MBA (Master of Business Administration)

En MBA er viktig for studenter som ønsker en konkurransefortrinn i næringslivet som de uteksaminere. SRU MBA er et akselerert program som tilbys på Regional Learning Alliance (RLA) i Cranberry, PA. Dette blandede programmet inkluderer både online og tradisjonelle klasser for eksepsjonell fleksibilitet og gjør det mulig for fagfolk å tjene sin MBA med klasser undervist om kveldene. Studentene kan fullføre programmet på bare ett år eller på deltid tempo for å balansere kravene til arbeid og liv. MBA tilbys i et generelt spor (33 studiepoeng), et regnskap / finansspor (36 studiepoeng) og et ledelse / markedsføringsspor (36 studiepoeng).

Beskrivelse

For studenter som er interessert i å fremme sin karriere i ledelse, regnskap, markedsføring eller til og med eie egen virksomhet, hjelper MBA-programmet på SRU studenter å komme videre og fortsette. Læreplanen dekker et bredt spekter av forretningsområder, inkludert regnskap, kommunikasjon, økonomi og ledelse; bygge lederskap ved enhver anledning. Studenter som deltar i SRU MBA-programmet utvikler et solid fundament i virksomheten, utforsker sine faglige interesser, og jobber med fakultet og rådgivere for å forberede seg til deres ideelle karriere.

Høydepunkter

Ved å integrere klasseromteori med real-world forretningspraksis, gir MBA-programmet på SRU kunnskap og strategier fagfolk vil umiddelbart finne nyttige. Ikke bare vil elevene være forberedt på å konkurrere på arbeidsmarkedet, de vil være klare til å klatre i bedriftens stige eller starte egne virksomheter.

SRU MBA-program fordeler fagfolk fordi det er

 • Fleksibel: Klasser tilgjengelig både online og på stedet året rundt (sommer, høst, vinter, vår)
 • Praktisk: lokalisert på Regional Learning Alliance i Cranberry Township, Pa.
 • Accelerert: tjene graden på bare ett år
 • Tverrfaglig: inkluderer forretnings-, dataanalyse og kommunikasjonsklasser

Krav

Søkere må ha fullført en Pre-Calculus, Business Statistics eller høyere nivå klasse, med en C eller bedre. Forkalkulatoren, bedriftsstatistikken eller kravet på høyere nivåsklasse kan fravikes dersom søkerens kvantitative poengsum GMAT er tilstrekkelig, bestemt av opptakskomiteen.

For å søke om MBA-programmet ved SRU , må studentene gi følgende materialer:

 • Online søknad
 • Påmeldingsavgift
 • To elektroniske referanseformer (Studentene er ansvarlige for å videresende denne lenken til evaluatorer)
 • Offisielle transkripsjoner - Grunnkurs / Graduate transkripsjoner fra alle institusjoner hvor høyskolekreditt ble gitt. (Offisielle transkripsjoner må sendes via institusjon via elektronisk transkripsjons e-share til graduate.admissions @ SRU .edu eller via e-fakskopier vil ikke bli ansett som offisiell)
 • Gjenoppta
 • Søkere må fullføre GMAT (Graduate Management Admissions Test) med en mål poengsum på 450.

GMAT kan fravikes hvis:

 1. Studenten har en forretningsrelatert grad med en gpa på 3,0 eller høyere, fra en regionalt akkreditert institusjon.
 2. Søkeren har vist tilstrekkelig faglig arbeidserfaring som bestemt av opptakskomiteen.
 3. Studenten har oppnådd en terminal eller mastergrad fra en regionakkreditert institusjon.

Hvis en student har mindre enn 3,0 eller tilsvarende, må de fullføre GMAT med en score på 450 eller bedre. Unntak fra disse kravene kan gjøres fra sak til sak etter skjønn av opptakskomiteen.

Internasjonale studenter bør sjekke med Office of Global Engagement for å gjennomgå alle interantional dokumenter og visumstatuser.

* Søkere må sende sine to referanser via wufoo skjemaene som er koblet over.

Program undervist i:
Engelsk
Slippery Rock University
Sist oppdatert July 25, 2018
Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato