Les den offisielle beskrivelsen

Kirchberg area Luxembourg

The Weekend MBA Program ved Luxembourg School of Business er utformet for å møte behovene til fagfolk med stramme tidsplaner og en vilje til å lære og i sin karriere.

Varigheten av programmet er 24 måneder. Klassene holdes annenhver helg (fredag ​​kveld og lørdag).

Den LSB -Weekend MBA gir deg direkte kontakt med topp internasjonal fakultetet fra noen av de beste handelshøyskolene i verden for å få.

Våre professorer er universitet i verdensklasse og noen ganger ledere av globale selskaper. Noen av dem er topp-nivå ledere i internasjonale selskaper, mens andre forskere, med betydelig bransjeerfaring i en rekke bransjer.

Våre lærere regelmessig arbeider i ulike rådgivning prosjekter for bedrifter til multinasjonale selskaper fra SMB i alle sektorer og i alle tidssoner.

Professorer ved LSB kommer fra institusjoner som Harvard University, University of Michigan, Duke University, MIT, University of New York, London Business School, Cambridge, University of St. Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University, Zagreb School of økonomi og ledelse relatert, Sciences Po, og mange andre.

pensum

Grunnleggende, verktøy, funksjoner, retninger, utvidelser og anvendelser: Planen av helgen MBA er inndelt i seks moduler. Studentene er alle arbeider.

Kjennetegn ved Weekend MBA LSB begrenser MBA klassestørrelsen til en gruppe på 30 studenter for å gi en livlig og interaktiv atmosfære. På LSB forbinder vi toppprofessorer med toppfolk for å skape et unikt læringsmiljø.

Den største fordelen av Weekend MBA-programmet er at du kan søke på arbeidsplassen din kunnskap umiddelbart. Hver uke kan du lese kursmateriell, utføre oppgaver, og samhandle med klassekameratene dine i livlige diskusjoner om vår læringssystem eller i gruppearbeid.

De vil søke nye konsepter i det daglige arbeidet og bringe ny kunnskap inn i din virksomhet.

LSB studenter sosialisere med hverandre nære relasjoner som kan vise seg å være svært nyttig i sine karrierer i Luxembourg og i utlandet.

Undervisning og finansiering Undervisningsavgift for hele programmet, inkludert kursmaterialer og måltider i klasserommet, er EUR 30.000.

Studentlån Vår partnerbank ING Luxembourg tilbyr billige lån til våre MBA-studenter.

Stipend LSB tildeler stipend som dekker opptil 50% av undervisningen.

Kandidatene blir vurdert etter følgende kriterier: akademisk og faglig dyktighet, internasjonal arbeidserfaring, fremmedspråk, sosialt engasjement og utprøvde lederegenskaper.

Opptaksprosedyrer Følgende er de grunnleggende kravene til å bli tatt opp i LSB Full-Time MBA-programmet:

  • en første universitetsgrad
    • minst to års yrkeserfaring
    • engelskkunnskaper

Følgende dokumenter må også sendes inn:

  • gjennomføres elektronisk søknad
  • curriculum vitae
  • motivasjonsbrev
  • referanse bokstaver
  • Bevis på betaling av registreringsavgift

En innrømmelse intervju vil bli organisert som snart søkeren fremlegger de aktuelle dokumentene.

Intervjuet kan nettet eller i LSB er organisert registrering kontor i Luxembourg.

Situasjon Studier av en MBA i Luxembourg har flere fordeler. På grunn av landets sentrale beliggenhet i Europa ligger 80% av EUs marked innenfor en dags reiserute. Innen en halv time reiser du med bil, tog eller buss til Tyskland, Frankrike eller Belgia. Du kan være i London innen en times flytur. Det tar to timer å komme til Paris. Frankfurt med sin internasjonale flyplass ligger mindre enn tre timer unna.

Luxembourg BNP per innbygger er den høyeste blant alle OSSE-land, noe som gjenspeiles i den høye levestandard. Halvparten av Luxembourg befolkning på nesten 550 000 innbyggere, har sine røtter i en annen del av verden.

Faktisk er mer enn 100 nasjonaliteter representert i Luxembourg. Luxembourg er en av virksomheten byer i Europa: det gir en åpen, mangfoldig og stabil økonomi med sterke bånd til nabolandene Tyskland, Frankrike og Belgia. Landet tilbyr en moderne infrastruktur og gode forbindelser til markedene i Europa og resten av verden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Luxembourg School Of Business »

Sist oppdatert November 14, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Pris
30,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019