Dette ettårsprogrammet helt undervist i engelsk er rettet mot unge ledere med potensial for å være globale bedriftsledere. Programmet utruster dem med en grundig forståelse av den europeiske forretningskonteksten og bygger ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i komplekse internasjonale innstillinger i toppledelse stillinger eller å starte egne selskaper.

PROGRAMMÅL

Det internasjonale MBA-programmet er designet ved å tegne ut fra vår lange erfaring med opplæring av dyktige ledere og ved å inkorporere sentrale elementer i et internasjonalt program. Case diskusjoner tillater deltakerne å utveksle ideer med deltakere fra hele verden. Teamarbeid gir en mulighet til å samarbeide med personer som har forskjellig faglig bakgrunn og dermed varierte perspektiver på forretningsspørsmål. Det er den perfekte lanseringen for en vellykket karriere i internasjonal virksomhet og for å få toppledelse stillinger.

Hvorfor velge det internasjonale MBA-programmet?

· Programmet kombinerer teoretisk forståelse med praktisk erfaring og kompetanseutvikling.

· Programmet er fleksibelt slik at deltakerne ved valg av valgfag kan skreddersy programmet til deres interesser.

· Deltakere får personlig støtte gjennom coaching og et tilpasset karriereutviklingsprogram.

· Alle slags bakgrunner akseptert, noe som bidrar til å skape en berikende og mangfoldig gruppe studenter fra hele verden

· Saksmetoden brukes mye for å gjenspeile virkelige verdensutfordringer, slik at deltakerne kan utvikle innovative løsninger når problemløsing løses.

· Bare 9 måneders kurs 4-6 måneder internship: Mulighet for å være borte fra arbeidsmarkedet bare i 9 måneder

PROGRAM INNHOLD

IMBA er et heltidsprogram kombinert teoretisk forståelse med praktisk erfaring og ferdighetsutvikling. Dermed gjennom deltakelsen får deltakerne vesentlig kunnskap i ledelsen sammen med muligheten til å anvende den på konkrete forretningssituasjoner.

Deltakere starter programmet med en grunnmodul for å mestre nødvendige ferdigheter for å lykkes med programmets kurs. Senere gir kjernekurs et solid grunnlag for sentrale forretnings- og lederkompetanse (f.eks. Mennesker og organisasjoner, bedriftsøkonomi, strategisk ledelse).

Dette etterfølges av "Advanced" og "Extension" moduler som gir kandidatene en dypere forståelse av komplekse problemstillinger i næringslivet (for eksempel Innovasjonsledelse, Internasjonal Forhandling, Internasjonal Human Resources Management) og en mulighet til å utforske ulike forretningsinteresser.

Den obligatoriske utviklingen av en "forretningsplan" setter teori i praksis . Gjennom hele programmet opprettholdes et internasjonalt perspektiv.

Søknadsprosess

Opptak er basert på hver elevs online søknad tilgjengelig på http: // gjelder. IESEG .fr og gjennomgang av de nødvendige dokumentene, samt resultatet av et obligatorisk intervju med rekrutteringspersonalet. Rolling opptak tilbys til kvalifiserte studenter som starter i oktober 2018 .

INTERNATIONAL SKOLARSHIP

IÉSEGs internasjonale meritbaserte program omfatter en 15-50% undervisningsavgift.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert November 19, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 1, 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
24,000 EUR
Deadline
Kontakt skolen
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 1, 2019
Sluttdato
des. 31, 2019
Søknadsfrist
Kontakt skolen
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students

sep. 1, 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Sluttdato
des. 31, 2019