JD / MBA-program

Cox School of Business, Southern Methodist University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

JD / MBA-program

Cox School of Business, Southern Methodist University

MBA / Juris Doctor (JD) felles grad programmet er etablert slik at en person kan integrere sin eller hennes pedagogiske erfaring i næringsliv og lov. Fordi ledende ansatte og bedriftsadvokater har individuelle hensyn og mål, kan studenten ved å ta lov og forretningskurs samtidig oppnå forståelse for næringsliv fra to forskjellige synspunkter.

Dette programmet er etablert slik at en person kan integrere sin pedagogiske erfaring innen lov og næringsliv. Fordi ledende ansatte og bedriftsadvokater har individuelle hensyn og mål, kan studenten ved å ta lov og forretningskurs samtidig oppnå forståelse for næringsliv fra to forskjellige synspunkter.

Under strukturen til det toprogrammet vil Dedmans juridiske skole tildele 12 timer akademisk kreditt mot JD-graden (87 timer) for tilfredsstillende gjennomføring av de akademiske kravene til MBA-programmet. Tilsvarende vil Cox tildele tolv timers faglig kreditt mot MBA-graden (60 timer) for tilfredsstillende gjennomføring av de akademiske kravene til JD-programmet. En JD / MBA kandidat vil fullføre 75 lov skole timer og 48 forretningsskole timer for totalt 123 graduate credit timer. Når det oppstår en forskjell mellom undervisningsgraden i lovskolen og den på Cox-skolen, skal undervisningsgraden i lovskolen søke på kurs som er tatt fra læreplanen.

For å bli tatt opp i fellesprogrammet, må søkere søke på begge programmene. Opptakstillatelser bør rettes til både lovskolen og handelshøgskolen med erklæring om at de er for JD / MBA-programmet. Ta kontakt med MBA Admissions eller Law School Admissions Office for ytterligere informasjon.

JD / MBA-programmet er utformet slik at de kombinerte grader mottas om fire år. Programmet må forfølges på heltid. Studenter som er påmeldt i felleskravet må fullføre alle prestasjons-, eksamenskrav og ikke-kredittbærende krav til JD og MBA-programmene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
4 år
Heltidsstudier
Price
Pris
36,950 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Dallas, Texas
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Dallas, Texas
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen