Internasjonal mba madrid-shanghái

EAE Business School International

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal mba madrid-shanghái

EAE Business School International

  • Tidlig opptak rabatt
  • Dette programmet vil bli gjennomført på engelsk.

Næringslivet og den meget dynamiske og svært konkurransedyktige nåværende situasjonen for økonomisk usikkerhet krever kvalifiserte fagfolk med solid kunnskap om ulike ledelsesområder og i tillegg med personlige og faglige ferdigheter som allsidighet, tilpasningsevne, refleksjon, besluttsomhet og kreativitet.

Hva er fordelene ved å ta en internasjonal MBA?

Den internasjonale MBA er lederprogrammet par excellence, som trener sine deltakere til å nå ansvarsområder i et selskap ved å skaffe seg de ledende ferdigheter som kreves for ledelse av bedrifter og institusjoner. Som sådan, bortsett fra lederopplæring, sikrer en MBA anerkjennelse fra hele næringslivet. Derfor er det det beste programmet å få og konsolidere nye verktøy og kunnskap gjennom erfaring, som letter overgangen til en bedre jobb i vår profesjonelle karriere.

Den internasjonale MBA Madrid / Shanghai er utformet slik at deltakerne kan forbedre og øke sin kunnskap i bedriftsledelse og administrasjon, jobbe med hovedstyringsverktøyene og styrke sine ledelsesmessige ferdigheter og kompetanse. Det er et ledelses mastergrad fokusert på å forstå alle områder som er involvert i forvaltningen av organisasjoner, med en komplett oversikt over selskapet, måten det fungerer og hvordan den er organisert.

Alt dette er beriket av nettverksmulighetene som er tilgjengelige for de andre deltakende fagpersonene, våre lærere og fagpersoner invitert til våre konferanser, diskusjoner og aktiviteter, noe som er avgjørende for å forbedre profesjonell posisjonering.

Viktige punkter

1. Studere i utlandet i Shanghai

Studentene tilbys muligheten til å studere i utlandet ved Shanghai University, en privat institusjon for høyere utdanning forpliktet til å tilby studenter en høy kvalitet, global forretningsutdanning.

2. Internasjonalt fakultet

Noen av innholdet i visse kurs undervises av forelesere fra EAEs partneruniversiteter og handelshøyskoler

3. Konferanser for spesifikke næringer

Denne serien av konferanser ledes av toppledende bedriftsdirektører, som deler sine erfaringer og kunnskaper.

4. Nettverk

Med en serie på tre årlige møter med ledere fra ulike selskaper, Coffee & CEO, har deltakerne mulighet til å utvide sitt nettverk av profesjonelle kontakter

5. Business Game

Business Game-opplevelsen gjør det mulig for elevene å skape og administrere sitt eget selskap og teste sine evner og kunnskaper som er oppnådd i første del av programmet i en konkurranse mellom klassekamerater der de satte seg i skoene til en ekte entreprenør

6. Sysselsettingsrapport

95% av internasjonale MBA-studenter som søkte om internships, klarte endelig å gjøre dem.

Opptaksprosess og grad

DOBBELGANG

Deltakere som fullfører programmet vil motta den internasjonale MBA fra EAE Business School, og en bachelorgrad fra Universidad Rey Juan Carlos (Madrid Campus). I tillegg vil deltakerne også få et fullført sertifikat fra Shanghai University.

For å kunne motta kvalifikasjoner gitt av EAE og Universitetet, må deltakerne oppfylle kravene fastsatt av disse institusjonene.

ADMISSION PROCESS

Hovedformålet med opptaksprosessen er å sikre kandidatens egnethet til programmet, ved å se på deres yrkeserfaring og deres faglige bakgrunn.

Vårt mål er at alle deltakerne skal få mest mulig ut av opplevelsen vi tilbyr gjennom en kontekst der de kan utvikle et langsiktig samarbeid med klassekamerater, lærere og studenter.

For å starte opptaksprosessen må skjemaet fylles ut slik at EAEs fagkomite kan vurdere søknaden. Dersom vedtaket fra fagutvalget for det ønskede programmet er positivt, kan kandidaten fullføre sin tilmelding.

Viktige punkter

1. LEADERSHIP

Administrere og lede en organisasjon ved å styrke nødvendig kunnskap på alle områder av et selskap: markedsføring, økonomi, regnskap, menneskelig kapital og drift.

2. EFFEKTIVITET

Utvikling av passende verktøy og kapasiteter for ledelse: samarbeid, motivasjon, kommunikasjon, forretningsetikk og samfunnsansvar.

3. BÆREDYGTIGHET

Utvikle innen komplekse og konkurransedyktige nasjonale og internasjonale organisasjoner, støttet av bærekraftig utvikling.

4. ENDRE

Tilpasse til og forutse organisasjonens behov når det gjelder endring for å forbli konkurransedyktig.

5. GLOBAL MANAGEMENT

Administrere organisasjonens fleksibilitet med tanke på fremveksten av ny teknologi, nye markeder og samfunnets utvikling.

6. ENTREPRENEURSKAP

Styrke entreprenørånden og legge vei for etableringen av nye virksomheter, samtidig som innovasjon og kreativitet oppmuntres.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 6, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
27,700 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen