Internasjonal MBA

ISM - International School of Management

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal MBA

ISM - International School of Management

ISMs oppdrag er å gi forretningsfolk et sterkt og kunnskapsrikt fundament i internasjonal virksomhet for å fremme karrieren.

ISM tilbyr tre internasjonale bedriftsledelse grader.

Hvilken sti vil du ta?

ISMs internasjonale MBA (IMBA) er designet for de som ønsker å utvide karrierehorisonten og få betydelige karrieremessige fordeler i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked ved å forfølge en avansert og fleksibel grad.

Studentene kan velge blant tre forskjellige spor:

 • genera
 • SPESIALISERING I ENTREPRENEURSHIP
 • SPESIALISERING I FINANSIERING

ISM Internasjonal MBA

Vår Internasjonale MBA gir deg den globale kanten du trenger for å ta din karriere til toppen. Bygget for arbeidsledere, tilbyr programmet all akademisk rigor av en tradisjonell MBA, men med et skarpere fokus på de ulike kulturer og praksis som driver moderne virksomhet.

Programmet er selvstilt og svært fleksibelt - slik at du kan fullføre det uten å stoppe karrieren din. Velg å studere heltid fra vår base i Paris, eller gå deltid ved å kombinere personlige kurs med e-læring fra hvor som helst i verden.

Uansett hvilken rute du tar, gir vår IMBA deg mulighet til å tjene penger på en eller flere av våre partnerinstitusjoner over hele verden. Våre programmer i Cape Town, New Delhi, Shanghai og São Paulo tar et regionalt fokus, noe som gir deg verdifull innsikt i forretningskulturer og praksis i viktige fremvoksende markeder. Vår New York-plassering, i mellomtiden, er et valgfritt to-ukers sommerprogram for alle IMBA-studenter, med kurs som gir et bredere syn på internasjonal virksomhet.

Graderspor

 • Spesialisering i internasjonal virksomhet
 • Spesialisering i entreprenørskap og innovasjon
 • Spesialisering i økonomi
 • Spesialisering i strategisk teknologi

Minimum oppføringskrav

 • Bachelorgrad eller tilsvarende fra en akkreditert bachelorinstitusjon
 • Gjennomsnittlig 4 års ledelseserfaring
 • Sterk skriftlig og snakket engelsk

Gradskrav:

 • Fullfør minst 32 studiepoeng kurs, gjennom en kombinasjon av kurs i Paris og / eller andre steder, og e-læringskurs
 • Gjennomføring av case studie analyser
 • Gjennomføring av et masterprosjekt

akademikere

IMBA-programmet dyrker ledelsen og effektiviteten som er nødvendig for å takle utfordringene til toppledelsen på internasjonalt nivå. Programmet er basert på en amerikansk stil læreplan og sentre rundt en rekke svært interaktive og intensive seminarer levert av en mangfoldig gruppe professorer, som alle er respekterte eksperter på sine fagområder.

Programmet er virkelig internasjonalt, og tilbyr fleksible studiemuligheter: e-læring samt seminarer holdt på fem forskjellige kontinenter, og garanterer en mangfoldig klasseromsopplevelse. Gjennom hele studietiden og forskningen drar studentene nytte av personlig støtte fra ISM-ansatte og fakultet, og tilbyr en uovertruffen akademisk opplevelse.

Det endelige kravet til IMBA-programmet innebærer et mastergradsprosjekt under veiledning fra dekanen. Studentene har tre alternativer for sitt sluttprosjekt:

 1. Akademisk avhandling
 2. Detaljert internship rapport
 3. Utvidet forretningsplan (studentene må sette opp sin plan på ISMs årlige PITCH IN PARIS-konkurranse)

Dette programmet er utviklet for å dyrke ledelse og beslutningsprosesser som er nødvendige for å takle utfordringene i dagens globale virksomheter. ISM-fakultetets medlemmer utnytter elevers erfaringer, samt egen yrkeserfaring for å illustrere og bygge videre på deltakernes ledelsesferdigheter og know-how, som er avgjørende for å lykkes i et internasjonalt miljø.

Læringsmål:

 • Lær kritiske begreper og verktøy som er relevante for å oppnå lederskap og organisatoriske mål og mål.
 • Lær hvordan du bruker konsepter og verktøy til ulike situasjoner; I virkeligheten vil hver deltaker gjøre de intellektuelle forbindelsene mellom verktøy og kontekst som fører til innsikt og visjon: grunnlaget for langsiktig bedriftssuccess.
 • Utvikle og styrke ulike følelsesmessige intelligens ferdigheter som selvbevissthet, selvforvaltning, samarbeid og samarbeid for bedre å forhandle om mulige kompleksiteter i organisasjoner. Å kjenne seg selv i forhold til andre er å være bemyndiget.
 • Lær å fokusere på å fremme de strategiske målene i organisasjonen, understreke anvendelsen av teori i praksis og identifisere effektiv handling.
 • Lær å syntetisere, analysere og integrere sin kunnskap fra hele organisasjonen og bruke denne kunnskapen til å gi innovative og troverdige løsninger som gir umiddelbar avkastning på investeringen.
 • Lær å lede og foreta raske forretningsbeslutninger på høyt nivå, utvikle sitt globale perspektiv, og utvide sitt nettverk gjennom å jobbe med innovative fakultet og høykaliberkollegaer.
 • Lær de kvantitative ferdigheter som er nødvendige for å analysere et firmas kvantifiserbare numeriske data og ta intelligente og effektive beslutninger.

Undervisning

Undervisning: $ 39,690

Undervisningsavgift inkluderer akademiske tjenester i alle studiestudier. Eventuelle kostnader knyttet til transport, bolig eller andre personlige utgifter er det eneste ansvaret til kandidaten eller sponsoren.

Undervisningsavgift kan betales i euro eller andre valutaer på forespørsel.

Finansiering av studiene

IMBA Fulltidsansøgere har to betalingsplan alternativer:

 • En engangsbeløp, med 10% økonomisk assistanse
 • 4 like avdrag, som skal foregå over et års periode

Vennligst diskutér betalingsalternativer under den første opptakssammenslutningen med et medlem av innmeldingspersonalet. ISM samarbeider med hver student for å finne det beste betalingsalternativet gitt individuelle forhold.

Stipendier muligheter

ISM gir både behovsbaserte og meritbaserte stipendier. Disse blir tildelt på svært konkurransedyktig basis til potensielle kandidater. Studieprogrammet finnes i søknadsskjemaet på nettet.

Opplæringsstipendium utdeles til potensielle studenter som har sterk faglig evne, har betydelig yrkeserfaring, og jobber med en eller annen ISM-grad, enten heltid eller deltidsstudie.

Dekans Opportunity Scholarship er et behovsbasert stipend for studenter fra underrepresenterte eller økonomisk ugunstige regioner, og forfølge et hvilket som helst ISM-studieprogram, enten heltid eller deltidsstudie.

Kvinner i Business Scholarship tilbys til kvinner som returnerer til høyere grad programmer etter å ha tatt tid vekk fra deres yrkesliv, eller nåværende arbeidsprosjekt fagfolk forfølge en av ISM grad programmer, enten heltid eller deltidsstudie.

Neste trinnstipendium er bare tilgjengelig for ISM-kandidater som registrerer seg i en ISM-doktorgradsstudium, enten en heltid eller deltidsstudie.

Publikasjonsstipendium tildeles potensielle studenter som har sterke forskningsmessige ferdigheter, tidligere publisert i en troverdig akademisk kilde, og forfølge et eller flere ISM-programmer, enten heltidsstudier eller deltidsstudier.

Student Blogger Award: Denne prisen er gitt til søkere som er valgt for å representere ISM som studentblogger. Mottakere forventes å skrive blogginnlegg i løpet av studiene, samt fortsette som en sporadisk gjesteblogger som alumni. Bloggerne deler sine erfaringer i seminarene, hendelsene, samt de generelle inntrykkene av ISM og hvordan programmet påvirker bloggerens liv og karriere.

* Vær oppmerksom på at enhver kombinasjon av stipendsmuligheter dekker maksimalt 30% av den totale undervisningen, og blir brukt direkte på de samlede studieavgiftene. Hvis du har eksepsjonelle omstendigheter og krever ekstra økonomisk assistanse, en utvidet betalingsplan eller en redusert første skolepenger, vennligst diskuter direkte med opptaksteamet under opptakssammenslutningen.

Amerikanske militære veteraner

ISMs utdanningsprogrammer er offisielt anerkjent av US Department of Veterans Affairs. Amerikanske militærpersonell som er interessert i å søke på et program gjennom Veteransavdelingen, bør kontakte Admissions Office for ytterligere informasjon. Institutt for Veteran Affairs nettside gir omfattende detaljer om utdanningsfordeler tilgjengelig for veteraner i ulike statuser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert July 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
39,690 USD
Information
Deadline
Locations
Brasil - São Paulo, State of São Paulo
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Kina - Shanghai, Shanghai
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Kina - Shanghai, Shanghai
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Brasil - São Paulo, State of São Paulo
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen