kapital MBA - tri-city - master of business administration

Swiss School of Management, Rome Italy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

kapital MBA - tri-city - master of business administration

Swiss School of Management, Rome Italy

ONE MBA: TO ÅR, tre byene

ROMA, Paris, London MBA

The Capital MBA tri-city erfaring, levert av INSEEC og den sveitsiske School of Management MBA Roma, Italia program, tar deg med på en global reise hvert halvår mellom hovedstedene i Roma, Paris og London. Den siste komponenten er en obligatorisk seks måneders internship. Studentene skal gis anledning til å intervjue for en betalt (ja, betalt) internship tilbys av en av våre 10 000 partnere over hele verden.

&nbsp

EKSTRA

Norsk Lærte Kurs i Europa er amerikansk akkreditert:

  • Utenlandsopphold i Europa for MBA og få en MBA at under levering av den sveitsiske School of Management, er akkreditert av IACBE, International Assembly for Collegiate Business Education i USA. INSEEC i Paris, som faller inn under Bologna-avtalen i EU, utsteder formelle transkripsjoner gi gyldighet i EU også.

Nødvendig Internship:

  • INSEEC vil bistå MBA-studenter i å finne en betalt internship med en av sine 10 000 partnere i løpet av de siste seks månedene av programmet.

Tilpasset Erfaring:

  • Studentene får et alternativ spor i både Paris og London som omfatter finans, markedsføring og internasjonal ledelse. Dette tillater deg å velge det sporet som passer best til dine interesser.

Real World Erfaring:

  • Studentene skal få en virkelig verden perspektiv gjennom vår internasjonale høyttaler serie og klasse turer til multinasjonale selskaper.


Våre kurs *

Roma: Swiss School of Management • Global Commerce Track

Den globale handel sporet utvikler ledere til å effektivt håndtere globale virksomheten med et omfattende pensum som dekker kjernevirksomhet kompetanse som trengs for å lykkes i dagens globale økonomi.

&nbsp

Paris: INSEEC • International Business, Marketing eller Luxury Brands Track (Velg ett)

Når du beveger deg inn i den andre fasen av programmet, vil du deretter dykke videre inn i internasjonal ledelse og velg virksomheten sporet som passer best til dine karrieremål.

&nbsp

London: INSEEC • Corporate Finance, Financial Markets, Brand Management eller International Business Management Track (Velg ett)

I den tredje fasen, vil du lære de globale kompetanse som trengs til strategisk analysere virksomheten i dag. Studentene vil fortsette å lære å arbeide effektivt på tvers av markeder og forretningsområder kulturer, analysere og løse fremtidige muligheter.

&nbsp

Seks måneders betalt internshipPåkrevd

Studentene må delta i en seks måneders internship. Med over 10.000 selskapets partnere over hele verden, vil INSEEC hjelpe elevene i å finne en betalt internship. Kapitalisere på det, og du kan vurdere det en seks måneders jobb intervju for å starte din karriere.

&nbsp

Avsluttende prosjekt

Studentene er pålagt å gjøre en forretningsplan eller avhandling om emnet for sine valg. De har seks måneder å fullføre det på egenhånd etter internship deres.

* Datoer for program kan endres

OPPTAK & TUITION

Capital MBA Opptakskrav

• Bachelor-grad eller relevant lavere grad.

• Sound beherskelse av det engelske språk, muntlig og skriftlig.

• Arbeid-erfaring foretrekkes, men ikke nødvendig.

&nbsp

Søknad

Frist 16 desember 2013

Vennligst besøk www.ssmrome.com / applynow

og send tilcom "target = " _blank "> info @ ssmrome. com

&nbsp

Undervisning

Søknad Fee (ikke refunderbart): € 100

Program Fee: € 2000

Special 2013 Undervisning € 15895

Total: (betaling gjort i tre avdrag) € 17 995

&nbsp

understreking, "> våre institusjoner

Studentene vil bli utstyrt med den høyeste kvalitet internasjonal utdanning fra både Groupe INSEEC og Den sveitsiske School of Management. Basert i Paris, London og Roma disse institusjonene har kommet sammen for å skape en unik to år tri-city Capital MBA-program. Vår misjon er å gi studentene den globale virksomheten kompetanse som kreves for ledelse og suksess i krevende yrker i den globale økonomien.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
17,995 EUR
skolepenger
Information
Deadline
Locations
Italia - Rome, Lazio
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italia - Rome, Lazio
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen