internasjonal MBA

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Internasjonale MBA

&nbsp

Den internasjonale MBA er et generelt program for business management, som fokuserer på alle aspekter av bedriftens administrasjon. Kurset integrerer alle deler av næringsvirksomhet, slik at studentene får et globalt syn på selskaper. Verden av virksomheten krever erfarne fagfolk med avansert kunnskap i de ulike feltene i effektiv ledelse, mens på samme tid krever personlige ferdigheter som fleksibilitet, refleksjon, oppløsning og kreativitet.


MBA er orientert til å utvikle strategisk og nyskapende tenkning og entreprenørielle ferdigheter for dagens komplekse bedriftsmiljøer.

&nbsp

Den generelle Målet med den internasjonale MBA er å gi business utdanning til ledere:

  • Hvem er i stand til å utvikle seg i hjertet av komplekse ulike organisasjoner.
  • Hvem er i stand til å indusere og administrere fleksibilitet og endringer i reaksjon på nye teknologier, utseendet på nye markeder og sosiale utvikling.
  • Hvem er åpen og mottakelig, i stand til å kommunisere og å være kreativ.
  • Hvem er humanist og ansvarlig i en kontekst av lyd forretningsetikk.

Studenter tilbys muligheten til å studere et semester i utlandet i New York.

&nbsp

Internasjonale MBA Program Oversikt

&nbsp

  • Språk: Engelsk
  • Studiepoeng: 60
  • Anbefalt profil: University grad. 2 års arbeidserfaring.
  • Double degree: Master-grad fra EAE Business School UPC / UCJC
  • Campus: Barcelona og Madrid

&nbsp

&nbsp

Internasjonale MBA Degree

&nbsp

For å få tilgang til programmet er det nødvendig å ha en universitetsgrad og yrkeserfaring. Vi gir spesiell vekt på yrkeserfaring, som det er viktig å dele kunnskap på grunnlag av bidrag fra hver deltaker, fra sin opplæring og faglig ansvar, til situasjoner foreslått av lærere. Skulle du ikke møte noen av de nevnte krav, vil tilgangen til programmet bli vurdert av programstyret Management.


Studenter som passerer programmet evalueringen vil få en grad fra EAE Business School.


Studenter som oppfyller de faglige krav fastsatt av partner universiteter med hvem EAE har inngått avtaler om dobbel kvalifisering vil få en grad fra Universitat Politècnica de Catalunya (hvis studere i Barcelona) eller Universidad Camilo José Cela (hvis du studerer i Madrid).


For å oppnå graden fra universitetene er det nødvendig å allerede har en universitetsgrad (Engineer, Degree eller Diploma). Hvis du ikke har en universitetsgrad, når du har passert de ulike vurderingene, vil du få et universitet forlengelse diplom.

Sist oppdatert okt. 2011

Om skolen

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Les mer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Minimér
Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 3 Mer Mindre