Internasjonale MBA

&nbsp

Den internasjonale MBA er den fremste engelske Lærte virksomhet program som tilbys av National Chengchi University College of Commerce.

Vi er den første og eneste slikt program i Taiwan for å tilby en fullt godkjent Master of Business Administration fullstendig på engelsk.

Vi tilbyr alle kurs undervisning på engelsk med et spesifikt fokus på Asia-Pacific virksomheten dynamikk, og tverrkulturell forståelse. Halvparten av studenter og lærere er lokale Taiwan borgere og den siste halvparten er fra utlandet, representerer en variert blanding av mennesker fra mer enn 20 land på 5 kontinenter.

Programmet er planlagt i 2 år med undervisning (Maks 5 år for å oppfylle programmets krav) og krever minst 42 studiepoeng for ferdigstillelse.

&nbsp

&nbsp

Den IMBA Advantage

&nbsp

Den internasjonale MBA (IMBA) Programmet er den fremste AACSB-akkreditert engelskspråklige MBA-program i Taiwan som vektlegger dyrking av eliten fagfolk fra hele verden inn i fremtidige bedriftsledere i et internasjonalt miljø. Med fortsatt vekst i Asias voksende økonomier og utvidelse av bedrifter på en global skala, og tilbyr NCCU IMBA den perfekte arena for internasjonale kandidater å lære om de asiatiske økonomiene og for taiwanske kandidater til dra nytte av en internasjonal utdanning uten å forlate sine dørstokken.

&nbsp

Global View med en asiatisk perspektiv


Den unike designen av IMBA pensum som mål å utruste studentene med grunnleggende kunnskap om handel og utnytte denne til å gi studentene et globalt perspektiv, samt et asiatisk perspektiv av verdens nyeste business trender. Studenter har mulighet for spesialisering i finans, International Business, Management i Asia eller markedsføring. Mens alle kurs fange en internasjonal utsiktene av virksomheter og hvordan det gjelder den asiatiske kontekst, visse kurs konsentrere seg hovedsakelig om praksis i den asiatiske regionen.

Prime Sted


Den IMBA programmet på CNCCU er beleilig plassert i Wenshan distriktet i Taipei, hovedstaden i Taiwan og i hjertet av Asias gryende økonomiske, kommersielle og teknologiske hub. Bortsett fra å være godt kjent for sin IT-infrastruktur og produksjon dyktighet, som en av Asias Lille Dragons, er Taiwan planlagt å være en katalysator i framtidig utvikling og fremskritt i Asia. Det fine med vår IMBA programmet er at vi er direkte i midten av denne blomstrende fremgang.

Diverse Student Body and World Class fakultet


Den IMBA Programmet gir en optimal internasjonalt og flerkulturelt læringsmiljø ved å opprettholde en optimal balanse i antall taiwanske borgere og internasjonale studenter tatt opp til studiet. De internasjonale studentene representerer en mangfoldig blanding av fagfolk fra mer enn 20 land på 5 kontinenter. Dette kompletteres av den veiledningen de mottar fra et fakultet basen består av akademikere og bransjeeksperter i Taiwan og fra hele verden.

International Student Exchange-muligheter


For ytterligere å bistå studentene i utfordringer i internasjonal business miljøer, tilbyr vi studenter utvekslingsprogrammer med ledende universiteter i Amerika, Europa, Asia og Stillehavet. Ved å utnytte vår krysse kontinentet akademiske ressurser, har vi etablert samarbeid med over 40 universiteter over hele verden, slik at elevene til videre berike sine studier ved å oppleve ulike kulturelle og forretningsmessige miljøer.

&nbsp

Sterk Lenker med næringslivet


CNCCU har sterke bånd til industrien og myndighetene, og har diverse samarbeid forskere med dem. Studentene får gode muligheter til å samhandle med virkelige verden bedriftsledere som er invitert til å undervise kurs basert på deres faglige disipliner og gjennom tallrike seminarer gjennom hele oppholdet i programmet.

&nbsp

Theory and Practice


Programmet er utviklet for å gi en meningsfylt balanse mellom teoretisk og praktisk læring. Flertallet av kursene anvende case-metoden, som gjør at deltakerne kan lære ved å gjøre og lære andre. Spesialdesignet klasser som praktisk forretningsliv Project, også gi studentene mulighet til å bli involvert med virkelige verden virksomheten problem beslutningsprosesser og praksis skrive business cases.

Fleksibilitet i Study


Den IMBA Programmet tilbyr kandidater muligheten til å ta enten heltids-eller deltidsstudier. Denne fleksible utformingen gjør kandidatene til å bestemme sin egen arbeidsbelastning og tidsplan for å imøtekomme deres travle karrierer. De fleste klasser er utført på kveldstid og i helgene. Vi tilbyr også en rekke kurs for heltidsstudenter å involvere seg med. Gjennomføring av IMBA programmet krever 42 studiepoeng og programmets varighet er mellom 2 år (minimum) og 5 år (maksimum) med to år tilgjengelig til å utsette studier. Programmet tilbyr også fleksibiliteten til enten å gjøre en generell MBA eller et spesialisert MBA på en av de fire konsentrasjoner.

Sjenerøs Stipend og undervisning Avkall


Den IMBA Programmet mottar generøse sponsorer fra kjente selskaper i Taiwan. Mange av våre sponsorer senere tilby stipend til kvalifiserte studenter av både nasjonale og internasjonale søkere. I tillegg tilbyr Taiwan Ministry of Foreign Affairs i Taiwan Stipend for de internasjonale studentene til å søke, mens International Cooperation and Development Fund of Taiwan tilbyr mange full-stipend til kvalifiserte søkere fra land opprettholde diplomatiske forbindelser med Taiwan.

&nbsp


Opptakskrav

&nbsp

Kvalifiserte søkere er pålagt å inneha følgende kvalifikasjoner:

 • Gjennomføring av eller tilsvarende en fireårig bachelorgrad fra et akkreditert høyskole eller universitet.
 • Minimum tre års heltids-post-Baccalaureate yrkeserfaring (effektivt på 2011 inngått søkere).
 • Tilfredsstillende forrige akademiske prestasjoner.

&nbsp

Søkere må levere følgende program dokumenter:

 • Fullførte søknadsskjemaer
 • Essays
 • Tre anbefaling Letters
 • Offisielle utskrifter fra hver høgskole / universitet deltok
 • En kopi av vitnemålet
 • Kopi av TOEFL / IELTS score eller andre bevis på engelskkunnskaper
 • GMAT score er for øyeblikket ikke nødvendig, men foretrakk
 • Søknad gebyr
 • Financial Aid pakken (hvis relevant)
 • Bevis på økonomisk solvens (for internasjonale søkere bare)
 • Proof of nasjonalitet (for internasjonale søkere bare)
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
10,560 USD
skolepenger bare
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato