Johnson Cornell Tech MBA

Teknologi er å forvandle alle aspekter av virksomheten - fra markedsføring og kundeforbindelser til produktutvikling og forsyningskjede - tilbrenning av et konkurransemiljø som belønner de mest innovative og entreprenørskapene. Johnson- Cornell Tech MBA gir studentene ledelse, ledelse og teamarbeid ferdigheter for dynamiske tech bedrifter og produktgrupper.

En komplett Johnson MBA med en teknologifokus

Johnson- Cornell Tech MBA er tildelt av Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management ved Cornell University, en av de 15 beste handelshøyskolene i landet, ifølge US News

Uovertruffen hastighet til markedet: Tech MBA er basert på en nedsenkende pedagogisk modell som lar deg fullføre programmet på bare ett år, slik at du bruker mindre tid ut av arbeidsstyrken og begynner å tjene belønningene for studien mye tidligere enn du ville med en tradisjonell MBA.

Uovertruffen erfaring: Tech MBA er strukturert rundt tre opplevelsespoler: Et forsenkende første semester på Cornell's Ithaca campus hvor du vil ta kjernevirksomhet kurs med andre Johnson MBA studenter; et produktstudieprosjekt hvor du og et tverrfaglig team av klassekamerater som inkluderer lov-, ingeniør- og datavitenskapsstudenter skal utvikle en teknologidrevet løsning til et strategisk forretningsbehov for en ekte klient; et Startup Studio-prosjekt der du og teamet ditt skal utvikle en ny forretningsidé fra konsept til lansering.

Uovertruffen tillit og troverdighet: Du vil tjene din grad i hjertet av New York Citys pulserende teknologiske oppstartssamfunn, og jobbe med fakultetets medlemmer hvis forskning og ideer - samt egen entreprenøraktivitet - er å forme utviklingen av teknologi og næringsliv . Du vil også gni skuldre med noen av nasjonens mest innovative bedriftsledere, slik at du oppgraderer med erfaring, nettverk og navnegjenkjenning du trenger for å konkurrere og lykkes i ethvert marked.

Hvem skal søke?

Du bør søke på Johnson Cornell Tech MBA hvis du har en lidenskap for teknologi og en entreprenørånd. Sterk digital erfaring er nødvendig, med bakgrunn i vitenskap og ingeniørfag foretrukket. En digital bakgrunn kan inkludere aktiviteter som digital markedsføring, design, programvareutvikling, prototyping og andre relaterte aktiviteter. Samlet antar opptakskomiteen at hver kandidat skal være en kritisk tenker, demonstrert leder, sterk kommunikator og problemløser. Opptakskomiteen gjør sine beslutninger basert på tidligere faglig suksess, faglige prestasjoner, karakter og faglig løfte.

En ettårig MBA og toårig MBA tilbys også i Ithaca av Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management ved Cornell University for fagfolk som søker ledelsesutvikling og ledelseskompetanse, i stedet for Cornell Tech erfaringsdyktig nedgang i teknologi og entreprenørskap.

Emner dekket

 • Datavitenskap
 • Digital markedsføring
 • Forretningsmodeller
 • Oppstartsfinansiering
 • Teknisk strategi
 • forhandlinger

FUNKSJONSKURS

iTrek

Kreditt 1,50

Tech MBA-programmet er kjent for studenters proaktive og praktiske læringsopplevelser gjennom prosjekter og samhandlinger med oppstart, store teknologibedrifter og selskaper som implementerer forstyrrende teknologier. Turen til Israel faller innenfor dette rike. Trekkens hovedmål er å engasjere studenter på en aktiv og meningsfylt måte med firmaer i den digitale økonomien; å forstå utfordringene de står overfor; å samhandle og oppleve å jobbe med mennesker og oppstart fra en annen kultur, og å få innsikt som vil hjelpe studentene i sitt faglige liv. Ledende opp til trek, arbeider studentene i lag på et konsulentprosjekt med en israelsk oppstart for å løse noen av utfordringene firmaet står overfor. Under selve turen besøker studentene selskapene og presenterer løsningen for oppstart, andre i iTrek-klassen, og utenfor gjester som VC, engel investorer og bankfolk.

Karriere i feltet

 • Produktsjef
 • Product Marketing Manager
 • Prosjektleder
 • Oppstart grunnlegger

Curriculum

Johnson Cornell Tech MBA begynner på Cornell University campus i Ithaca, New York med et ti ukers intensivt program for kjernevirksomhet og lederutdanning.

På den 11. uken vil du flytte til New York City campus for to semestre av strenge, tverrfaglige, innovative entreprenørkurs. I januar mellom de to semesterene vil du og dine klassekamerater reise til Israel for å organisere og presentere forretningsløsninger til lokale oppstart.

I en pedagogisk innovasjon som er unik for Cornell Tech , vil du også delta i en intensiv Studio-opplevelse, der du skal utvikle teambygging og lederegenskaper mens du utvikler en ny produktidee som svar på de strategiske behovene til en ekte organisasjon og lag din egen oppstart.

Hva skjemaet kan se ut som

I sommer legger du grunnlaget for din teknisk MBA på Cornell University campus i Ithaca med et intensivt 10 ukers program for kjernevirksomhet og lederskapskurs.

I høstsemesteret flytter du til Cornell Tech NYC campus. Du vil vanligvis tilbringe morgenen på kurs relatert til teknisk entreprenørskap, og ettermiddagen jobber med teambaserte prosjekter i produktstudio og oppstartsideer og lærer på forhånd fra bransjeledere i samtaler i studiet.

I begynnelsen av januar skal du reise til Israel på et nettverk og konsultere tur. Du vil tilbringe resten av våren tilbake på Cornell Tech NYC campus med enda flere morgen kurs på opprettelse og styring av oppstart og teambaserte prosjekter i Startup Studio og Product Management på ettermiddagen.

Søknad Tidslinje

2018-2019 søknaden vil være tilgjengelig tirsdag 1. august 2017. Søknadsfristene er som følger:

Runde 1 - Torsdag 5. oktober 2017 klokka 11:59 ET

2. runde - onsdag 15. november 2017 klokka 11:59 ET

3. runde - onsdag 10. januar 2018 klokken 11:59 ET *

4. runde - torsdag 15. februar 2018 klokken 11:59 ET

Søknader innsendt etter 15. februar 2018 vil bli vurdert på rullende grunnlag.

Studiebeslutning: Alle innvilgede kandidater vil bli vurdert for meritbaserte stipendier basert på styrken av søknaden om opptak.

* Stipend: For å bli vurdert for et meritbasert stipend, søkere oppfordres sterkt til å søke innen 10. januar søknadsfrist innen 10. januar.

Søknadskrav

For å bli vurdert, må alle søkere gi følgende i sin online søknad:

Gjenoppta

Du må sende inn en nåværende resumé sammen med søknaden din. Med bruk av LinkedIn har du muligheten til å automatisk fylle ut de opplysninger om sysselsetting og utdanning som er oppført i din profesjonelle profesjonelle profil. Eventuell informasjon som er automatisk befolket fra LinkedIn, kan redigeres.

Vær oppmerksom på at all informasjon som leveres, må være den mest aktuelle og relevante informasjonen om utdanning og all post-bachelor-grad sysselsetting.

kreativitet

Her på Cornell Tech vil du være en del av et miljø hvor kreativitet, teknisk dybde og lederskap deler seter ved bordet. Vi verdsetter uttrykk for hvem du er og hva du legger til i denne formelen. Gi et eksempel på din kreativitet, stil og teknisk dybde ved å sende oss en link til arbeidet ditt eller gi en skriftlig prøve. Din innsending bør markere dine personlige erfaringer som viser din kreativitet, ledelse og tekniske evner.

Spesielt er du velkommen til å utdype prosjekter du har fullført, deres kreative og tekniske aspekter; noen entreprenør- eller lederopplevelser; dine faglige karriere mål; fordelene ved å være en del av tech økosystemet i New York City; og hvorfor Johnson Cornell Tech MBA er for deg. Du kan bare laste opp et Word- eller PDF-dokument med et essay, eller du kan gi en link til noen form for media på nettet. Dette kan inkludere videoer, blogger eller annet multimedieuttrykk du ønsker.

referanser

Du bør velge to til tre referanser som er kjent med bakgrunnen din og har en forståelse for hvordan du har posisjonert deg selv for å teste dine ferdigheter. Vurder å spørre en nåværende eller tidligere leder, veileder eller klient.

Prøveresultater

Enten GRE eller GMAT er nødvendig for opptak til Johnson Cornell Tech MBA. Alle offisielle testresultater skal rapporteres direkte til Johnson Graduate School of Management.

Avskrifter

Transkripsjoner fra hver tidligere opptatt høyskole eller universitet, som må være oppført på søknaden og resuméet ditt, kreves. Hvis innlagt, vil du bli pålagt å sende inn et offisielt transkripsjon direkte til Johnson School før matrikulering i mai.

Påmeldingsavgift

Du må sende inn et ikke-refunderbart søknadsgebyr på $ 200 for å fullføre søknaden din.

Intervju Prosess

Intervjuprosessen er to runder og kun ved invitasjon. Første runde er et 20-minutters telefonsamtale. Kort tid etter vil du bli varslet om du har blitt valgt for en på-campus andre runde intervju. Vi anbefaler sterkt og foretrekker at du kommer til campus hvis du inviteres til et intervju i andre runde. Ytterligere informasjon om når vi tilbyr andre runde intervjuer og hvordan å forberede vil bli kommunisert i invitasjonen.

Internasjonale søkere

Avskrifter

Forutsatte transkripsjoner må oversettes til engelsk før innsending. Hvis du er innrømmet, vil du imidlertid bli pålagt å sende et offisielt transkripsjon på originalspråket til Johnson Graduate School of Management.

Akademiske krav

Som en internasjonal søker, er du forventet å ha mottatt en baccalaureate grad fra en høyskole eller et universitet med anerkjent stående som tilsvarer en fireårig amerikansk baccalaureate grad.

TOEFL og IELTS

Alle kandidater må også demonstrere ferdigheter på engelsk. En engelskspråklig eksamenskursrapport er nødvendig hvis morsmålet ditt ikke er engelsk. TOEFL er den foretrukne eksamenen, men vi vil godta IELTS eller Persontestet på engelsk.

TOEFL-kravet kan fravikes dersom du oppfyller minst ett av disse kriteriene:

 • Du er innfødt statsborger i USA, Australia, Canada (unntatt Quebec), Irland, New Zealand eller Storbritannia.
 • Du har studert i heltidsstatus i minst to akademiske år de siste fem årene i USA, Australia, Irland, New Zealand eller Storbritannia, eller med engelskspråklig instruksjon i Canada eller Sør-Afrika. Du må sende inn et utskrift som viser at du har gått på college på en av disse godkjente stedene.
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
102,652 USD
Prisen inkluderer undervisning, avgifter og helseforsikring (inkluderer ikke bolig)
Deadline
Kontakt skolen
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
aug. 31, 2020
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
Round 1 – Wednesday, October 10, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Thursday, November 15, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Thursday, January 3, 2019 at 11:59 pm EST
Sluttdato
aug. 31, 2020

The Johnson Cornell Tech MBA

This is Cornell Tech