Read the Official Description

Program:

M.Sc. i Global Business Management

Varighet:

Ett år

Tilgjengelighet:

Dette tilbudet er tilgjengelig for alle potensielle studenter som møter oppføringskriteriene:

 • BA grad i enhver disiplin eller BHMS
  PG Diploma, eller RGU Graduate Certificate i International Hospitality Business Management
 • Engelskspråklige ferdigheter på et minimumsnivå tilsvarende IELTS 6.0

Oversikt

M.Sc. i Global Business Management er rettet mot studenter med bachelorgrad, med eller uten profesjonell erfaring. Det gir en forståelse av økonomisk og menneskelig ledelse i dagens globale og raske miljø. Det gir et høyt nivå og nyskapende utdanning for å gjøre det mulig for studenter å skaffe seg kompetanse og disiplin for stillinger som ledere i tjenestesektoren eller i et bredt spekter av andre bransjer.

M.Sc. i Global Business Management består av en intensiv, undervist semester på 6 måneder på BHMS campus i Lucerne, Sveits, og et andre semester i hvilken tid studentene skal gjennomføre sitt forskningsprosjekt / avhandling. I løpet av dette semesteret kan studentene velge å fullføre et internship i Sveits eller i utlandet og legge til uvurderlig erfaring i profilen sin. Prisen er validert av Robert Gordon University, UK. Studentene vil således lære seg i et sveitsisk miljø, som opprettholder sitt rykte i verdensklasse i gjestfrihetsbransjen og mottar en endelig pris fra en av Storbritannias topprangerte universiteter som BHMS har et langvarig forhold til.

BHMS er medlem av Bénédict Education Group of Schools, grunnlagt i 1928, som har som mål å gi voksenopplæring til mennesker med lyst til å lykkes. Bénédict School er en av Sveits største private utdanning organisasjoner og underviser hvert år mer enn 15.000 full og deltidsstudenter. Studentene lærer fra et dedikert fakultet, som i tillegg til deres akademiske legitimasjon, bringer kunnskap og erfaring i gjestfrihet og forretningsområder. Dette sikrer at det som er lært i klassen, er moderne og kan brukes i et daglig forretningsmiljø i virkelige situasjoner.

Målet med programmet

M.Sc. i Global Business Management utvikler studentenes teoretiske og operasjonelle kunnskaper om aktuelle temaer og utviklinger i den internasjonale næringslivet. Dette vil tillate kandidater enten å initiere eller forbedre karriere i et bredt spekter av næringer. Gjennom en rekke lærte moduler og praktikplassering blir studentene utdannet til:

 • bruk initiativ og ta ansvar
 • løse problemer på kreative og innovative måter
 • ta beslutninger i utfordrende situasjoner
 • Fortsett å lære selvstendig og utvikle seg profesjonelt
 • kommunisere effektivt, med kolleger og et bredere publikum, i en rekke medier.

Programmet gir studentene en robust akademisk utdanning, og, hvis de velger å gjennomføre en internasjonal gjestfrihet i Sveits, faglig kjernekompetanse og overførbare ferdigheter som er uvurderlige i enhver fremtidig karrierevei. Dette bærer stor verdi og prestisje med arbeidsgivere over hele verden.

Studentene lærer mattsystemer, et omfattende spekter av forretningsadministrasjonsapplikasjoner, fremmedspråk og lederegenskaper for å nevne noen av fagområdene. Gjennom programmet oppmuntres sveitsiske dyder, som disiplin, punktlighet, etikk og hygiene, da de er høyt verdsatt.

Betalt industriplassering i Sveits

Avhengig av studentens tidligere erfaring, språkkunnskaper og profesjonalitet, kan en rekke plasseringer på tvers av de viktigste funksjonene i gjestfrihetsbransjen gjennomføres under fase 2 i programmet. Dette vil gi studentene en uvurderlig tjenesteyting erfaring og overførbare ferdigheter, avgjørende for så mange bransjer.

Bransjens treningslønn i Sveits, forhandlet mellom arbeidsgiverforeningen og Medarbeiderunionen, er for tiden satt til minimum 2 299 CHF per måned brutto. Fra denne lønnen må studentene betale for rom, bord og skatt. Gjennomsnittlig nettoinntekt per måned varierer fra 1'200 til 1'400.

Kurstider

Akademiske kurs er holdt:

Mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 12.00 og fra kl. 14.00 til 17.00, kan lørdagskurs tilbys på noen vilkår fra kl. 11.00 til 17.00.

Yrkesfaglig kurs kan avholdes på ulike tidspunkter, avhengig av emnet:

Mandag til fredag ​​fra 09:00 til 14:00 eller fra 15:30 til 20:30.

Studentene bør planlegge opptil 20 timer lekser og forberedende lesing per uke.

Kursinnhold

Spesialist Seminarer

Som en del av deres program, M.Sc. Studentene har mulighet til å delta i et dedikert temaseminar som tilbys over 2-3 dager i løpet av en pauseuge. Seminarprogrammet omfatter industrielle høyttalere og en bransjeutflukt. Studentene mottar et sertifikat ved ferdigstillelse.

 • Spa og velvære
 • Luxury Brands og Services Management
 • Sport og arrangementer Markedsføring

Hvert spesialkursuskurs består av 15-20 timer med gjestehøyttalere, industriutflukter og praktiske applikasjoner. Fullføringsbevis utstedes ved slutten av det akademiske semesteret.

Forskningsprosjekt / Dissertasjon

Studentene er pålagt å gjennomføre et undersøkelsesprosjekt eller avhandling i deres andre semester, sammen med et valgfritt internship for å fullføre sin endelige mastergrad. Dette gjør at studentene kan utvikle og presentere en grundig, kritisk forskning på et tema for gjestfrihet etter eget valg.

plassering

Lucerne, Sveits

inntak

Februar, mai, august og november Ta kontakt med BHMS opptakskontor for neste inntaksmulighet.

Holidays

Planlegges i henhold til BHMSs ferieplan, og kan lastes ned fra BHMS-nettstedet under "Skolekalender".

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by B.H.M.S. Business & Hotel Management School »

Last updated March 12, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 2019
Aug. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline

Mai 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Nov. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato