MBA (Logistikk

School of Business London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MBA (Logistikk

School of Business London

MBA (Logistikk


Med den enorme veksten av nettbutikk uten tegn på å bryte ned; og et økende antall forbrukere som krever rask levering av sine kjøp; arbeidsgivere er på utkikk etter ekspert logistikk og forsyningskjeden kandidater for å fylle en rekke roller. Næringslivet krever dyktige forsyningsforvaltere som har erfaring innen logistikk, som kan ta raske beslutninger og som kan identifisere komplikasjoner og gi effektive løsninger./>

Dette kurset vil gi deg den spesialkunnskapen og ferdighetene du trenger for å fremme din karriere som en logistikk- og leverandørkjede profesjonell, og vil gjøre det mulig for deg å få en betydelig forskjell på markedet.

Hovedfordelen ved kurset er at det er et online-program, og du er i stand til å oppnå en grad mens du arbeider. Kurset vil gi en grundig kunnskap om forsyningskjedenes strategi og bærekraft, hvordan man bruker data, modeller og programvare for å løse problemer og ta raske beslutninger. Kurset vil også gi deg mulighet til å anvende teoretisk kunnskap praktisk, mens du er på jobb.

MBA i Logistikk og Supply Chain Management grad er levert gjennom Blended Learning ved School of Business London og tildelt av Charisma University .


Graduate med en QUALIFI-akkreditert dobbelkvalifikasjon/>

Studentene vil også bli tildelt nivå 7 Diploma i Logistikk og Supply Chain Management godkjent av QUALIFI. QUALIFI er en Ofqual anerkjent tildeling organisasjon som har samlet et rykte for å opprettholde betydelige ferdigheter i et bredt spekter av jobbroller og næringer. Du vil være i stand til å forfølge en rute for å oppnå en lederstilling i Logistikk, når du oppnår denne doble kvalifikasjonen. Å skaffe denne doble kvalifikasjonen gir ulike fordeler med din faglige utvikling.

Om Charisma University

School of Business London er det eksklusive akkreditert studie senteret for Charisma University i Storbritannia. Vi leverer omfattende utdanningsprogrammer tildelt av Charisma University. Charisma University er i Turks og Caicos, et britisk oversjøisk territorium sørøst for Bahamas.

Charisma University er akkreditert av British Accreditation Council (BAC) for uavhengige videre og høyere utdanning som en uavhengig høyere utdanning institusjon.

Charisma University er anerkjent av Turks og Caicosøyene undervisningsdepartementet som en gradstilkende institusjon for stipendiat, bachelorgrad, mastergrad og doktorgrad sammen med sertifikatprogrammer.

Charisma University er en kandidat for akkreditering med Accreditation Council for Business Schools og Programmer (ACBSP). ACBSP akkrediterer forretnings-, regnskaps- og forretningsrelaterte programmer på stipendiat-, baccalaureat-, master- og doktorgradsnivå over hele verden. ACBSP er anerkjent av Rådet for høyere utdanning akkreditering (CHEA).

Inntakskrav

Dette programmet er utviklet for søkere som har møtt følgende kriterier:

 • En bachelorgrad med minimum GPA of2.0 fra akkreditert høyskoler eller universiteter.
 • En god kommando av engelsk (tilsvarende IELTS 6,5 eller høyere)

Modulstruktur

MBA-graden er på 180 studiepoeng. Modulen bærer 15 studiepoeng hver for de første 2 semesterene, totalt 120 studiepoeng, 20 og 40 studiepoeng for siste semester for Forskningsmetoder og Postdoktoravhandling. Elevene må fullføre allin rekkefølge for å oppnå graden tildelt av Charisma University.

Term 1

Enhetstittel


Term 2/>

Enhetstittel


Term 3/>

Enhetstittel

Hvorfor velge en mastergrad på SBL?

 • En dedikert veileder for hver elev å gi grundig hjelp gjennom hele kurset ved hjelp av vår læringsplattform.
 • Gi formativ vurdering av veiledere for å forbedre elevers prestasjon. Den inneholder vanligvis formativ tilbakemelding.
 • Kursmaterialer som inneholder organiserte og godt strukturerte forelesningsnotater, praktiske bruksområder med eksempler på virkelige verdener og kontekstuelle analyser og casestudiet som tester deg for å anvende individets grundige kunnskaper.
 • Vurderingsmateriale er åpne gjennom vår nettbaserte læringsplattform.
 • Et inkluderende e-bibliotek med foreskrevet studiemateriell og referansebøker for online lesing.
 • Tilsyn med alle moduler.
 • Multiplatform tilgjengelighet er hovedattraksjonen til vår læringsplattform. SBL muliggjør også muligheten til å sende forelesningsnotatene til elevenes elektroniske enheter (bærbare datamaskiner) som gjør at de kan studere når og hvor det er nødvendig.

Leverings metode

School of Business London tilbyr ulike fleksible leveringsmetoder til sine elever som inkluderer blandet læring, online læring og fjernundervisning. Dermed kan elevene velge studiemåte i henhold til deres valg og bekvemmelighet. Programmet er selvfylt og oppnådd gjennom vårt banebrytende læringssystem. Elevene kan samhandle med veiledere ved å sende meldinger gjennom læringsstyringssystemet for å diskutere kursmaterialet, søke veiledning og assistanse med oppgavene. Videre gir våre veiledere konstruktiv, formativ tilbakemelding på dine vurderinger for å forbedre oppgavene dine.

evaluering

 • Tidsbegrensede scenario-baserte oppgaver
 • Ingen undersøkelser

Karriere fremgang

Etter å ha tatt en mastergrad i bedriftsøkonomisk logistikk, starter du karrieren som ledelse, analytiker eller førstegangsveileder. Som du demonstrerer dine ledelsesmessige evner, kan du utvikle seg til logistikkstillinger med større ansvar.

En nøkkel til suksess i dette feltet er fleksibilitet. Du vil jobbe med mange mennesker i ulike avdelinger i ditt firma som inkluderer logistikk, produksjon og markedsføring. Avhengig av bedriftens størrelse kan ditt opprinnelige ansvar håndtere en eller flere logistikkfunksjoner. Tidligere kan du gå inn i en lederrolle med et større ansvar.

Avgifter og finansiering

For å få vite om kursavgiften, vennligst ta kontakt med oss ​​på admission@sbusinesslondon.com

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert March 20, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
3 semestre
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline