Les den offisielle beskrivelsen

International MBA

Den NCCU International MBA er den fremste fullt akkreditert engelskspråklige Master of Business Administration virksomhet program som tilbys av National Chengchi University College of Commerce. Vi er det første programmet i Taiwan for å tilby en fullt godkjent Master of Business Administration helt på engelsk.

Vi tilbyr alle kurs undervisning på engelsk med et spesifikt fokus på Asia-Pacific Business dynamikk, og tverrkulturell forståelse. Halvparten av studenter og lærere er lokale Taiwan borgere og siste halvdel er fra representerer en mangfoldig blanding av mennesker fra mer enn 35 land på 5 kontinenter.


IMBA studenter er pålagt å gjennomføre et minimum av 42 studiepoeng for å oppgradere. Heltidsstudenter kan normalt oppfylle alle eksamen krav i 1,5 år, mens deltidsstudenter nyte den fleksibiliteten til å utvide sine studier til maksimalt 5 år.

Krav


Kvalifiserte søkere er pålagt å ha følgende kvalifikasjoner:


1. Gjennomføring av eller tilsvarende en fireårig bachelorgrad fra et akkreditert høyskole eller universitet.

2. Minimum to års fulltids post-Baccalaureate arbeidserfaring (effektive på 2 013 inngikk søkere).

3. Tilfredsstillende forrige akademiske prestasjoner.


Søkere må sende inn følgende søknadsdokumentene:


1. Utfylt søknadsskjema

2. Essays

3. Tre anbefalings Letters

4. Offisiell utskrifter fra hver høgskole / universitet deltok

5. En kopi av vitnemål

6. Kopi av TOEFL / IELTS score eller andre bevis på engelskkunnskaper

7. GMAT score er for øyeblikket ikke nødvendig, men foretrakk

8. Påmeldingsavgift

9. Financial Aid-pakken (hvis relevant)

10. Bevis på økonomisk soliditet (for internasjonale søkere bare)

11. Bevis på nasjonalitet (for internasjonale søkere bare)

IMBA Fordeler

Den internasjonale MBA (IMBA) program som tilbys av National Chengchi University (NCCU) er den fremste engelskspråklige MBA-programmet i Taiwan. Programmet har dual akkreditering av AACSB og EQUIS og understreker dyrking av elite fagfolk fra hele verden til fremtidige bedriftsledere i et internasjonalt miljø. Med fortsatt vekst av Asias fremvoksende økonomier og utvidelse av bedrifter på en global skala, tilbyr NCCU IMBA den perfekte arena for internasjonale kandidater til å lære om asiatiske økonomiene og for taiwanske kandidater til å dra nytte av en internasjonal utdanning uten å reise utenlands.Global View med en asiatisk perspektiv


Den unike designen av IMBA pensum som mål å utstyre elevene med grunnleggende kunnskap for handel og innflytelse på dette for å gi studentene et globalt perspektiv, samt en asiatisk perspektiv av verdens nyeste business trender. Studentene har muligheten til spesialisering i finans, International Business, Management i Asia, eller markedsføring. Mens alle kurs fange en internasjonal outlook av virksomheter og hvordan det gjelder i den asiatiske kontekst, visse kurs konsentrere seg hovedsakelig på praksis innenfor Asia.


 
Diverse Student Body and World Class fakultet


IMBA Programmet gir en optimal internasjonalt og flerkulturelt læringsmiljø ved å opprettholde balanse i antall taiwanske borgere og internasjonale studenter tatt opp til studiet. De internasjonale studentene representerer en mangfoldig blanding av fagfolk fra mer enn 35 land på 5 kontinenter. Dette kompletteres med den veiledningen de får fra et fakultet basen består av akademikere og bransjeeksperter i Taiwan og fra hele verden.


 
Teori og praksis


Programmet er utviklet for å gi en meningsfull balanse mellom teoretisk og praktisk læring. Et flertall av kursene bruke casestudie metoden, som gjør det mulig for deltakerne å lære ved å gjøre og lære andre. Spesialdesignet klasser som Practical Business Project, også gi studentene mulighet til å bli involvert med virkelige verden virksomheten problemet beslutninger og praksis skriving business cases.


 
Sterke bånd med næringslivet


C NCCU har sterke bånd til industrien og regjeringen i Taiwan, og har ulike samarbeids forskere på tvers av et bredt spekter av tiltak. Studentene får gode muligheter til å samhandle med virkelige verden næringslivsledere som er invitert til å undervise kurs basert på sine fagområder og gjennom en rekke seminarer holdt gjennom hvert studieår av programmet.Prime Location


IMBA programmet er beleilig plassert i Wenshan distriktet i Taipei, hovedstaden i Taiwan og hjertet av Asias gryende økonomiske, kommersielle og teknologiske hub. Bortsett fra å være godt kjent for sin IT-infrastruktur og produksjon dyktighet, er Taiwan planlagt å være en katalysator i den fremtidige utviklingen og fremme av Asia. Det fine med vår IMBA programmet er at vi er direkte i midten av denne blomstrende fremgang.

Studieavgift

Fordi en god utdanning er uvurderlig designerne av IMBA programmet har fått generøs hjelp fra våre sponsorer for å kunne tilby en kostnadseffektiv program som er sammenlignbare i kvalitet til alle andre, men til en brøkdel av prisen.

Programmet krever minst 42 kreditt hoursfor ferdigstillelse. Den estimerte kostnaden for å fullføre programmet i to år er vist nedenfor.

  • Skolepenger: NT $ 369,600
  • Diverse gebyrer: NT $ 80.000
  • Bøker: NT $ 40.000
  • Boutgifter: NT $ 360.000
  • Andre utgifter: NT $ 60.000
  • TOTAL: NT $ 909,600 (ca. US $ 26 000)


* Skolepenger beregnes basert på NT $ 8800 per kreditt.
Dette kan endres.

Stipend

MOE Taiwan Scholarship - levert av Taiwans Ministry of Education, som gir studentene NTD40,000 per semester for betaling av akademiske avgifter, herunder kreditt gebyr (ca US $ 1334.). I tillegg hver mottaker mottar en livsopphold tildeling av opp til $ 20.000 (ca.. US $ 667) per måned.

MOE Taiwan Scholarship - levert av Taiwans Ministry of Education, som gir studentene NTD40,000 per semester for betaling av akademiske avgifter, herunder kreditt gebyr (ca US $ 1334.). I tillegg hver mottaker mottar en livsopphold tildeling av opp til $ 20.000 (ca.. US $ 667) per måned.

IMBA Programmet mottar generøse tilskudd fra kjente selskaper i Taiwan, hvorav mange senere tilby stipend til kvalifiserte lokale og internasjonale søkere gjennom IMBA stipend. Dette er fortjeneste-baserte stipender tilby en undervisning fraskrivelse av opp til NT $ 200000 i året. Søkere må fylle ut og sende inn stipend programmer sammen med innleggelser søknadsskjema for å bli vurdert for en IMBA stipend.


 
Lokale søkere


Lokale søkere som trenger hjelp er kvalifisert til å søke om IMBA Scholarship.


 
Internasjonale søkere


Internasjonale søkere som har behov for økonomisk bistand kan søke om eksterne stipend tildelt av enten den taiwanske regjeringen eller Taiwan 's International Cooperation and Development Fund.


 
Taiwan Scholarship

ICDF Scholarship - levert av Taiwans International Cooperation and Development Fund, som gir fullt stipend til søkere styrke forholdet mellom Taiwan og allierte, vennlig folkeslag.

MOE Taiwan Scholarship - MOE Taiwan Scholarship - levert av Taiwans Ministry of Education, som gir studentene NTD40,000 per semester for betaling av akademiske avgifter, herunder kreditt gebyr (ca US $ 1334.). I tillegg hver mottaker mottar en livsopphold tildeling av opp til $ 20.000 (ca.. US $ 667) per måned.

MOFA Taiwan Scholarship - levert av Taiwans Utenriksdepartementet, som gir studentene NT $ 30 000 per måned (ca US $ 1,000.).

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 4 år
Heltid studier
Pris
26,000 USD
totale avgiften
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato