Internasjonal master of business administration imba

FUNDESEM Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal master of business administration imba

FUNDESEM Business School

Vi setter pris på din interesse for å studere ved FBS. Hver dag er vi forbedre våre programmer for å gi våre studenter med de beste up-to-date virksomhet utviklingsprogrammer. International MBA (IMBA) er den engelske talt, ett års varighet, offisielt anerkjent, dobbel grad FBS program som er utformet for å utvikle dine evner til å lede internasjonale bedriftens initiativ, mens reagerer på en svært konkurransedyktig forretningsmiljø. Konseptet med den internasjonale MBA fører for det første til et integrert ledelsesmessige og global visjon for selskapet som er avgjørende for enhver profesjonell som ønsker å forbedre og fremme hans / hennes ledelse karriere. For det andre vil dette globalt perspektiv av selskapet bli supplert med en spesialisering i studentens bestemt område av interesse.

Dette programmet lar ledere til å ta sin rolle med større garantier for suksess og forbedrer mulighetene for faglig utvikling.

International MBA-programmet er delt i fire generelle deler mens delene er inndelt i flere tematiske klynger. Programmet strukturen er følgende: 1. Toppledelsen Kurset (SMC) SMC delt inn i tre moduler: A. Senior Management Area B. operative områder av selskapet C. Evner og ledelse Development 2. BUSINESS PLAN 3. en Internship tre. b utvekslingsprogram IMBA gir deg: 1. 1 år intensiv og praktisk virksomhet trening 2. Friheten til å velge deg spesialisering tre. Gratis spanske språkkurs 4. Personlig utvikling trening fem. Bredt utvalg av internship seks. Utvekslingsprogrammer alternativ 7. MBA offisiell grad + master eier FBS grad den internasjonale MBA opptakskravene er som følger: • Innehaveren av en universitetsgrad (eller en endelig årig utdanning student), eller å ha minst tre års arbeidserfaring i et relevant innlegg • To anbefalingsbrev • Et intervju med Skype med dekan Fundesem Business School, eller eventuelt, med Head of Academic Coordination

Når innrømmet, må International MBA studentene ta to tester for å vurdere deres nivå av faget og språkkunnskaper.

Prisen på den internasjonale MBA er € 14,075. Å starte opptak prosessen: 1. Tilgang http://www.fundesem.es/en/admissionprocess.asp to. På høyre side av siden må du opprette din nye FBS-konto og fylle i "Opptak Request". Etter fullført, må du feste innskudd mottak av Påmeldingsavgift * betalingen til kontrollpanelet i Request Menu "Dokument Upload", i seksjonen "Betalings Brosjyre". Tre. Når det er gjort våre ledere vil veilede deg gjennom resten av opptaksprosessen.

  • Påmeldingsavgiften består av tilsvarende på € 100 (€ 100) i nasjonal valuta og det vil dekke kostnadene ved Profile XT Test (http://www.profilesinternational.com/products/profilext-employee-assessment.php ) og intervju. De to evalueringene er nødvendig for å etablere hensiktsmessigheten av profilen din for det programmet du ønsker å studere. Du kan få direkte tilgang til program gebyr betaling følge denne linken: http://www.fundesem.es/tpvv/payment.asp Programmet skal etter planen starte neste juni 2015. Fristen for å sende dokumentene er en måned før programmet starter. Vår kontaktinformasjon, spesielt e-postadresse admissions@fundesem.es, står til din disposisjon for eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi vil sørge for å svare på eventuelle tvil du kan komme opp med og veilede deg gjennom hele opptaksprosessen. Vennlig hilsen, det går raskt, men det er alltid: En MBA i våre liv: www.youtube.com/watch?v=6WmnohtHcmM.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Alicante, Valencian Community
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Spania - Alicante, Valencian Community
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen