Internasjonal mba - barcelona - nueva york

EAE Business School International

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal mba - barcelona - nueva york

EAE Business School International

Tidlig opptak rabatt

Næringslivet og den meget dynamiske og svært konkurransedyktige nåværende situasjonen for økonomisk usikkerhet krever kvalifiserte fagfolk med solid kunnskap om ulike ledelsesområder og i tillegg med personlige og faglige ferdigheter som allsidighet, tilpasningsevne, refleksjon, besluttsomhet og kreativitet.

Hva er fordelene ved å ta en internasjonal MBA?

Den internasjonale MBA er lederprogrammet par excellence, som trener sine deltakere til å nå ansvarsområder i et selskap ved å skaffe seg de ledende ferdigheter som kreves for ledelse av bedrifter og institusjoner. Som sådan, bortsett fra lederopplæring, sikrer en MBA anerkjennelse fra hele næringslivet. Derfor er det det beste programmet å få og konsolidere nye verktøy og kunnskap gjennom erfaring, som letter overgangen til en bedre jobb i vår profesjonelle karriere.

Den internasjonale MBA Barcelona / New York har blitt utformet slik at deltakerne kan forbedre og øke kunnskapen i forretningsadministrasjon og administrasjon, jobbe med hovedstyringsverktøyene og styrke sine ledelsesmessige ferdigheter og kompetanse.

Det er et ledelses mastergrad fokusert på å forstå alle områder som er involvert i forvaltningen av organisasjoner, med en komplett oversikt over selskapet, måten det fungerer og hvordan den er organisert.

Alt dette er beriket av nettverksmulighetene som er tilgjengelige for de andre deltakende fagpersonene, våre lærere og fagpersoner invitert til våre konferanser, diskusjoner og aktiviteter, noe som er avgjørende for å forbedre profesjonell posisjonering.

Studenten vil ha muligheten, ved slutten av skoleperioden i Barcelona eller Madrid, til å fullføre et opphold på to uker på Pace University (New York).

Grunner til å ta EAE's Business School International MBA i Spania:

Viktige punkter

1. Studier i utlandet i New York

Studentene tilbys muligheten til å studere i utlandet på Pace Unversity (New York), en privat institusjon for høyere utdanning forpliktet til å tilby studentene en høy kvalitet, global forretningsutdanning.

2. Internasjonalt fakultet

Noen av innholdet i visse kurs undervises av forelesere fra EAEs partneruniversiteter og handelshøyskoler.

3. Internasjonalt boligprogram

Ved gjennomføring av undervisningsperioden i Barcelona har studentene mulighet til å gjøre en to-ukers boligplassering ved Pace University (New York). Dette boligprogrammet er tilgjengelig mot en ekstra kostnad til studenten

4. Konferanser for bestemte næringer

Denne serien av konferanser ledes av toppledende bedriftsdirektører, som deler sine erfaringer og kunnskaper

5. Nettverk

Tre ganger i løpet av studieåret, vil deltakerne ha mulighet til å utvide sitt profesjonelle nettverk med toppledere, i Coffee & CEO- arrangementer

6. Business Game

Business Game-opplevelsen gjør det mulig for elevene å skape og administrere sitt eget selskap, og teste sine evner og kunnskaper som er oppnådd i første del av programmet. En konkurranse vil finne sted blant klassekamerater, hvor deltakerne må fungere som en ekte entreprenør og lykkes.

7. Sysselsettingsrapport

95% av internasjonale MBA-studenter som søkte om internships, klarte endelig å gjøre dem.

Opptaksprosessen og graden

DOBBELGANG

Studenter som vellykket bestått kurset vil få Master of International MBA Barcelona - New York grad fra EAE Business School. I tillegg vil studenter som oppfyller de etablerte akademiske kravene få Master of International MBA Barcelona - New York grad fra Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona). For å oppnå graden fra partneruniversiteter, er det nødvendig å oppfylle kravene fastsatt av institusjonene.

ADMISSION PROCESS

Hovedformålet med opptaksprosessen er å sikre kandidatens egnethet til programmet, ved å se på deres yrkeserfaring og deres faglige CV. Vårt mål er at alle deltakerne skal få mest mulig ut av den erfaringen vi tilbyr gjennom en kontekst der de kan utvikle et langsiktig forhold til klassekamerater, lærere og alumner.

For å starte opptaksprosessen må skjemaet fylles ut slik at EAEs fagkomite kan vurdere søknaden. Dersom vedtaket fra fagutvalget for det ønskede programmet er positivt, kan kandidaten fullføre sin tilmelding.

Viktige punkter

1. LEADERSHIP

Administrere og lede en organisasjon takket være forbedring av vesentlig kunnskap på alle områder av et selskap: markedsføring, økonomi, regnskap, menneskelig kapital og drift.

2. EFFEKTIV

Utvikling av passende verktøy og kapasiteter for ledelse: samarbeid, motivasjon, kommunikasjon, forretningsetikk og samfunnsansvar

3. BÆREDYGTIG

Utvikle innen komplekse og konkurransedyktige nasjonale og internasjonale organisasjoner, støttet av bærekraftig utvikling.

4. ENDRE

Tilpasse til og forutse organisasjonens behov når det gjelder endring for å forbli konkurransedyktig.

5. GLOBAL MANAGEMENT

Administrere organisasjonens fleksibilitet med tanke på fremveksten av ny teknologi, nye markeder og samfunnets utvikling

6. ENTREPRENEURIAL

Styrke entreprenørånden og etablere grunnlaget for etableringen av nye virksomheter, samtidig som innovasjon og kreativitet oppmuntres

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 6, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
27,700 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen