Kelley / manchester Global MBA

Kelley School of Business Indiana University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kelley / manchester Global MBA

Kelley School of Business Indiana University

Business er Utland. Din MBA kan være, Too.

Dagens globale markedet krever internasjonal business kunnskapsrike og et flerkulturelt perspektiv. Kelley-Manchester Global MBA kombinerer en av verdens beste online MBA-programmer med oppslukende, ansikt-til-ansikt undervisning på et utvalg av åtte globale lokasjoner. Resultatet er en fleksibel MBA som virkelig er en global erfaring.

Kelley-Manchester Global MBA i fellesskap levert av Kelley School of Business ved Indiana University og Alliance Manchester Business School-topprangerte institusjoner i USA og Storbritannia vil du tjene to MBAs fra to beste skolene og få det globale perspektivet nødvendig for å bli en multinasjonal virksomhet leder-uten å avbryte karrieren.

Tjen To grader, fra to Elite skoler, i bare to år.

Utvid din kompetanse med et studium som kombinerer britisk og amerikansk stil business og ledelse utdanning. I Kelley-Manchester Global MBA-programmet, er halvparten av kursene levert på nettet av Kelley School of Business, verdensledende innen online læring. Kelley strenge pensum leveres i en fleksibel, interaktiv format utviklet for travle forretningsfolk. Du vil lære fra samme respekterte fakultetet som underviser i Kelley sin bolig programmer-prisbelønte, tilgjengelige lærere med formidable praktisk erfaring.

Den andre halvparten av banene i Kelley-Manchester Global MBA-programmet leveres i person av Alliansen Manchester Business School, en av Storbritannias eldste og mest respekterte handelshøyskoler. Disse kursene omfatter typisk intensive tre-dagers workshops levert av senior fakultetet-på Manchester campus samt på en av Alliance MBS globale sentre.

mba

Med The Kelley-Manchester Global MBA, verden er din klasserommet.

I tillegg til online læring og ansikt-til-ansikt besøk til Kelley School i Bloomington, Indiana, og Alliance MBS i Manchester, England, elevene har mulighet til å delta på workshops i Dubai, Hong Kong, São Paulo, Shanghai, Singapore og Washington DC Ved å gi hands-on erfaringer i en rekke steder og kulturer, vil Kelley-Manchester Global MBA forberede deg til å lede en multinasjonal virksomhet og ta din karriere global.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Juli 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
65,000 USD
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Manchester, England
Studiestart : Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Bloomington, Indiana
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen