Velkommen til den nye verden of Business

I dagens raskt skiftende politiske, økonomiske og forretningsmiljø din karriere suksess vil avhenge av din evne til å identifisere og forstå hva som kommer, og deretter skaffe seg relevant kunnskap og hensiktsmessige evner til å møte fremtiden. Balansen av regionale økonomier, markeder og forretningsmuligheter gjennomgår en metamorfose. Folkerepublikken Kina har allerede passert Japan til å bli verdens nest største økonomi, og India har et stort vekstpotensial. Dette gir nye forretningsmuligheter og uventede trusler, samt et større utvalg av konkurrenter og potensielle partnere i det globale markedet.

Om programmet

The University of Haifa Fakultet of Management og Institutt for økonomi og administrasjon har en unik internasjonal MBA-program på engelsk, går over 16 måneder, for å hjelpe deg med å planlegge og forberede seg på de nye lederutfordringer. Målet med programmet er å gi studentene grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å hjelpe dem videre i sine karrierer og bli bedre ledere i den stadig mer dynamisk, kompleks og konkurranseutsatt miljø. Programmet har en global visjon med en regional vekt på å gjøre forretninger i Kina, India og Japan.

Denne internasjonale MBA-programmet inneholder prinsipper ledende og praksis av moderne ledelse utdanning, og blir undervist av verdenskjente forskere og ledende forretningsfolk fra hele verden, inkludert Israel, Kina, India, USA og Frankrike.

Programmet på engelsk er et tilbud til studenter fra diversifiserte bakgrunn. Denne heterogenitet bidrar til et fruktbart akademisk atmosfære i klasserommet, og gir en mulighet til å engasjere seg i omfattende tverrkulturell samhandling.

Internasjonale studenter

The University of Haifa MBA studentene kommer fra ulike faglige, personlige og faglige bakgrunn og de deler en god del til felles: modenhet, ledererfaring, fremragende akademiske evner og en gründerånd. Omtrent halvparten av elevene er israelske og halvparten fra en lang rekke land. Mangfoldet av deltakerne skaper en utfordrende og stimulerende intellektuelt miljø. Prosjektene som er tildelt i programmet gjenspeiler den kreativitet som resultat av møtet mellom ulike kulturer.

For de studentene som ønsker en smak av ekte internasjonal erfaring, vil det være en valgfri ekstra Joint International Seminar og / eller Business studietur til Shanghai.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Haifa, International School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
15,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato