Internasjonal MBA

IESEG School of Management Lille - Paris

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal MBA

IESEG School of Management Lille - Paris

Dette ett års program helt undervises på engelsk er rettet mot unge ledere med potensial til å bli globale næringslivsledere. Programmet utstyrer dem med en grundig forståelse av den europeiske virksomheten sammenheng og bygge den kompetansen som trengs for å utmerke seg i komplekse internasjonale innstillinger i lederstillinger eller å starte egen bedrift.

PROGRAM MÅL

Den internasjonale MBA-programmet er designet av tegning fra vår lange erfaring i å trene dyktige ledere og ved å inkludere viktige elementer til et internasjonalt program. Casediskusjoner tillate deltakerne å utveksle ideer med deltakere fra hele verden. Teamarbeid gir en mulighet til å samarbeide med mennesker som har ulik faglig bakgrunn og dermed varierte perspektiver på forretningsmessige problemstillinger. Det er den perfekte lanseringen for en vellykket karriere i internasjonal virksomhet og for å få toppledelse stillinger.

HVORFOR VELGE DET INTERNASJONALE MBA-program?

+ Campus ligger i hjertet av det største forretningsområdet i Europa: La Défense

+ Velg valgfag til å skreddersy programmet til næringsinteresser

+ Program design kombinerer teoretisk forståelse med praktisk erfaring og kompetanseutvikling

PROGRAM INNHOLD

IMBA er en full-time program kombinert teoretisk forståelse med praktisk erfaring og kompetanseutvikling. Dermed gjennom pensum, deltakerne tilegne nødvendig kunnskap i ledelse sammen med evnen til å bruke det til konkrete business situasjoner.

Deltakerne starter programmet med en Foundation Module å mestre nødvendige ferdigheter for å lykkes med programmets kurs. Senere sentrale kurs gir et robust grunnlag for viktige forretnings og lederskap kompetanse (f.eks Mennesker og organisasjoner, Business Economics, Strategic Management).

Dette etterfølges av “Avansert” og “forlengelse” moduler som gir kandidater med en dypere forståelse av komplekse problemstillinger i næringslivet (f.eks Innovation Management, International Negotiation, International Human Resources Management) og en mulighet til å utforske ulike næringsinteresser.

Den obligatoriske utviklingen av en “forretningsplan” setter teori ut i praksis. Gjennom programmet, er et internasjonalt perspektiv opprettholdes.

Søknadsprosedyre og krav

Programmet er åpent for kandidater med en lavere grad i noen disiplin fra et anerkjent universitet og med god engelsk kommando.

Aktuelle testresultater: GMAT, GRE eller CAT (for indiske søkere) er foretrukket, men ikke påkrevet

Opptak til programmet er basert på studentenes elektroniske søknaden og gjennomgang av de nødvendige dokumentene. Intervjuer vil bli gjennomført før opptak.

INTERNATIONAL SKOLARSHIP

IESEG internasjonale fortjeneste-baserte programmet omfatter en 15-50% undervisning fraskrivelse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 1, 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
24,000 EUR
Information
Deadline
Mai 31, 2019
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Sept. 1, 2019
Søknadsfrist Mai 31, 2019
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Studieslutt Des. 31, 2019
Dates
Sept. 1, 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Mai 31, 2019
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Studieslutt Des. 31, 2019