Read the Official Description

Dette programmet undervises i UAE

Den Executive MBA er et deltidsstudium program for forretningsfolk forbereder seg til å bli toppledere. Fokuset er på utvikling av kunnskap og forståelse av strategiske administrative spørsmål for å reflektere over og forbedre virksomheten og ledelse praksis. Programmet er utviklet for å dovetail med kravene til en fulltidsjobb.

Om kurset

Uansett hvilken del av industri eller handel du jobber i, vil Executive MBA kurset hjelpe deg i å få en kritisk forståelse av de problemer og utfordringer bedrifter og organisasjoner, og utstyre deg med de analytiske og kritiske evner å identifisere potensielle løsninger. Disse kvalitetene er søkt av prestisjetunge arbeidsgivere.

Denne deltid treårig Kurset går på en kveld i uken fra 18:00-21:00. Læring er støttet via interaktive i klassen økter og selvstudium.

Læring og undervisning strategi for hver enkelt modul er beskrevet i modul guider som du vil motta i begynnelsen av hvert semester.

Spesielle funksjoner

  • The Executive MBA gir deg sjansen til å delta i et godt etablert videreutdanning samfunnet engasjert i å forberede seg for en karriere i ledelsen.
  • Studere seks modulene i de to første årene kan gi deg mulighet til å bli vurdert for CMI Level 7 Diploma i strategisk ledelse og lederskap. Kostnaden for evaluering av arbeidet for frivillig alternativ (per januar 2013) er £ 199,00 som legger betydelig verdi til MBA studier.
  • I tillegg er undervisning og veiledning tilbys av en godt kvalifisert og engasjert team av erfarne medarbeidere trukket fra næringsliv og akademia.
  • Universitetet har gode biblioteker, 24/7 IT-fasiliteter, WiFi og fagområder.

Hva du vil lære

Du skal studere en moderne læreplan som fokuserer på de viktigste funksjonelle områdene ledelse: Human Resource Management, Financial Management, Strategisk ledelse og så videre, hvorav mange vil være utenfor grensene av din nåværende, kjente lederansvar. Målet er å strekke forvaltningen kompetanse inn i nye områder med potensiell ansvar.

MBA-programmet tilbyr en pakke med moderne moduler som lar deg utvikle dine kunnskaper om organisasjoner og deres ledelse i dagens raske globale økonomien, for å reflektere og forbedre din egen forvaltningspraksis

Hva du vil studere

Executive Management og ledelse

Denne modulen er utformet slik at du kan utforske dine verdier, holdninger, stil og mellommenneskelige ferdigheter og for å gi en plattform for videre personlig utvikling som ledere og ledere. Det inviterer deg til å kritisk vurdere teorier relevant for personlig utvikling, styring og ledelse; og for å utvikle mellommenneskelige og teamet arbeider ferdigheter for å forbedre den nåværende og fremtidige roller som ledere og ledere.

Utøvende salgsledelse og markedsføring

Denne modulen tar sikte på å gi deg en kritisk forståelse av salgsledelse og markedsføring prosesser og mulighet til å utvikle og foredle relevant kompetanse i praksis av salgsledelse og markedsføring. Du vil få erfaring med å evaluere og analysere utfordringer ledere står overfor i utvikling og utplassering av salg og markedsføring planlegging, og du vil utvikle en avansert bevissthet om behovet for å vurdere en rekke alternative måter å håndtere planlegging og administrative spørsmål for å oppnå konkurransefortrinn og vellykkede salg.

For å oppnå og forbedre kritisk kunnskap og forståelse vil du vurdere og kritisk vurdere viktige faser av organisasjonenes markedsføring og salg planprosessen. Ved slutten av modulen vil du ha utviklet en overlegen forståelse av prosesser og resultater i gjennomføringen av de strategiske valg står overfor en organisasjon med hensyn til markedsføring og salgsledelse

Konsern økonomistyring og Decision Making

Denne modulen er laget for å introdusere ledere (som regel som ikke har noen tidligere bakgrunn innen finans) til begrepene økonomistyring, og å utforske bedriftens aspekter, og deres ulike organisatoriske sammenhenger, som bestemmer kilder til bedriftens finansiering. Modulen vil også vurdere juridiske og andre viktige spørsmål, som berører bedriftens økonomistyring. Det vil utvikle dine kunnskaper og forståelse av de teoretiske begrepene økonomistyring, og gjør deg i stand til å analysere og vurdere regnskapet for å gi grunnlag for informerte beslutninger. Du vil utvikle en forståelse av kapital budsjettering, strategiske økonomiske problemer og kontrollsystemer, og hvordan de kan hjelpe mer informerte beslutninger.

Human Resource Management (Executive)

Denne modulen tar sikte på å gi en generell innføring i HRM i organisasjoner. Det viser en bevissthet om fordelene og problemer forbundet med nye og ulike former for arbeidsmønstre og jobb design rettet mot å forbedre ytelsen, motivasjon og engasjement. Det vil bidra til en bredere debatt ved å undersøke de organisatoriske funksjoner som er tillagt personalledere.

Konsern Change Management

Denne modulen vil introdusere deg til å håndtere endring. Du vil undersøke hvilke typer endringer som påvirker moderne organisasjoner og deres omfang og skala. Du vil analysere de strukturelle og kulturelle akseleratorer / hindringer for å endre, forestillingen om at organisasjoner kan lære å innovere raskere enn sine konkurrenter og de fremtredende roller strategi og ledelse. I denne modulen vil du bli bedt om å trene og forbedre dine krefter kritisk evaluering som brukes til konseptuelle modeller for innovasjon og endring, og både interne og eksterne situasjoner som har betydning for organisatoriske arbeidet med å skape noe nytt.

Konsern Strategic Management

Modulen har som mål å gi deg en kritisk forståelse av strategisk ledelse prosessen, og vil integrere materiale fra andre deler av kurset innen et strategisk rammeverk. I første omgang forelesninger vil bli brukt til å utvikle kunnskap om begrepene ligger til grunn for studiet av strategisk ledelse. Som din kunnskap øker du vil delta mer fullstendig i en kritisk utforskning av konsepter. Casestudiene vil gjøre deg i stand til å utforske bruk av strategiske ledelse konsepter og modeller, bruke dem til komplekse problemer, og vurdere de strategiske spørsmål innenfor casestudie, mens kritisk vurdere anvendeligheten og nytten av de teoretiske modellene.

Utøvende forskningsmetode

Denne modulen forbereder deg for avhandlingen. Det vil gjøre deg i stand til å ta informerte beslutninger om hvilke forskningsmetoder er aktuelle under spesielle omstendigheter, og spesielt i forhold til din egen forskning. Du vil utvikle dine kunnskaper om en rekke forskning verktøy og analytiske teknikker. Du vil også få veiledning på strukturering av avhandlingen.

Executive MBA Dissertation

Avhandlingen gir deg mulighet til å foreta en utvidet og betydelig stykke forskning. Det tillater elevene å syntetisere sin faglige kunnskap ervervet fra underviste moduler og å produsere en evaluerende og kritisk drøfting av et strategisk tema som er relevant for din organisasjon, dine anbefalinger følgende forskningsprosessen og et forslag til implementeringsplan.

Inntakskrav

Søkere bør ha begge av følgende: betydelig arbeidserfaring i en bedrift eller ledelse kapasitet; og en britisk honours degree / høyere grad (eller tilsvarende).

Hvis engelsk ikke er ditt første språk vil du også normalt trenger IELTS 6,5 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har den nødvendige engelsk nivå, kan du studere engelsk med oss ​​fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende). Klikk her for å finne ut mer om våre engelske Foundation Programme.

Søkere som har betydelig ledererfaring kan aksepteres uten en grad kvalifisering, underlagt et intervju med kursleder personlig eller via telefon.

Alle søknader må være i følge med en reflekterende oversikt over de ledelsesoppgaver gjennomført hittil.

Et brev av referanse på vei papir fra den nåværende / siste arbeidsgiver bør også gis tydelig viser ansettelsestid og et sammenbrudd av roller og ansvar.

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
3 år
Deltid
Pris
2,850 GBP
Hjem / EU Fee
Deadline
By locations
By date