din valgte karrieremuligheter, topp selskaper rekrutterer IUJ MBAs. Støtte fra et globalt nettverk av Alumni, verdensklasse fakultet, regionale samfunn, multinasjonale selskaper og regjeringer. Flytt til spennende ledelsen karrierer i: økonomi, markedsføring, IT, HR, regnskap, drift, rådgivning, ledelse og Mer ...

 • Vi er den eneste Business School i Japan for å bli inkludert i Economist Intelligence Unit prestisjetunge "Top-100 B-Schools of the World" ranking for 8 år på rad.
 • Vi har en verdensklasse fakultetet med bred erfaring fra næringslivet, som samarbeider med lokale, regionale, nasjonale og multinasjonale selskaper for forskning og klasse-baserte prosjekter.
 • Den virkelige opplevelsen av kulturelt mangfold i alle klasser
 • Vi har ca 40 utveksling partnere rundt om i verden, inkludert beste skolene i USA, Europa og Asia.
 • Utestående språklige programmer for både engelsk og japansk ferdigheter
 • En stat-of-the-art E-Lab
 • Alt ligger i en bosatt campus, i hjertet av Japan vakre snø Country.

MBA - PENSUM - PROGRAM STRUKTUR

Den IUJ MBA fokuserer på "Utnytte Emerging Asia Global Advantage." Den leverer de kunnskaper, ferdigheter og tankesett som kreves for å få et konkurransefortrinn i verdens raskest voksende økonomier. Programmet er utviklet for å gi studentene et bredt spekter av erfaring og kunnskap egnet for deres fremtidige karriere. Det er 1 år Track og to års Track i MBA-programmet og de har blitt designet for å tilby de høyeste nivåene av business management ferdigheter innen de mest aktuelle tidsrammen.

Den 1-års MBA er fokusert utelukkende på å utvikle integrerende ledelse for morgendagens regionale og globale næringslivsledere. Det er for de med minst 5 års arbeidserfaring med sin sponsorfirmaet, og som vil komme tilbake for å hjelpe deres bedrift videre global.

Grad kravet FOR IMBA (1 ÅRS TRACK)

Minimumskrav er:

 1. Tre-term bolig i prinsippet
 2. Totalt minst trettiåtte (38) studiepoeng
 3. En akseptabel Research Report eller Masteroppgave (karakteren B + eller bedre)
 4. Totalt GPA på minst 3,00

MBA 1-års Track er utformet som en full-time, er bolig program, 12 måneder (tre semestre og en sommer perioden) som kreves for fullføring av graden. Tidligere studie ved andre institusjoner reduserer ikke 12-måneders bolig kravet for MBA-grad.

Kursene er delt inn i fem kategorier som er oppført nedenfor og studenter er pålagt å gjennomføre et minimum av 38 studiepoeng i henhold til hver kategori.

IUJ Studenter Mangfold

The International University of Japan er hjemmet til nesten 400 graduate-nivå studenter fra mer enn 45 land hvert eneste år. Fordi IUJ ligger i det vakre landskapet i Japan, har vi en blomstrende, flerkulturelle, multietnisk, flerreligiøst campus miljø som gir hver av våre studenter med kulturell sensitivitet og innsikt som kreves for å lede et globalt selskap.

Etter 30 år, IUJ har nå mer enn 3000 studenter som bor og arbeider i mer enn 100 land over hele verden. Derfor, uansett hvor i verden du er interessert i å drive din virksomhet, eller å etablere sterke partnerskap, er det svært sannsynlig at en IUJ alumnus vil være der for å samarbeide med din innsats.

team prosjekter

Våre programmer gir en ideell mulighet til å ta på seg lederroller gjennom team prosjekter på tvers av mange av våre kurs. Gjennom å arbeide med internasjonale kolleger på case utfordringer samt reelle forretningsmessige prosjekter, vil alle deltakere i vår IMBA programmet få ny innsikt i hvordan du effektivt lede tverrfaglige, globale team. I tillegg vil hver student bli utsatt for nye måter å tenke og analysere materialet som for å skape de mest effektive løsninger på kurs prosjekter sammen med sine kolleger.

Interaksjon med utvekslingsstudenter fra Top Business Schools Worldwide

The International University of Japan har løpende samarbeid med mange andre verdensklasse handelshøyskoler rundt om i verden. Fra Kina og India, til USA, Europa og Australia, hvert år våre Business School tar imot internasjonale utvekslingsstudenter fra hele verden til vår campus.

Summer hjørnestein kurs

Hjørnestein kurs representerer endelige, wrap-up kurs for IMBA programmet. Tatt i sommermånedene før eksamen, integrere de elementer fra flere kurs som allerede er gjennomført for å løse rettidig ledelsesmessige problemstillinger og utfordringer i konkurransemessig betydning. Hjørnestein kurs er vanligvis en-kreditt kurs og emner kan variere fra år til år, refl ecting nye problemstillinger av global konkurranse.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurs fra International University of Japan »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
3,400,000 JPY
Frist
mars 25, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Juni 2022
Søknadsfrist
mars 25, 2020

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
mars 25, 2020
Sluttdato
Juni 2022