Internasjonal MBA

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Internasjonal MBA

Rangert nr 1 MBA-program for internasjonal virksomhet på et offentlig universitet, er Darla Moore Business School Internasjonal Master of Business Administration (IMBA) anerkjent som en pioner i internasjonal forretningsutdanning og som en av de beste MBA-programmene i verden. Som et fremtredende program hvor selskapene rundt om i verden rekrutterer sitt topp talent, har IMBA en mer enn 40 års historie om å produsere globale bedriftsledere.

IMBA forener kandidater som anses som de beste innen sine fagområder, bransjer, fagområder, samfunn og land og krever da at de skyver grensene for deres kunnskap, oppfatninger og grenser. Moore School er hvor det beste blir bedre. Bedre ledere, bedre strateger, bedre globale borgere - våre MBA-kandidater er drevet, bestemt og disiplinert. Våre nyutdannede gjør ikke bare en innflytelse - de endrer bokstavelig talt verden.

Bli den beste

Etter hvert som verdensøkonomien er blitt mer gjensidig, søker selskaper over hele verden strategiske ledere som er i stand til å utnytte det beste av hvert land og region rundt om i verden sømløst inn i en unik visjon. Moore School IMBA-programmet utfordrer deg til å være den slags forretningsleder - en flerspråklig, resultatorientert profesjonell som forstår informasjon fra et globalt perspektiv, som forvandler forretningspraksis fra det gode til det store og det beste til det bedre. Nyutdannede dukker opp med ferdigheter og kunnskaper til å spille ledende roller i å forme fremtiden for sine selskaper. De leder lag i avanserte datterselskaper og styrer operasjoner på regionalt og globalt nivå. De er like dyktige på å håndtere nettverk av grenseoverskridende produksjon som de er med landsspesifikke markedsføringskampanjer.

Moore School International MBA er et strenge og særegent program som kombinerer de intense akademikerne til en premier MBA med oppkjøpet av et ekstra språk via en 4 til 12 måneders nedsenkning i utlandet. I tillegg kompletterer våre kandidater et 6 måneders bedriftsrådgivningsprosjekt i utlandet, som demonstrerer evnen til å gjøre teorien til en vellykket implementering, og viser deres smidighet i land utenom sine egne. Som et resultat av disse unike programfunksjonene er IMBA-kandidater bedre rustet til å møte alle utfordringene i et komplekst og evoluerende globalt forretningsmiljø.

Søknaden om opptak ber om generell personlig og kontaktinformasjon, faglig og sysselsettingsinformasjon, samt informasjon relatert til en søkeres deltakelse i enkelte organisasjoner (det vil si amerikanske væpnede styrker). Selv om ikke all informasjon er nødvendig, oppfordrer vi deg til å gi så mye informasjon som mulig som noen av dataene er relevante for bestemte fellesskapsmuligheter (dvs. Peace Corps Fellows).

Profesjonell arbeidserfaring

En kandidatens arbeidserfaring vurderes grundig, da det ofte er en gyldig prediktor for ikke bare kandidatens akademiske suksess i programmet, men også hans eller hennes suksess fra et karriereperspektiv. Det kreves derfor at kandidatene har minst to eller flere års heltid, post-bachelor, faglig arbeidserfaring fra det tidspunkt de starter programmet. Søkeren er pålagt å inkludere et CV som en del av den elektroniske søknaden.

Essays

Søknaden krever også en redegjørelse for formål (maksimum 500 ord) som skal skissere hvorfor du vil tjene IMBA-graden. I tillegg er det korte essay spørsmål å svare på. Du kan også legge til et personlig essay hvis du vil dele tilleggsinformasjon for opptakskomiteen for å vurdere.

Støttende dokumenter

Grunnleggende ytelse (transkripsjoner)

En opptjent lavere grad fra en akkreditert institusjon er pålagt å bli vurdert for opptak til IMBA-programmet. En grad i virksomheten er ikke nødvendig. Søkere fra alle større er oppfordret til å søke som vi verdsetter mangfoldet i våre kohorter.

Transkripsjoner fra alle institusjoner som deltar, må sendes til Darla Moore School of Business som en del av opptaksprosessen. Disse dokumentene må sendes til Moore Schools Graduate Division i en forseglet konvolutt fra den respektive institusjon. Moore School har tilgang til transkripsjoner av USC-kandidater; Ingen videre tiltak er nødvendig hvis University of South Carolina var den siste skolen du deltok på.

Den gjennomsnittlige lavere GPA-graden for en kandidat fra en amerikansk institusjon er fra 3,0 til 4,0.

Graduate Opptak Test (GMAT eller GRE)

Søkere må gi en gyldig (fem år eller færre) opptak test. Søkeren kan gi en av følgende alternativer:

  • Graduate Management Admissions Test (GMAT) : GMAT består av verbale, kvantitative, skriftlige og analytiske seksjoner. Det forventede GMAT-gjennomsnittet for IMBA-programmet er 660-700 (maksimum poengsum er 800).
  • GRE Generelt Test (GRE) : GRE er sammensatt av verbale, kvantitative og analytiske seksjoner. Det forventede GRE-gjennomsnittet for IMBA-programmet er 315 til 325 (maksimum poengsum er 340) for tester tatt etter 1. august 2011 og mellom 1350 og 1400 (maksimum poengsum er 1600) for tester tatt før 1. august 2011.

Anbefalingsbrev (2 påkrevd)

Anbefalingsbrev er nødvendig for opptaksgiveringen. Det er akseptabelt å ha enten faglige eller akademiske anbefalingsbrev; Vi oppfordrer imidlertid kandidater til å fremlegge nylige faglige referanser når det er mulig.

Vi oppfordrer anbefalere til å sende inn sine brev gjennom det elektroniske applikasjonssystemet. Søkeren er i stand til å sende en elektronisk forespørsel til den utpekte anbefalingen. Rekonstruktøren kan deretter fullføre gjennomgangen i nettbasert system eller laste opp et lagret dokument.

Engelsk ferdighetsprøve (TOEFL eller IELTS)

Internasjonale søkere som ikke har en grad fra en amerikansk institusjon, må også sende inn en gyldig (to år gammel eller færre) testresultat som viser sin kommando av det engelske språket. Søkeren kan gi en av følgende testalternativer:

  • Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) : TOEFL består av å høre, lese, snakke og skrive seksjoner. Minste poeng er 95 i iBT (Internett-basert test) format.
  • Internasjonalt engelsk språktestsystem (IELTS) : IELTS består av å høre, lese, snakke og skrive seksjoner. Minste poeng er 7,0 i akademisk format.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Les mer

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Minimér
Columbia , Columbia + 1 Mer Mindre