Les den offisielle beskrivelsen

Fagfolk som ønsker konkurransefortrinn for en MBA-grad, men også ønsker å fortsette å arbeide full tid, se til tre års Michael G. Foster School of Business Evening MBA Program. I tillegg til de samme gode egenskaper som finnes i full-time-programmet - en streng, tverrfaglig pensum i business vesentlige, erfarne fakultetet som er svært kunnskapsrike og responsive, og hands-on læringsmuligheter utformet for å forbedre team-building og ledelse ferdigheter - det Evening MBA-programmet har fordeler som er unike for programmet.

Program Oversikt

The Evening Master of Business Administration Programmet tilbyr en svært effektiv måte å forbedre virksomheten og lederegenskaper og revitalisere karrieren potensial. Spioneringen som modell program for andre universiteter, tilbyr dette respektert University of Washington program samme utdanning som vår prestisjetunge fulltids dag MBA-program i et format som rommer arbeider fagfolk.

Mest kvelden MBA studentene har en arbeidssituasjon som er tilstrekkelig stabil til å ta på de strenge kravene til graduate-nivå klasser, studietid og gruppemøter. Ikke overraskende, gjennomsnittlig alder, arbeidserfaring og pre-MBA karriere fremdriften av kvelden studenter er høyere enn i dag studenter. Evening studentene er mest sannsynlig å bruke kunnskap i programmet for å fremme med sin nåværende arbeidsgiver, eller å gå over til en bedre posisjon i et beslektet felt, ofte før fullført graden.

Evening studentene ta to-og fire-kreditt kurs over 10 sammenhengende 10-ukers kvartalene. De første syv fjerdedel består for det meste av nødvendig kjerne klasser, tilbyr de resterende tre kvartalene avanserte studier i et bredt utvalg av forretninger felt. Studenter generelt delta i klassene mandag og onsdag kveld fra ca 06:15 til 21:40 i løpet av de første seks kvartalene. Gjennom hele kjernen kurs, tildelt studiegrupper på fem til seks personer møtes vanligvis en gang per uke på en natt. Valgemner tilbys i tre-timers blokker møte en gang i uken på mandag til torsdag kveld. Studenter vanligvis ta to valgfag i hver av de fire siste kvartalene. Noen studenter tar et ekstra valgfag eller melde deg på et valgfag som tilbys i løpet av dagen til å oppgradere tidlig.

Spesialist Programmer - Bring Your Future i Fokus

The Evening MBA-programmet tilbyr mange spesielle programmer som alternativer du kan forfølge som en del av valgfag.

Sertifikat programmer


Senter for Innovasjon og entreprenørskap og Global Business Program gir muligheter utenfor klasserommet for å fokusere læring. I tillegg til å få praktisk erfaring og nettverk muligheter, tjener du et sertifikat i ditt område av konsentrasjon.

Andre målrettede studieretninger hvor du kan være interessert inkluderer:

  • Global handel og transport Logistics (GTTL)
  • Environmental Management Certificate Program
  • Real Estate Studies

Dual Degrees


Hvis dine langsiktige interesser spenner flere akademiske disipliner, en flere grad eller dobbelt grad programmet kan være det riktige valget for deg. Dette alternativet gir studentene til å tjene en MBA mens han fullførte sin andre høyere grad. For å være kvalifisert, må studentene søke og bli akseptert av begge programmene. Vær oppmerksom på at selv om Evening MBA kurs tilbys på deltid, kan kurs gjennom andre skoler være på en full-time eller dag-tid basis bare.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra University of Washington Foster School of Business »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Sept. 2019
Duration
3 år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Mars 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato