Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Epas Accredited

ESIC Business and Marketing School (ESIC) og Shanghai International Studies University (SISU) har slått seg sammen for å skape en unik banebrytende internasjonal MBA for forretningskvinne / menn designet for å forbedre deres ledelse og lederskap og gi dem kompetansen til å løse komplekse utfordringer i en stadig mer globalisert miljø.

Dette sterke samarbeidet mellom to ledende kinesiske og europeiske institusjoner er et ledetråd for globalt fokuserte fagfolk for å skaffe seg innsikt, kompetanse, nettverk og tankegang for å bli vellykkede ledere og ledere i morgendagens forretningsmiljø.

Pillars


Et sted for vest og øst for å møte/>

Dybdegående forståelse av østlige og vestlige forretningspraksis for å gripe forretningsmuligheter i et stadig mer komplekst globalt miljø.

Et program designet for grenseløs ledelse og globale eliter

Sterk vekt på interkulturell og grenseoverskridende ledelse i en multinasjonal gruppe for å skape deltakernes forretningssyn.

Førstehånds global internasjonal forretningsopplevelse

Deltakere blir kjent med virkeligheten og kompleksiteten i å gjøre forretninger i Vesten og Øst.

IMBA et øyeblikk


Undervisningsperiode:/>

55% i Madrid og 45% i Shanghai.

Siste prosjekt:

Det endelige prosjektet gir deltakerne mulighet til å bruke kunnskapen og erfaringene de har oppnådd under programmet, både i Europa og Kina, til et virkelighetsproblem. Støttet av fakultet fra ESIC og SISU, vil deltakerne designe, utvikle og presentere hverandre en reell forretningsplan i Kina i slutten av programmet.

Innleveringen foregår i september og presentasjonen i midten av april det følgende året. Kandidatene kan returnere til hjemlandet etter avsluttet undervisningstid i slutten av juni, sende prosjektet per post og presentere det via internett.

Grader tildelt etter ferdigstillelse:

Internasjonal MBA fra ESIC Business and Marketing School og MBA fra Shanghai International Studies University.

Studentprofil:

Entreprenører som ønsker å utvide sin kunnskap om internasjonal forretningspraksis, reorientere sin karriere eller oppdatere ledelsens kunnskap med et globalt fokus. I tillegg bør deltakerne være lidenskapelig om mulighetene som globaliseringen gir og endringene i næringslivet som dette skaper.

Læringsmetoder:

Student-sentrert læring veiledet av lærere, veiledere og mentorer for å forstå, praktisere, reflektere og anvende både fagspesifikke kunnskaper og overførbare ferdigheter. Målet er å skape en dydig aktivitetssyklus-tilbakemeldingsanalyse-handling for deltakerne. All levering er på engelsk. I løpet av perioden i Shanghai deltar deltakerne i MBA-programmet på SISU.

Kinesisk språkkurs:

Programmet inkluderer et kinesisk språkkurs under oppholdet i Shanghai.

Ytterligere dobbeltgrad alternativer:

Etter å ha fullført undervisningsblokken i Shanghai, kan deltakerne fortsette sine studier i 6 måneder ved Florida International University (ekstra gebyrer gjelder) og få en Master of International Business.

Et sterkt partnerskap mellom ledende handelshøyskoler


ESIC Business and Marketing School/>

ESIC Business and Marketing School er den ledende handelsskolen som spesialiserer seg på markedsføring i Spania og en hovedskole i Europa. Det tilbyr læringsløsninger fra et internasjonalt, integrert, omfattende og globalt perspektiv. ESIC Business and Marketing School har utviklet en sterk tilstedeværelse i Kina med sikte på å styrke læreplanen for sine programmer og også styrke karriereutsikter for sine kandidater.

Shanghai International Studies University - SISU MBA

SISU er plassert blant de "Topp 200-universitetene i BRIC-landene" av QS i sin "QS University Ranking 2014", og er også en av Kinas 100 nøkkeluniversiteter for det 21. århundre. I denne sammenheng har SISU MBA som mål å dyrke en ny generasjon globale eliter på grunnlag av orientalsk filosofi. Disse fagpersonene forventes å ha tydelige og bærekraftige kompetanser, et globalt tenkemåte, og evnen til å integrere forretningskunnskap med virkelige erfaringer mens de overholder forretningsetikk og profesjonalitet.


To destinasjoner i store finanssentre/>


Spania og Madrid/>

Spania er hjemmet til syv av FT Global 500-selskapene og seks av Euro Stoxx 50 I tillegg tilbyr landet muligheten til å utvikle og styrke forretningsforbindelser med Kina og Latin-Amerika takket være det nære forholdet til disse regionene. Madrid er en kosmopolitisk by med stor kulturell og historisk interesse. Det er også en av Europas største byer og et stort forretnings- og finanssenter.

Kina og Shanghai

Kina, sammen med andre fremvoksende økonomier, er det viktigste strategiske målet for de fleste multinasjonale selskaper som det har blitt allment akseptert at de vil være drivkraften til vekst i det neste tiåret. I Shanghai, Kinas største by, vil deltakerne få førstehånds kunnskap om utfordringene og mulighetene til å bli funnet i Asia, spesielt i Kina. Det er en flerkulturell by og et stort finanssenter og betraktes som inngangsporten til Kina.


Curriculum/>


Globalt nettverk og internasjonal dimensjon/>/>


Et unikt, globalt nettverk/>
ESIC og SISU fremmer nettverk som en form for aktiv tilbakemelding mellom næringslivet og akademia. Dette blir håndgripelig i organisering av konferanser, samtaler, møter, kulturbesøk, etc. som støtter utviklingen av relasjoner for å øke deltakerens profesjonelle karriere. I denne sammenhengen tilbyr programmet tilgang til det kombinerte alumni-nettverket fra ESIC og SISU, en ekstraordinær internasjonal web av studenter, fagfolk og anerkjente akademikere over hele verden.
En internasjonal dimensjon for profesjonelle karrierer
Deltakerne vil dra nytte av de profesjonelle karriere tjenestene fra begge institusjoner. ESIC og SISU gir karriere tjenester og ressurser til deltakerne og hjelpe dem til å møte deres karriere ambisjoner; Dette gir en gylden mulighet til å få tilgang til det globale arbeidsmarkedet.


Opptaksprosess/>


Søknadspakker tidlig i studieåret, ideelt 6 til 9 måneder før programstart. Opptaksprosessen er streng og bare komplette applikasjoner vurderes. 4-trinns opptaksprosess er forklart nedenfor:
1. ANSØKNING
Den komplette søknadspakken skal sendes til ESIC for å starte opptaksprosessen.
Sammen med dette skjemaet må søkere sende inn:
 • Kopi av passet,
 • To pass-sized bilder,
 • CV,
 • En gradutskrift som gir sluttgrad og nedbrytning av individuelle fag og karakterer (på engelsk eller spansk). Kopier skal være autentisert / notarisert,
 • GMAT score (kun for IMBA). Søkere som ikke er i besittelse av GMAT-poeng vil bli invitert til å ta en ferdighets- og kunnskapsundersøkelse utviklet av ESIC. Kinesiske statsborgere i stedet for GMAT-poengsum bør gi resultatene av National Entrance Examination for MBA-programmer etablert av Kinas regjering, for mer informasjon og minimumskrav til National Entrance Examination for MBA-programmer i Kina vennligst kontakt admission@shisu.edu.cn.
 • Bevis på kommandoen til det engelske språket, hovedsakelig IELTS- eller TOEFL IBT-resultater (minimum 6,5 og 95). Søkere som ikke er i besittelse av noen av disse bevisene, kan gjøre en språkprøve på ESIC (vennligst ordne dette med opptakskontoret), og
 • To referanse bokstaver. Disse brevene forventes å gi eksplisitte referanser til søkerens mulighet til å utvikle en profesjonell karriere i næringslivet og å forfølge masterstudium.
De viktigste kriteriene er forbi faglig og akademisk prestasjon, egnethet til programmet og dommereklæringer.
2. ADMISSIONS BOARD
Opptaksstyrelsen vurderer hver søknadspakke og legger anbefalinger basert på faglige krav og kandidatens samlede egnethet til programmet (se programmets brosjyre for mer informasjon).
3. OPPLYSNINGER OG INTERVIEW
Kandidater anbefalt av opptaksstyrelsen er invitert til et intervju. Intervjuer med internasjonale kandidater kan ordnes i deres hjemland.
Søkere må sende inn følgende to ord for 500 ord før intervjuet:
Personlig erklæring: En kritisk analyse av programmets potensielle bidrag til søkerens personlige og faglige utvikling;
Profesjonell erklæring: Opptakskontoret vil gi retningslinjene i øyeblikket invitasjonen til intervjuet.
Intervjuet varer i 30 minutter og arrangeres med programmets direktør.
Strukturen til intervjuet følger:
 • I de første 10 minuttene av intervjuet vil søkeren presentere de to essayene.
 • De resterende 20 minuttene vil være en diskusjon om søkerens egnethet til å delta i programmet.
4. TILBUD TILBUD
Vellykkede kandidater mottar et brev med opptak. Den komplette prosessen kan ta opptil 30 dager.
ESIC Business


finansiering/>

Å fullføre denne typen program er en viktig investering.

På ESIC gir vi midler til studenter og kandidater som oppfyller kravene til alle stipendprogrammene. Videre tildeler vi stipend fra Tripartite Foundation til selskapets ansatte.
Spesielle tilskuddsprogrammer
 • Grant Program for sydamerikanske studenter fra Carolina Foundation
 • Dual degree Masterprogrammer
 • ESIC-EXPIGA Stipendium "Styrke sosial ledere.
 • Mangfoldighetsstipendium
 • Tilskudd til bedrifter

akkrediteringer

Trener den profesjonelle som kreves av næringslivet i mer enn 50 år: Dette har vært og vil fortsette å være vårt oppdrag som lærere.

Ledende innen Business og Marketing Training

Vi er en av de ledende handelshøgskolene i Spania, med erfaring fra over femti år med trening for forretnings- og markedsføringsarbeidere. Vi streber etter å stimulere, fremme og opprettholde et direkte forhold til bedriftsmiljøet for å gi deg praktisk faglig opplæring som fokuserer på arbeidsmarkedets behov. Vi tilbyr trening med verdier for å kunne engasjere deg som en høyt kvalifisert profesjonell med en utmerket kommando og kunnskap om de nyeste trender.
Vi er akkreditert og sertifisert av de viktigste kvalitetsbyråer og er medlemmer av de viktigste forretnings- og bransjeforeningene.
ESICs internasjonale MBA mottok EPAS-akkreditering fra European Foundation for Management Development (EFMD) i februar 2016.
Med denne ESICs IMBA sluttet seg til eliten av EFMD-akkrediterte programmer som styrker dermed sin internasjonale posisjonering og øker employability av sine kandidater. EPAS anerkjenner og akkrediterer kvaliteten og det internasjonale nivået av forretnings-og styringsprogrammer.
Kvaliteten på våre programmer er godkjent av nasjonale og internasjonale akkrediteringer og sertifiseringer.

Rankings

ESICs internasjonale MBA (IMBA) vises på 27plassen blant internasjonale MBAer.

ESICs MBAer er inkludert i de 170 beste MBA-programmene i verden, rangert nummer 61 utenfor USA.

ESICs EMBA vises i denne rangeringen av de 100 beste EMBAene i verden, som besitter den 29. posisjonen i Europa.

ESICs kandidater ønsket av internasjonale arbeidsgivere

(# 1 i ansettelsesevnen i Europa (QS 2015)

(# 1 i investeringsavkastning (QS 2015)

(1 av de 7 "Top-Tier Employability" -skolene i Europa (QS 2017).

ESIC er rangert innenfor de 100 beste MBAene i verden, og enda viktigere innen topp 50 for markedsføring, økonomi og EMBA

ESICs MBAer vises 18. plass i rangeringen av de beste 49 programmene for latinamerikanske studenter.

MBAene fra ESIC inngår i de 77 beste internasjonale programmene, og besitter 52. plass i denne rangeringen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra ESIC Business & Marketing School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
19 måneder
Heltid studier
Pris
30,600 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato