Ledelse av teknologi MBA

Generelt

Programbeskrivelse

Den første i sitt slag i Canada, SFU Beedies deltid, 24-måneders Management of Technology (MOT) MBA, er streng forretningsopplæring designet spesielt for teknologi. Læreplanverket er formet av teknologisektorens behov, teknologisektorens behov.

Du får førstehånds bransjeerfaring og bygge et dypt nettverk av industriledere. Til syvende og sist lærer du hvordan du bruker teknologi for å drive virksomhet - og omvendt.

Hvem er det for?

MOT MBA er designet for yrkesaktive fagpersoner som jobber innen vitenskap og teknologi, innenfor andre funksjonelle områder i teknologiselskaper eller har relevant tidligere erfaring.

Deltidsformatet, spredt over 24 måneder, betyr at du ikke trenger å gå bort fra karrieren. Delta på klasser i sentrum av Vancouver to kvelder i uken, pluss på sporadiske helger.

Hva du lærer

Forvent en intensiv, men likevel håndterbar, læreplan designet for personer med krevende karrierer og travle timeplaner. I vårt MOT MBA-program vil du bruke kundebasert forskning for å informere produktutviklingsstrategi og prosesser, utvikle prosjekt- og menneskeledelsesferdigheter, bruke finansiell analyse for å lage en forretningssak for prosjektene dine og mye mer.

Hvor det kan ta deg

Noen av våre MB MBA-nyutdannede fortsetter med egen satsing. Andre trer inn i en mer avansert rolle i sin nåværende organisasjon. De bruker alle teknologi i virksomheten på sin egen måte.

Rute

Vår MOT MBA er på deltid, slik at du kan fortsette å jobbe mens du studerer. Dette betyr at du kan ta det du lærer i klasserommet i dag for å jobbe i morgen. Du kan til og med bringe de virkelige verdensutfordringene dine inn i klasserommet for å benytte deg av erfaringene og kunnskapen til instruktørene dine og jevnaldrende.

De fleste kvelder og helger vil være gratis slik at du kan opprettholde balansen mellom arbeid / studie / liv.

  • 24 måneder, deltid
  • Mandag og torsdag kveldskurs, pluss sporadiske helger
  • Startdato for september

131331_ScreenShot2020-02-18at1.59.13PM.png

Foto med tillatelse fra Simon Fraser University - Beedie School of Business

plassering

I hjertet av Vancouver sentrum ligger SFU Beedies Segal Graduate School-campus, en kulturarv som er reimaginert som et 60 000 kvadratmeter stort landemerke med klasserom, møterom og studieplasser.

Det har en sentral beliggenhet med lett tilgang til offentlig transport, noe som gjør det enkelt å komme til og fra klassen.

I tillegg er du omgitt av kafeer, butikker og restauranter. Det er et nabolag så levende som alle andre.

Opptakskrav

  • En fire-årig bachelorgrad med et kumulativt gjennomsnittsgrad på minst 3,33 / 4,33 (B +) basert på de siste 60 studiepoengene med bachelor-kurs. Et lite antall søkere med omfattende arbeidserfaring kan vurderes uten en lavere grad.
  • Vi krever en minimum GMAT-score på 550. Vi godtar også GRE-eksamen (minimum score på 155 i hver seksjon). GMAT-unntak er tilgjengelige.
  • Søkere bør ha minimum fire års yrkeserfaring etter fullført grad. Vi prioriterer søkere som jobber i teknologiselskaper eller teknologiroller.
  • Alle søkere må flytende engelsk. Hvis det primære språket ditt ikke er engelsk, må du demonstrere tilstrekkelig beherskelse av det engelske språket gjennom en av de to akseptable testene: TOEFL eller IELTS.
  • Vi kan ikke vurdere søkere som for øyeblikket ikke jobber eller ikke har fått tilbud om heltidsjobb i Vancouver eller omegn.

Sist oppdatert aug. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing g ... Les mer

Since the creation of Canada’s first Executive MBA in 1968, Simon Fraser University’s Beedie School of Business has emerged as a dynamic teaching and learning setting with a reputation for producing global-class research for the knowledge economy. We are based in Metro Vancouver, British Columbia—Canada’s Asia Pacific Gateway and a growing hub for international trade, entrepreneurship, and technology. Minimér
Vancouver , Surrey + 1 Mer Mindre