LSB -Weekend MBA

Luxembourg School Of Business

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

LSB -Weekend MBA

Luxembourg School Of Business

The Weekend MBA Program ved Luxembourg School of Business er utformet for å møte behovene til fagfolk med stramme tidsplaner og en vilje til å lære og i sin karriere.

Varigheten av programmet er 24 måneder. Klassene holdes annenhver helg (fredag ​​kveld og lørdag).

Den LSB -Weekend MBA gir deg direkte kontakt med topp internasjonal fakultetet fra noen av de beste handelshøyskolene i verden for å få.

Våre professorer er universitet i verdensklasse og noen ganger ledere av globale selskaper. Noen av dem er topp-nivå ledere i internasjonale selskaper, mens andre forskere, med betydelig bransjeerfaring i en rekke bransjer.

Våre lærere regelmessig arbeider i ulike rådgivning prosjekter for bedrifter til multinasjonale selskaper fra SMB i alle sektorer og i alle tidssoner.

Professorer ved LSB kommer fra institusjoner som Harvard University, University of Michigan, Duke University, MIT, University of New York, London Business School, Cambridge, University of St. Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University, Zagreb School of økonomi og ledelse relatert, Sciences Po, og mange andre.

pensum

Grunnleggende, verktøy, funksjoner, retninger, utvidelser og anvendelser: Planen av helgen MBA er inndelt i seks moduler. Studentene er alle arbeider.

Kjennetegn på Weekend MBA LSB begrense klassestørrelse MBA på en gruppe på 30 studenter for å gi en livlig og interaktiv atmosfære. Med LSB kombinerer vi topp professorer med topp enkeltpersoner til å skape et unikt læringsmiljø.

Den største fordelen av Weekend MBA-programmet er at du kan søke på arbeidsplassen din kunnskap umiddelbart. Hver uke kan du lese kursmateriell, utføre oppgaver, og samhandle med klassekameratene dine i livlige diskusjoner om vår læringssystem eller i gruppearbeid.

De vil søke nye konsepter i det daglige arbeidet og bringe ny kunnskap inn i din virksomhet.

LSB studenter sosialisere med hverandre nære relasjoner som kan vise seg å være svært nyttig i sine karrierer i Luxembourg og i utlandet.

Skolepenger og finansiering skolepenger for hele programmet, inkludert kursmateriell og måltider i klasserommet er EUR 30.000, -.

Studielån av vår partner bank ING Luxembourg tilbyr våre MBA-studenter på billige lån.

Stipend LSB stipender som dekker inntil 50% av skolepenger.

Kandidatene blir vurdert etter følgende kriterier: akademisk og faglig dyktighet, internasjonal arbeidserfaring, fremmedspråk, sosialt engasjement og utprøvde lederegenskaper.

Opptaket Nedenfor er listet opp de grunnleggende krav til den LSB å bli tatt fulltids MBA-program:

 • en første universitetsgrad
  • minst to års yrkeserfaring
  • engelskkunnskaper

Følgende dokumenter må også sendes inn:

 • gjennomføres elektronisk søknad
 • curriculum vitae
 • motivasjonsbrev
 • referanse bokstaver
 • Bevis på betaling av registreringsavgift

En innrømmelse intervju vil bli organisert som snart søkeren fremlegger de aktuelle dokumentene.

Intervjuet kan nettet eller i LSB er organisert registrering kontor i Luxembourg.

Stand til å studere en MBA i Luxembourg har flere fordeler. Den sentrale plasseringen av landet i Europa, 80% av alle EU-markedene er i en radius av en dagstur. Innen en halv time er du reiser med bil, tog eller buss til Tyskland, Frankrike eller Belgia. Innenfor en times flytur, kan du være i London. Det tar to timer å komme til Paris. Frankfurt med sin internasjonale flyplass er mindre enn tre timer unna.

Luxembourg BNP per innbygger er den høyeste blant alle OSSE-land, noe som gjenspeiles i den høye levestandard. Halvparten av Luxembourg befolkning på nesten 550 000 innbyggere, har sine røtter i en annen del av verden.

Faktisk er mer enn 100 nasjonaliteter representert i Luxembourg. Luxembourg er en av virksomheten byer i Europa: det gir en åpen, mangfoldig og stabil økonomi med sterke bånd til nabolandene Tyskland, Frankrike og Belgia. Landet tilbyr en moderne infrastruktur og gode forbindelser til markedene i Europa og resten av verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert July 3, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
24 måneder
Deltid
Price
Pris
30,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Luxembourg - Luxembourg City, Luxembourg District
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates