Som en av de topp-10 handelshøyskoler i Storbritannia, og en av de 1% av handelshøyskoler i verden til å holde AACSB, EQUIS og AMBA akkreditering, har vi en 40 år track record for å utvikle innovative ledere og vellykkede bedriftsledere søkes etter av ledende arbeidsgivere.

Inspirerende vinnere: inspirerende ledere

Hvis du ønsker å være en elite utøver i virksomheten, akselerere din karriere og lære å maksimere virksomheten ytelse, er Loughborough MBA internasjonalt respektert og vil hjelpe deg å oppnå din karriere ambisjoner.

Lære sammen med en internasjonal kohort av erfarne ledere, vil du dele friske perspektiver på lignende problemer og bygge varige forretningsnettverk.

Å være en vinner er en mind-set. Det handler om å se muligheter i utfordringene og deretter å ha kompetanse til å utnytte dem - fra eksport til nye markeder for å få mest mulig ut av ditt team, utstyre vi deg til å håndtere komplekse utfordringer og lede avgjørende, innovative endringer for å kapitalisere på muligheter gjennom smartere måter arbeiderklassen.

Den raske spor

Med inntak hver oktober, tilbyr vi tre måter å studere:

  • Heltid over ett år, for maksimal karriere-akselerasjon
  • Heltid over 2 år med 45-52 ukers internship, for sjansen til å maksimere praktisk eksponering med arbeidsgivere og bygge din britiske jobbmuligheter
  • Eller du kan studere deltid over 2-3 år, utformet for å arbeide fagfolk, vanligvis basert i Storbritannia

Studiealternativer

Vi tilbyr tre måter å studere: heltid over ett år; heltid over 2 år med internship; eller deltid over 2-3 år. Alle MBA studenter studerer de samme underviste moduler.

Oppføringskriterium

Den Loughborough MBA er rettet mot erfarne fagfolk som ønsker enten å fremme sine karrierer og gjøre en reell forskjell for de organisasjonene de arbeider for eller til å lede sine egne vellykkede bedrifter.

Vellykket søkere må ha enten en bachelorgrad fra et britisk eller anerkjent utenlandsk universitet, medlemskap i en godkjent Chartered Institute eller en Diploma in Management Studies.

Se vår komplette liste over internasjonal kvalifisering equivalencies for alle land. Grader må innhentes fra universitet eller institusjon som anerkjennes av Loughborough University. Ta kontakt med oss ​​for å avklare om nødvendig.

Vi tror at din erfaring tilfører verdi til klasserommet. Det er derfor vi er utelukkende ute etter søkere med:

  • Minst 3 års yrkeserfaring
  • Betydelige prestasjoner og lederpotensial
  • Akademisk evne
  • GMAT kreves ikke

Kravet til en grad eller tilsvarende kvalifisering er tidvis frafalles for de som har betydelig høyere nivåer av erfaring og prestasjoner - i så fall et intervju og test vil normalt være nødvendig.

MBA Engelsk språkkrav

  • Universitetets krav om et minimum IELTS resultat på 6,5 samlet gjennomsnittlig med minst 6,0 i hver komponent (lytting, lesing, skriving, snakke).
  • Søkere uten den nødvendige IELTS Resultatet kan bli gjort et betinget tilbud slik at de gir universitetets standard IELTS kravet som ovenfor.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
28,500 GBP
Stipender.
Deadline