Read the Official Description

Tjen to MBAer fra to Elite Business Schools

Kelley-Manchester Global MBA er en unik mulighet til å tjene to MBAer fra to toppskoler og for å gjøre globale tilkoblinger. Du lærer gjennom online og ansikt-til-ansikt studie, inkludert muligheter for å delta på workshops i Dubai, Hong Kong, Manchester, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Dette to MBA-programmet er levert av Kelley School of Business og Alliance Manchester Business School-topprangerte institusjoner fra USA og Storbritannia anerkjent over hele verden for sine innovative forretningsplaner.

Komme fremover i global virksomhet

Dette er en annen type MBA-opplevelse, en som frigjør multinasjonale profesjonelle muligheter - som har kraft til å forandre karrieren din. Med Kelley-Manchester Global MBA får du flere konkurransefortrinn, blant annet:

  • To MBAer fra to topprangerte handelshøyskoler, Kelley School of Business og Alliance Manchester Business School
  • To perspektiver på internasjonal virksomhet fra USA og Storbritannia
  • To kraftige alumni nettverk

Bygg Momentum for å starte karrieren du vil ha

Fra Ash Soni, Executive Associate Dean for akademiske programmer, Kelley School of Business:

"Manchester er en topp europeisk forretningsskole med et globalt fokus, og Kelley School er en topp amerikansk forretningsskole med et globalt fokus. Hver har sitt eget perspektiv. Det alene gjør dette til en verdifull grad å ha, men det er bare halvparten av det. Studenter i dette programmet kommer fra mange forskjellige land rundt om i verden. Så du vil bygge en personlig forståelse for ulike forretningskulturer, og samtidig vil du bygge et mangfoldig bedriftsnettverk. Når du tjener din dobbelte grad fra Manchester og Kelley School, vil du være klar til å gjøre forretninger nesten hvor som helst i verden på dag ett. "

Kelley-Manchester Global MBA: Lauren Smith

Kelley-Manchester Global MBA gjør det mulig for Lauren Smith å oppnå mer i karriere og liv. Den doble MBA er unik som karrieremålene sine - og utfordrende. Dens fleksibilitet tillot henne å fortsette å jobbe for Burger King Corporation, styre en frilansvirksomhet og balansere livet sitt hjemme. Lær mer og søk: mbs.ac.uk/study/mba/kelley-manchester/application-process/

Kelley-Manchester MBA: Andrew Carlsgaard

For Andrew Carlsgaard forberedte Kelley-Manchester Global MBA seg ikke bare for fremtidige karrieremuligheter, men styrket også de ferdighetene han bruker i sin nåværende rolle. Lær mer og søk: mbs.ac.uk/study/mba/kelley-manchester/application-process/

Program taught in:
Engelsk
Last updated October 13, 2018
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
65,000 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato